Gå til sidens hovedinnhold

All-inn på Niels Petersen i søndagens knallfine V64-omgang på Bro Park

Niels Petersen trener begge våre V64 bankere i søndagens storløpsdag på Bro Park.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En fantastisk fin Bjerkesøndag står foran oss når begge finalene i Kriteriet og begge Derbyfinalene utgjør rammen rundt en nydelig V75-omgang. Men søndagen byr også på en praktfull V64-omgang på galoppen med den store Breeders Trophy-dagen på Bro Park.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er nettopp Bro Park det heretter skal handle om i denne artikkelen. Det har vært litt varierende spillestopp i V64 de siste galoppsøndagen, denne søndagen er spillestopp allerede kl 12.20. V4-spillet innledes i V64-3 og har spillestopp kl 13.07. Nils Petersen har som vanlig toppsjanser når det er snakk om storløp og trener begge våre V64-bankere.

Storeslem for Petersen?
Det er den store Breeders Trophy-dagen på Bro Park søndag. Både to, tre og fireåringene har sine oppgjør innenfor V64 spillet. Det er store penger det løpes om i alle tre oppgjørene, og aller størst premie er det i V64-5 Breeders Trophy Classic.
Rett i underkant av 1,1 million svenske kroner venter vinneren.

Ikke veldig overraskende er trener Niels Petersen i hovedrollen her. Størst tro har han på 4 Iron Butterfly. Denne treårige hoppen vant enkelt Dansk Derby for en måned siden, og vi tror på ny storløpseier til Petersen/ Lopez. Tøffest motstand tror vi 4 Iron Butterfly får fra danske 8 Good Fortune. Han imponerte på Bro Park for 14 dager siden. Men 4 Iron Butterfly blir uansett den ene av våre to bankere i V64-spillet, så dekker vi litt opp med blant annet 8 Good Fortune i V4-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Dagens beste bankerbud finner vi uansett i V64-6. 5 Ascot Brass har hatt en fantastisk sesong, og vi tror hun bare vinner V64 avslutningen. Hun har vunnet lett både på Øvrevoll og Klampenborg før i år, og tapte ytterst knepent for Queen Rouge på Bro Park i årsdebuten. Møter hingster og vallaker nå, men vi tror den tøffe damen er bare best. Ascot Brass blir også vår DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-1 er Breeders Trophy for toåringene, og her har trener Petersen en spennende duo i form av 6 Game Changer og 13 Hear The Drums. 13 Hear The Drums vant i debuten, men det ventes betydelig framgang på 6 Game Changer. Løpet kan være litt lurt for dette er urutinerte hester som er ute og reiser for første gang, og banen er også ny. Vi føler allikevel vi må gå litt tynt her også siden de tre andre V64 løpene er vidåpne.