Alle gode ting er tre

Spor tre er som regel ganske gunstig i travløp. I kveld starter både vår banker på Klosterskogen og i Bergen fra dette sporet.

Her finner du Nettavisens tips til Klosterskogen.

Her finner du Nettavisens tips til Bergen.

I kveldens V5 på Klosterskogen kan det være en mulighet å spille utganger på flere av hestene med startnummer tre. Hot Capital, Shipshape og Lannem Jerven blir alle klare favoritter. Også Kilmore og Victor Dancer blir mye betrodd.

Her kan du registrere deg og spille. Du kan bruke Visa-kortet til å spille med på Nettavisens travmagasin.

På Bergen travpark har vi også bankertippet en hest som står i tredjespor bak bilen. Hesten har toppform, og bør ha en god vinnersjanse.

Ove Wassberg sitter opp bak kveldens klart største favoritt i V5-spillet. Feilfritt vinner den, men vi har funnet et par ankepunkter mot favoritten, og spekulerer i at han kan tape. Hvorfor kan du lese her.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin