Alle kan tape

Ulf Ohlsson kjører en MYE spilt hest denne torsdagen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Ulf Ohlsson kjører en MYE spilt hest denne torsdagen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Nettavisen har spilt inn over 1,5 millioner de siste dagene, og vi holder storform i tipsredaksjonen. Fra Umåker så byr vi på nye herlige objekter!

Det sa pang så det ljomet på våre V75-tips til Leangen lørdag 24. januar. Når kruttrøyken hadde lagt seg viste opptellingen at hele 46 andelslag på Eksperten gikk inn med sju rette og en snittutbetaling på ca 26 000 kroner. I tillegg ble det naturligvis klaff for det største spilleforslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 1440). Det betød godt over 1,2 millioner kroner innspilt.

Spesielt gledelig var det at mange av andelslagene som gikk inn var solgt i fem andeler a kr 200. Andelshaverne som hadde kjøpt en slik andel, kunne kvittere ut 5000 kroner på sin investerte 200-lapp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Solvalla søndag 25. januar, så fulgte vi opp lørdagen på en bra måte. 28 andelslag på Eksperten gikk inn med 7 rette, og totalt sett så spilte vi inn nye 190 000 til våre kunder. Leif (2.valg) + Candor Hall (4.valg) var to godbiter som stod først på våre bonger.

Fra Forus tirsdag 27. januar så ble det tre femmere på vårt mellomste V65-forslag på Nettavisen. De som satset 480 kunne kvittere ut fine 2 493,-. På Eksperten så gikk V5-systemet inn med solide 20 308 (6 andeler a' 330). Her satt vi igjen med ni hester i finalen, og da er jo det litt bittert å få favoritten...

Vi vil også nevne det at fra Biri/Gävle 23. januar spilte inn over 100 000 på forslagene våre, og totalt sett så har vi nå spilt inn over 1,6 millioner på kort tid. Vi håper at du har tatt rygg på oppturene!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Umåker:

V64: 19.08

DD: 20.36

Løp ellers denne torsdagen: V4 på Gävle med start kl.12.20. V5 på Biri med start kl.13.37. V65 på Bergen med start kl.18.30.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Fra Umåker denne torsdagen så mener de fleste at Åsakjappen ikke kan tape. ALLE KAN TAPE, og over denne distansen så er faktisk den blytunge favoritten sårbar. Vi banker 4 Le Chapeau i finalen, og kan by på følgende objekter...

V64-1 : 2 Go Gå Hero – Vi prøver oss med en frekkis i innledningen. Når det gjelder denne 4-åringen så har den veldig fin kapasitet, og i en feilfri utgave så duger den alle dager i uken. Ble bunnspilt i årsdebuten nå sist, og den gikk også knallbra mellom galoppene. Kan helt sikkert en lav 16-tid uten galopp, og etter at den avslørte form nå sist så er den verdt et forsøk. OBS!

V64-2 : 4 Åsakjappen – Er ubeseiret i ny regi, og den har vært veldig bra. På torsdag så blir den GIGA favoritt i V64-spillet, men man skal være klar over at distansen denne torsdagen normalt sett er et minus. Skulle den dog komme seg gratis til tet, få kjøre i den farten som man ønsker, ja, da sier det seg selv at den har en kanon mulighet. Får den trykk på seg tidlig i løpet så har den vist litt små feige tendenser tidligere, og vi velger faktisk å spekulere litt på denne distansen.

V64-3 : 10 Fast Pay – Avgjorde LEKENDE lett etter pause sist, og da ble ikke draskylappene nappet ned. Så ubrukt ut over mål. Blir torsdag kraftig kuskeplusset med Ulf Ohlsson, og motstandsmessig så er dette et helt riktig løp. Burde ha en SOLID sjanse å avgjøre på speed, og vi tror hardt på denne frekkisen!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V64-4 : 2 Juillet Amore – To hester skiller seg klart ut her. Ideen vår kom ut i ny regi sist, og den leverte en fantastisk sisterunde via 16,5 s 1000m. Når den vinner tredje sist så viser den 15,8 s 1000m. Har MYE inne, og den kommer til å senke rekorden sin en god del denne torsdagen. Vi ser ikke bort ifra at den kan 16,5 fra tet, og da skal den ikke bli lett å fange. Bra sjanse, og vi iler til med førstevalget.

V64-5 : 1 Miamarie Ennoble – Kan åpne, og dette er en spennende oppgave for vår tipsener. Nå sist så ble den passivt kjørt, men den avslutter solid langt ute i banen, og det var ikke tomt i mål. Møter denne torsdagen på en ikke akkurat formtoppet motstand, og fra tet/dårligst rygg leder her så burde den være med helt der foran. OBS!

V64-6 : 4 Le Chapeau - Var veldig «sløv» etter pause sist, men den svarte uansett sikkert opp tilslutt. Den blåseren i kroppen har nok gjort veldig bra, og den er nok fort et knepp bedre denne torsdagen. Er bra i fra start, og fra tidlig tet nå så skal den ikke bli lett å ha med å gjøre. SPILLES!