Gå til sidens hovedinnhold

Aleneomgang med stor omsetning på Åby

Banker i årsdebut! Bortkjørt sist - nå kommer seieren og det til bra odds! Får det sydd opp, og slår til som en frekkis via siste indre? Vi jakter Åby med nytt snadder torsdag! Du tar vel rygg på våre oppdaterte V64-vurderinger?

Lerum med solide V65-tips i Bergen 13. februar - Kr.1 800 ble til Kr. 23 837!
Tipsene satt bra mellom de syv fjell denne torsdagen, og det ble en herlig opptur for dem som tok rygg på den store bongen til undertegnede (Kr.1 800). Sylv Odin innfridde som dagens banker, og SJOKKET Rymix (5,2%) slo til som en ordentlig godbit. Utbetalingen for dem som tok rygg ble meget solide Kr.23 837,-. På Eksperten serverte vi også en ren V6 bong på samme størrelse (fire andeler a Kr.500), og den betalte ut Kr.37 558,-. Du tar vel rygg på våre tips fra Bergen?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.


Det er kun ÅBY å spille til i kveld, og det betyr større omsetning enn vanlig i samtlige spillformer. Når det gjelder kveldens omgang så er den klart spennende, og det pleier også å skje litt av hvert på denne banen. Dagens i særklasse beste banker tar turen fra Norge, og vi kan ikke spekulere mot 4 Sam The Man i finalen. Beste hesten, og går et svært spennende 2020 i møte. ALL IN! Ta rygg på følgende:

V64-1 : 1 Counterfeightr – Småskummelt innledningsløp som ikke er helt lettløst. Vår ide var klart positiv etter pause sist, og spurtet da fint tilslutt. Det løpet gjorde nok uansett godt, og vi forventer den ytterligere forbedret til denne starten. Blir dessuten SOLID kuskeplusset med formkusk Rikard N. Skoglund (tre seire på Solvalla onsdag/19% seire i 2020), og fra drømmesporet kan fort dette bli aldeles sydd opp. Avgjør via siste indre?

V64-2 : 1 Gravity Pace – Viste et OK talent i fjor, og den gjør en spennende årsdebut i kveld. I fjor var den ganske bra fra start, og fra dette sporet så burde den få rygg leder/dårligst tredje innvendig. Da er den god nok til å vinne dette løpet via siste indre, og den skal helt klart passes direkte. 3 Gladiator D’AM – Er litt spesiell, og ingen hest vi stoler fullt ut på. Sist bare dro den avgårde, og selv om den var god så viste altså klokken kun 22 s 500m… Vinner trolig om den oppfører seg, men det stoler altså ikke vi på.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-3 : 10 Point Zero – Fullførte godkjent mot MYE tøffere hester enn dette etter pause sist. Gangen før var den toer bak gode The Gambler. Kan nok fort være litt forbedret med et løp i kroppen etter pause, Iina Aho er flink i «jollen», og mot en svært overkommelig gjeng er det snakk om en motivert favoritt.

V64-4 : 8 Livi Nam Nam – Har fått to løp i kroppen, og vinnerformen er der nå. Ble ekstremt svakt disponert av Bo Falsig sist (bortkjørt), og den var ikke tom over mål da. Får ikke noen god start fra dette sporet, men den løser normalt feilfritt. Er BLYTUNG når den får gå med i rygger, og vår feeling er at den kan senke alt om det bare klaffer litt underveis. Distansen er intet minus. MÅ MED PÅ ALT!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-5 : 6 Durello – Har vel ikke innfridd de forventningene vi hadde til den, og den har i det hele tatt prestert en god del under pari litt for mange ganger til at vi greier å ta denne helt til oss. Var dog klart bra i nederlaget sist, og med en slik innsats her, ja, da er den HET. Helt grei favoritt, men heller ikke noe mer.

V64-6 : 4 Sam The Man – Er kveldens i særklasse beste banker, og en hest vi ikke kan spekulere mot. I årsdebuten i fjor så gikk den 13,6/2100ma, og da «PULLET» den over mål… Ble femmer i Derby, og den er billigere ute nå enn hva den var i de siste løpene i fjor. Man hadde aldri dradd denne til Åby etter pause om den ikke hadde trent strålende, og vi tror rett og slett ikke den taper et løp som dette. Tidlig tet, og siden så er dette over. ALL IN!