Ålborg med onsdagstrav

Jeppe Juel er som alltid aktuell i Danmark.
Jeppe Juel er som alltid aktuell i Danmark.

Carsten Rabjerg dekker opp storfavoritten i V5-1 og byr på et sprekt andrevalg som banker i V5-2 til onsdagens V5-runde i Ålborg.

Sportspills meny onsdag:
V65 Jarlsberg: Kolle fikser ny storgevinst
V4 Täby galopp:
Ingen dagen derpå
Fotball-VM:V5 Ålborg: Nettavisen analyserer

Denne artikkelen er tilrettelagt av Jens Friberg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens travekspert internasjonale Carsten Rabjerg.

En ny flott trav- og galoppdag står foran oss onsdag. Vi skal innom både Sverige, Danmark og Norge i løpet av dagen. Vi starter opp med V4 og galopp fra Täby galoppbane, før Carsten Rabjerg loser oss gjennom en internasjonal V5-omgang fra Ålborg.

Til kvelden er det Jarlsberg travbane som er vertskap for onsdagens V65-omgang, dette grunnet Bjerke hviler ut etter helgens OGP-stevne.


Dagens banker
4 TIMO ØSTERVANG i V5-2
er en utrolig lekker hest, som startet karrieren med to imponerende seire, men siden skuffede noen starter. Fikk pause og er kommet tilbake til løpene, hvor den nå har startet to ganger. Den har levert et par gode prestasjoner og holdt farten tappert etter et hardt løp mod god modstand i siste start, hvor den enda hadde litt sykdom i kroppen.

Skal snart ut i noen av prøverne til de danske storløp, og skal bruke dagens løp for at få en udblåsning. Hesten er hurtig fra start og kommer som jeg vurderer det til enten at sitte i føring, eller innvendig bak den førende Trophydore, som også er hurtig fra start. Uansett hva er Timo Østervang klart interessant i V5 i dag i Aalborg.

Dagens luring
10 RACING CARMODY K K i V5-4 galopperte fremme i feltet innvendig bak den førende i starten av første sving i siste start. Ble disket, men kjørte med feltet og kom først sent fritt. Var med feltet hjem som syvende og så enda ikke helt tom ut. Har absolutt toppform og er en sterk hest, som har fordel av distansen. Det er gode modstandere, men med viste form er denne hest med spennende å holde øye med, da mange spillere glemmer den litt.

Øvrige objekter

4 ODDS ON SCORPIUS i V5-1 er og skal være favoritt, men det er bestemt ikke den nemmeste hest at køre, og selvom Jeppe Rask er dygtig så er det ikke sikkert han får kørt den feilfrit. Starter meget langsomt og tøvende i voltestart og har spor 4 denne gang. Har overkapasitet for klassen, men hold øye med prosentene for den kan bli for stor favoritt. Jeg vurderer at det er stor galopprisiko, og så må vi se om den allikevel bare er så god at den vinder allikevel. Jeg er ikke sikker!

1 TINTO i V5-3 har en perfekt utgangsposisjon og er en god hest. Det betyder mye i denne slags løp at kunne sitte med fremme, og derfor er sjansene for Tinto så gode, at den kan være et emne som "Banker" i V5. Rekordforbedrede senest, og forrige start sluttet den godt av til seier. Jeg ved at Jeppe Rask holder hesten høyt, så den er en topp sjanse fra spor 1.

6 SABRINA TRØJBORG i V5-5 skal man hold litt øye med i dette løp. Hun leverede karrierens beste løp i siste start, på Lunden. Ble satt av i tredje spor og siden forseret frem utvendig for den førende etter 600 meter. Holdt farten sterkt derfra på en god tid og ser bare ut til å bli bedre og bedre. Vinner snart karrierens første seier, og er en liten luring!