Gå til sidens hovedinnhold

All-inn på Tengsareid i kveldens V65-omgang på Jarlsberg

Formsterke Åsbjørn Tengsareid kusker vår V65-banker i kveldens flotte V65-omgang på Jarlsberg.

Vi har en meget innholdsrik torsdag foran oss, det er blant annet er to norske V65-omganger torsdag kveld og på Åby er det stor jackpotomgang i V64 med 1 009 208 SEK ekstra i sekserpotten. Øvrevoll byr på årets andre V65-omgang og i tillegg er det også en meget flott V65-omgang på Jarlsberg. Torsdagen innledes med V4-lunsj fra Gävle.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det heretter handle om kveldens V65-omgang på Jarlsberg. Det er kun sju løp på menyen i kveld og V65 har som vanlig spillestopp kl 18.55. Merk at V5-spillet innledes allerede i V65-3 og har spillestopp kl 19.45. Formsterke Åsbjørn Tengsareid blir kveldend nøkkelkusk og sitter opp både på min V65-banker og min DD-banker. En ubeseiret treåring blir min V65-banker.

Innfrir som storfavoritt
Det handler om 1 Brenne Odin i V65-2. Moe Odin-sønnen som trenes av Jens Kristian Brenne har imponert i sine to første starter og vunnet sprettlett begge gangene. La inn 28-fart siste tusen i seiersløpet sist på Jarlsberg og landet på 30.9/2140 meter som overlegen vinner da. Møter enda billigere motstand i kveld, står perfekt til på strek og det er kun galopp imot, slik jeg leser løpet. 1 Brenne Odin med Åsbjørn Tengsareid som stødig sjåfør blir min soleklare V65-banker på Jarlsberg i kveld.

Tengsareid også med DD-bankeren
Høykapable 6 Garth Vader har blitt kusket av Sverre Risa eller Hans Jørgen Eggen i samtlige 14 starter i karrieren og vunnet fem av løpene. Ble disket i årsdebuten på Biri for halvannen måned siden, men ledet hele veien i årets andre løp på Biri. I kveld setter Åsbjørn Tengsareid seg opp for første gang som kusk på fireåringen og hesten blir klar favoritt i V65-5/DD-1. I DD-spillet blir 6 Garth Vader min banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Formløse hester på farten i V65-1
Åtte hester stiller til start i V65-1 som er et varmblodsløp stengt på kun 300 startpoeng. Fire hester skiller seg klart ut og jeg setter 6 Viking Ivi først på min rangering. Vallaken kom helt feil på det i årsdebuten på Jarlsberg forrige torsdag, men står mye bedre til spormessig i kveld. Sprint er aldeles ikke noe minus og Joakim Hansen kan ta årets første kuskeseier i kveld.

Herman leder hele veien?
Et riktig fint lavgrunnlagsløp venter i V65-3, der flere spennende treåringer starter fra strek. 6 Calhoun var en del betrodd i sitt debutløp på Jarlsberg for halvannen uke siden. Galopperte fra start da, men kom bra på det etterpå og sto på flott til tredje. Sjettespor i volta i kveld og kusk og trener Herman Tvedt kan sitte tidlig i tet med Maharajah-sønnen. Mitt klare førstevalg i V65-3/V5-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ikke vunnet siden desember 2018
4 Tako Ø.K. blir ganske klar spillefavoritt i V65-4/V5-2, men vallaken har variert mye i prestasjonene i det siste. Sprint er normalt et klart pluss, men jeg velger uansett å lansere formsterke 2 Vital Vinter som min favoritt. Løvdal-traveren har ikke vunnet løp siden 1. desember 2018, men har optimale forutsetninger i kveld og har også vist solid form i det siste.

Motivert favoritt tross skjerpet motstand
Et fint spilleløp avrunder kveldens V65-omgang på Jarlsberg der spillerne gjør Lars O. Romtveit-trente 6 Breeders Superb til favoritt. Det synes jeg er riktig. Fireåringen har vunnet to av sine tre siste løp og var god i seiersløpet sist på Jarlsberg. Litt sjanseartet startspor i kveld og ganske bra motstand, gjør at jeg garderer bredt og tar med åtte hester på det største V65-forslaget.