*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Alle mann til lukene

Foto: Hesteguiden.com

Mantorp byr på en herlig meny denne mandagskvelden og da er det bare å henge seg på.

19.08.13 20:56

OPPDATERT MANDAG KVELD:Tipsene til Leangen satt klokkerent i kveld. Vårt store skrik for kvelden 6 Melling Svarten ledet fra start til mål og innfridde som et herlig tredjevalg. De som fulgte vårt minste V65-forslag (innl.pris kr 192) her på Nettavisen kunne hente ut meget pene 2 388 kroner. I tillegg ble det superklaff på DD-spillet. Vårt minste DD-forslag (200 kr fire kombinasjoner a kr 50) kunne hente ut 2 277 kroner.

Sportspills meny mandag
V65 Leangen: Blekkan må berge oss
Lunsjtrav Biri:Kan ikke tape?
Oddstips:Lillestrøm kan by på problemer

Nettavisen holder koken på tipsfronten og selv om det ikke ble mer enn fem rette på våre V75-forslag lørdag, ble det svært solid utbetaling for de som fulgte våre V5-forslag. Vårt mellomste V5-forslag (innl.pris kr 480) ble spilt som samlebong 20 ganger og de som fulgte det forslaget kunne hente hjem meget solide 11 280 kroner (564 i V5-utbetaling).

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Søndag ble det en flott dag påny for våre andelslag på Eksperten da Nettavisens svenske travekspert traff med det meste under jackpotomgangen på Dannero og hele 16 av hans andelslag gikk inn med seks rette og totalt ble det over 100 000 kroner innspilt der. På Jarlsberg under V65-omgangen senere på søndagen ble det ikke seks rette på noen av våre andelslag, men 11 andelslag inneholdt en eller flere femmere og totalt ble det ca 50 000 kroner tilbake der.

Seks svært lykkelige andelskjøpere av Kurt Leirvågs systemspill til Bjerke på Eksperten onsdag 14. august (andelspris kr 800) kunne smile hele veien til banken. Seks rette ga en utbetaling på hele 343 117 kroner og fem rette ga hele 2 408 kroner i utbetaling. Hver av de seks andelseierne kunne dermed kvittere ut drøye 65 000 kroner hver. I tillegg ble det fem femmere og over 12 000 kroner tilbake på sju øvrige andelslag. Over 470 000 kroner ble innspilt på Bjerke onsdag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Tirsdag 13. august var det jackpotomgang i V64-spillet fra Gävle og hele ni av Nettavisens andelslag på Eksperten gikk inn med seks rette og ca 16 000 kroner tilbake på hvert av disse. I tillegg ble det en bråte med femmere og firere på de øvrige andelslagene og totalt spilte Nettavisen/Sportspills andelslag til Gävle inn rundt 170 000 kroner tirsdag kveld.

I tillegg ble det solid treff på Øvrevoll under V65-løpene der sist torsdag og en rekke andre spill har også gitt solid gevinst, og siden sist tirsdag har Nettavisen spilt inn over en million kroner på sine forslag her på Nettavisen/Eksperten.

Mandag er det spill til hele fire baner og det starter med V4 fra Hagmyren, før Biri overtar stafettpinnen med lunsjtrav. Mantorp er arrangør av kveldens V64-omgang fra Sverige, mens spillerne enda en gang blir satt på prøve når vår favorittbane Leangen arrangerer V65 her hjemme. Det er ikke lettløst på Mantorp i kveld og vi finner vår banker i V64-5.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Mantorp
V64 kl. 19.08
DD kl. 20.36

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Formen på topp
7 Pericle Bi kom tilbake etter en liten pause sist og viste at det ikke var noe i veien med formen. Carl Erik Lindblom hadde ingen problemer med å holde innersporet i volten sist, og fra tet ble det en enkel seier for Pericle Bi. I kveld står ekvipasjen fint til i springspor og vi ser ikke bort i fra at det kan bli lignende løpsopplegg som sist. 4-åringen har vist seg å løse veldig fort på voltestart, og vi tror han tar seg forbi 5 Sharf Streamline på startsiden. Gjør han det er mye gjort, men det skal sies at det er gode hester på tillegg, men det er ikke lett å hente inn tillegg når strekhestene går lave 14 tider. Vi tror Carl Erik Lindblom og Pericle Bi leder dette løpet fra start til mål og bankerspiller i V64-5/DD-1.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Se opp for Obama Gel
10 Obama Gel blir ikke mye spilt i V64-4 denne mandagskvelden. Programraden er ikke den fineste, men det skal sies at hesten har vært matchet i alt for tøff konkurranse. Sist var han ute mot gode hester som Caddie Galant og Porhos Amok, mens gangen før møtte han topphester som Edward Ale og Opitergium. Han har ikke klart å hamle opp mot disse, men han har hardheten som skal til for å hevde seg i et løp som i kveld. Nå er proposisjonen helt riktig, og motstanden er betydelig enklere enn de han har gått mot i de siste to startene.

Obama Gel kan åpne veldig fint fra start på volten, og her skal det ikke være noe problem å komme ut et spor på direkten. Hesten har vist seg å duge godt i sånne løp som i dag, og vi tror han skal ha en solid sjanse til å runde alle selv om det er snakk om 40 meter tillegg. På Halmstad tredje sist avsluttet Obama Gel klart positivt mellom hester til slutt, og ble toer bak en så god hest som Parodie. Mr. Pine Chip-sønnen er i øyeblikket kun markert på 1 % av kupongene, noe som gjør objektet superinteressant.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.