Alle penga på Peter

Foto: hesteguiden.com

54år gamle Peter Ingves har gjennomført sin beste sesong noensinne og kusker Nettavisens V64-banker i Halmstad mandag.

Denne artikkelen er tillrettelagt av Håkon Einar Hansen, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske ekspert Patrik Fernlund.

Fortsatt god jul fra Sportspillredaksjonen i det vi retter fokus mot det som skal skje på travfronten dagen før nyttårsaften. Det hele sparkes i gang med spill til lunsjløpene på Bergsåker i Sverige (nå flyttet til Østersund), mens det på ettermiddagen kan spilles til en V5-omgang i Ålborg i Danmark. Til kvelden skal Nettavisens Leangen-ekspert Kurt Leirvåg jage voldsomme jackpotkroner i det det ligger hele 759 551 kroner ekstra i sekserpotten, mens Patrik tar seg av en herlig spennende V64-omgang fra Halmstad.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Patrik Fernlund fortsetter å levere kanontips i Sverige for Nettavisen/Sportspill. Under fredagens V64-omgang på Bergsåker tapte riktignok hans banker 3 Esping etter grov startgalopp, men det største spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 1350) inneholdt en femmer og 23 firere og betalte tilbake 11 534 kroner. Han serverte blant annet tredjevalget 8 Greenstar som et soleklart objekt mot storfavoritten Paying Guest i V64-5.

Til fredagen V4-løp på Kalmar bankerspilte han 3. valget 2 Diva Sound i V4-2 og hesten vant lett fra tet. De som fulgte hans største V4-forslag på Nettavisen (innl.pris kr 896) kunne kvittere ut kr 3 566 kroner. Og da vant favoritten i V4-4.

På Romme søndag var Patrik selv tilstede og andelslaget på Eksperten som het "Patriks livesystem" og var satt opp med fire andeler a kr 1000, fikk tre ganger fem rette og en rekke firere og totalt 18 462 kroner tilbake. Storsjokket 3 Big River Supreme var fanget på kun fire hester i V64-1 grunnet en sterk oppvarming.

Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen slo til igjen under V4-løpene på Täby galoppbane søndag. Samtlige åtte andelslag i prisklasse (1800-2000kr) satt klokkerent og de andelene kostet hhv 300 og 550 per stykk. I tillegg var det et andelslag på 10 andeler a kr 200 som satt rett inn. Men som ikke det var nok så satt også 3 andelslag som ble solgt i fem andeler a kr 100. Dermed ble det fire rette for totalt tolv andelslag og utbetalingen på hver av dem herlige 13 223 kroner og totalt innspilt 158 676 kroner.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Halmstad
V64 kl. 19.08
DD kl. 20.36

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

I kveld setter Patrik alle penga på Peter Ingves. 54-åringen er kanskje mest kjent som kusken bak Commander Crowe når denne tok Sverige med storm i starten av sin karriere. Peter Ingves er såkalt catchdriver og blir mye benyttet. Han har kjørt 935 løp i år og vunnet 94 seire og passert 11,5 mill SEK innkjørt og er uten tvil en av Sveriges beste kusker. I kveld blir både bankeren og luringen til Patrik kusket av nevnte Peter Ingves.

Patrik Ferlunds vurderinger:

Spiken:
2 Icebear (V64-1) vann mycket enkelt från ledningen senast och han har åter en riktigt bra uppgift. Toppchans att leda loppet hela vägen!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Luringen:
12 Ribery (V64-5) gjorde första starten i Sverige senast men galopperade då i starten. Upphämtningen var dock strålande och jag hade 12,2/1400m och det duger riktigt bra i den här klassen!