Alle kan tape

Bokli Jerven og Kristian Malmin.
Bokli Jerven og Kristian Malmin.

Dunderfavoritten Lavrans ville ikke ta et travsteg mandag og vi gikk i "fellen". Likefullt går vi på en ny storfavoritt som lunsjbanker på Klosterskogen tirsdag.

Det har vært meget innbringende å følge Nettavisens trav- og galopptips de siste dagene.

Mandag ble det strålende treff for Mats Perssons V4-tips til Romme.Hans herlige banker (2.valget W.S. Malte) innfridde i V4-1 og de som fulgte hans mellomste V4-forslag ( innl.pris kr 336) her på Nettavisen kunne inkasserer meget pene 5 448 kroner. I DD-spillet innfridde Mats luring 5 Twigs U. Canfly i DD-2 og de som fulgte hans minste DD-forslag ( innl.pris kr 200) kunne glede seg over herlige 41,45 i DD-odds og 2072 kroner tilbake.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Tipsene satt også gnistrende bra fra Färjestad under den gedigne V75-omgangen lørdag. 11 Global Patriot (7.valg) ble servert som dagens beste objekt, og den stod klart først på vår rank. "ALLE" fra Norge skulle spille Lome Brage i hovedløpet, mens vår a-gruppe der var Gylden Balder/Tekno Odin. I tillegg så serverte vi frekkisen MagicCarpetRide (4.valg) som en delikatesse.

Tre av våre EKSPERTEN-SYSTEMER fikk syv riktige, og en rekke av de andre EKSPERTEN-BONGENE fikk seks riktige. Totalt sett så spilte vi inn 750 000 kroner fra Färjestad denne lørdagen, og vi håper at du tok rygg på våre V75-tips. OBS! GLEM IKKE at det kjøres en ekstra V75-omgang fra Solvalla i morgen. Vi kommer selvfølgelig med tips i løpet av mandag formiddag.

Også søndag ble det en strålende dag for Nettavisens tips. Samtlige av våre systemspill til den store jackpotomgangen på Täby galoppbane gikk inn med seks rette og totalt ble det over 100 000 kroner innspilt på Täby.

Tirsdag er det som vanlig hektisk på travfronten med hele fire ulike stevner å spille til. Nord-Sverige og Umeå starter ballet med V4, før Klosterskogen overtar her hjemme med lunsjtrav. Til kvelden er det V65 fra Momarken her hjemme, og V64 fra Eskilstuna i Sverige. 

Undertegnede har ved en rekke anledninger gått mot storfavoritter, og med rette. Men mandag kveld gikk dunderfavoritten Lavrans ad undas på Leangen og det ble gedigne penger. Sånn er dette gamet og på Klosterskogen tirsdag, har vi en hest si\om blir like hardt betrodd.

Et rent gaveløp
Jeg har aldri hatt 6 Bokli Jerven som min favoritthest, da hesten har sine nykker og kan finne på å legge "ned virksomheten" mot mål.  Slik han gjorde nest sist mot gode Ossmann på Bjerke, men tross alt ble hesten god toer. Sist på Bjerke gjorde dog hesten et gedigent seiersløp og tross grov startgalopp, vant hesten lett.

I ettermiddag er det endog sprint og motstanden er bedrøvelig. All den tid jeg ikke har noen bedre banker, så "feiger" jeg ut og spiller 6 Bokli Jerven og Kristian Malmin som min lunsjbanker på Klosterskogen. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lukter smell
V5-4/DD-1 er et varmblodsløp over 2100 meter der 4 Amour Ås blir favoritt. Det er det svært lite å si på, men hoppa har ikke imponert voldsomt i det siste og på det største V5-forslaget markerer vi likegodt for hele "bunten" i jakten på en deilig smell.