*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Alle penga på Walmann og Kihlstrøm

Foto: hesteguiden.com

I en herlig utfordrende V4 og V64 fra Solvalla fredag, må vi stole på Walmann og Kihlstrøm.

24.05.13 11:46

Vi står foran en fantastisk travhelg med Elitloppet på Solvalla søndag som det absolutte klimakset. Solvalla byr imidlertid på svært mye før den tid. De innleder sin store travhelg med V4 og V64 allerede fredag ettermiddag og fortsetter med en glitrende V75-omgang lørdag og søndag. Her hjemme byr Biri på en knakende flott V65-omgang fredag kveld, mens Harstad byr på internasjonal V65 lørdag kveld og Sørlandet på V65 søndag kveld. Det er altså en mengde muligheter til å bli "kvitt" pengene sine denne helgen.

PS. Lørdag og søndag er det klart for Nordens i særklasse største travweekend når Solvalla byr på Elitloppet og en drøss av andre storløp. Solvalla arrangerer V75 både lørdag og søndag. Espen Edvardsen er allerede i gang med å analysere løpene, og jeg reiser til Stockholm fredag morgen. Til superhelgen på Solvalla introduserer vi også vår nye svenske tipsekspert, Roger Sundvisson, som du kan lese en utførlig presentasjon av senere i denne uken. Allerede nå kan du kjøpe andeler i Eksperten til både lørdagens og søndagens V75 der det kryr av kanongode spilleobjekter.

Kjøp en andel i Eksperten i et av våre andelslag til Solvallas V75 lørdag eller søndag ved å klikke på denne lenken

Innleveringsfrister Solvalla
V4 kl 12.45
DD kl 13.02
V64 kl 13.45

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Solvalla byr altså på et sprekt vorspiel fredag og byr faktisk på både V4 og V64. Kun ett løp er felles og det er V4-4, som også er starten på V64-løpene. Selv om store snakkhestene først starter lørdag og søndag, er det slett ikke verst kvalitet på løpene fredag heller. Vår V4/V64-banker blir neppe favoritt, men kombinasjonen Roger Walmann/Ørjan Kihlstrøm er ingen dårlig kombinasjon på Solvalla.

HTML EMBED

Kan bli helt perfekt
Vi snakker om 9 Pay Attention i V4-4/V64-1. Vi nordmenn vil nok huske denne hesten fra OGP-dagen der han ble spilt til favoritt. Den dagen presterte Pay Attention litt under pari og var vel heller ikke direkte heldig med posisjonene underveis. Fredag er det spor ni bak startbilen og det er ofte et meget fordelaktig startspor i slike løp. Det ligger an til hardt tempo i front og Ørjan Kihlstrøm er som kjent en strålende taktisk kusk. Vi spiller knallfrekt og lanserer 9 Pay Attention som vår V4 og V64-banker på Solvalla fredag.

Megafavoritt sist
V4-1 varsler vi for 10 It's Amazing som ble spilt ned til 12 igjen for 10 på Bergsåker i sin siste start. Det endte med dundrende startgalopp for den Stig H. Johansson-trente fireåringen. Erik Adielsson har ved flere tilfeller uttrykkt seg svært positvt om den tyskfødte hesten. Fredag blir hesten trolig et tredje/fjerdevalg i spillet. Det synes vi er rart all den tid hesten ikke på noen måte underpresterte sist. Vi synes It's Amazing skal med på alle bonger fredag.

Fredrik lurer dem
I V64-5 har vi bra feeling for 2 Västerbo Europe og Fredrik B. Larsson. Fra et flott andrespor bak bilen, kan det ikke bli så mye feil underveis. Favoritten 4 Handler er ikke den som oftest vil først i mål og da kan veien til seier ligge åpen for formsterke 2 Västerbo Europe.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag