*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Alle gode ting er tre

Morgan Ivarsson kommer til Bjerke denne torsdagen med en spennende hest. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Bankeren vår har sett helt rå ut to ganger på rappen, men den har likevel ikke fått uttelling. På torsdag så mener vi bestemt at alle gode ting er tre...

28.08.14 13:09

Dagen i dag sparkes i gang fra Sverige, og lunsjtrav fra Åmål med start kl.12.20. Deretter følger Bjerke sine lunsjløp med start kl.13.37. På kvelden så er Bergen Travpark tilbake med V65, og løpene fra banen mellom de syv fjell starter opp kl.18.30. Fra Boden så er det en STOR JACKPOT i V64-spillet, og det ligger altså hele 1.824.331 ekstra i potten. Jackpotomgangen har spillstopp kl.19.08.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Her skal det dreie seg om lunsjløpene fra Bjerke, og det var litt av hvert å gripe tak i. Vi slet lenge med å finne bankeren, men tilslutt så var vi aldri i tvil på hvem som skulle serveres som dagens sikre stikk. Bankeren kommer ut i V5-finalen, og uten uhell så skal dette dreie seg om tet og slutt!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Innleveringsfrister Bjerke:

V5: kl.13.37

DD: kl.14.12

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Her er våre objekter mot utbetalingslukene fra Bjerke:

V5-1 : 1 Perfect Line – Er en litt «på og av» hest, men den MÅ spilles med drømme betingelser på torsdag. For det første har den fått seg to løp i kroppen etter pause. For det andre så går den nå inn i sin beste tid på året (Vant to løp på omtrent samme tid i fjor). For det tredje så kan den nesten ikke få et mer riktig løp grunnlagsmessig, og for det fjerde : NÅ STÅR DEN ENDELIG RIKTIG TIL! Har de siste åtte gangene i Norge slitt med dårlige spor… Når den vant på Bjerke 14.10.2013 så åpnet den 11,7 f 1000, og var helt heroisk til seier! Hvordan er så formen nå? Den er sterkt stigende, og den ble altså sittende bom fast sist med rubbet igjen. På klokken vår står det 15,4 s 1000m. På torsdag så har Cato Antonsen en oppgave, og det er å svare Max Martini, og Kristine Kvasnes. Greier han det, ja, da er fort sette løpet kjørt, og det til «ville» odds i lukene! Ja, takk sier vi til et slikt spennende spill!

V5-2 : 5 Lundrapp – Ble plukket ned av en smygkjørt Hvindjerven samt Rognfaks sist, og den gjør et OK løp. Gangen før så vant den sikkert fra tet, og formen er slett ikke verst. Kan ikke hente en lengde på Troneld, og det er mulig at Lundrapp må gjøre grovjobben her. Støter dog på hester hvor ikke stridslysten er spesielt bra, og her føler vi rett og slett at Lundrapp er VELDIG MOTIVERT.

V5-3 : 7 Jaccaroo – Står med to strake, og den har vært bra. Nest sist så speeder den altså ned en såpass god hest som Champione Center, og legger inn 12,5 s 500m. Har garantert en kraftig rekordforbedring i kroppen sin, og finner den ikke på noe tull her så MÅ mulighetene være gode for at den slår til påny. 11 Millguts – Når vi fikk se denne i debuten på Biri 16.08.2013, ja, da trodde vi den skulle bli FRYKTELIG bra. Slik har det ikke godt, og den har under prestert noe veldig. Kom ut med fine rapporter i ryggen etter en lengre pause nå sist, men da ble det galopp og game over. Per Johansen valgte å bare ta den ut av løpet. Kommer nå ut med GV Gundersen opp i vognen, og viser denne bare litt av det som den kan, ja, da kan overraskelsen være et faktum.

V5-4 : 10 Fendt Arvells – Gjorde flere knallgode løp mot en klart tøffere motstand enn dette i fjor når den var som best. Kommer nå ut etter pause, og man har operert knærne på den. Olav Mikkelborg er SVÆRT fornøyd med den i trening, og mot en ikke sånn veldig hard motstand så kan den opplagt slå til direkte. OBS! 1 Bungee Jumper – Slet veldig med volte sist, men den kom seg sånn noenlunde avgårde når det var alvor. Gjør et klart BRA løp, og dette er en hest som er skikkelig pågang. Har tidligere forsvart innersporet bak bilen med enkelhet, og skulle hun gjøre det her så leder hun fort hele veien. DOBBELT A-VALG!

V5-5 : 1 Edcorona – Har et tilnærmet gaveløp foran seg denne torsdagen, og den har naturligvis en kanon mulighet til å ta seg av finalen. På Bjerke nest sist så ble den grovt hindret, men den leverte et knallsterkt oppløp i kulissene, og på vår klokke så stod det faktisk 13,1 s 1000m. Nå sist i Sverige så blir den sittende bom fast, og den så helt lekker ut i målgangen med rubbet igjen. Har løst MEGET raskt ut bak bilen i Sverige tidligere, og ingen skal normalt sett greie å hente en lengde på den her. Om Edcorona er frisk for dagen, ja, da leder hun dette løpet rundt om.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag