Amanda banker gutta

Caltina Va Bene og Amanda Robertsen
Caltina Va Bene og Amanda Robertsen Foto: Hesteguiden.com

I en strålende lunsjomgang på Leangen, setter vi alle pengene på svært talentfulle Amanda Robertsen.

Vi står foran en herlig tirsdag med travfra formiddag til sent på kveld. Først ut er Boden med V4, før undertegnedes favorittbane Leangen byr på lunsjtrav. Til kvelden er det Forus som tar seg av V65-løpene her hjemme, mens Gävle er arrangør av tirsdagens V64-stevne fra Sverige.

Lørdag valgte jeg dessverre feil V75-banker og det var kjipt all den tid jeg hadde rangert 4 Beauty Di Quattro i V75-5/V4-2 som andrevalg. I spillet var hoppa nede som et femtevalg i V75-spillet og et sjettevalg i V4-spillet. Jeg bankerspilte som kjent 9 Sigge D.K. i det løpet i V75-spillet, men jeg garderte i V4-spillet.

De som mitt mellomste (innl.pris kr 336) og største V4-forslag lørdag (innl.pris kr 840) kunne hente ut til svært solide 17 854 kroner i utbetaling.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Under V5-løpene på Leangen samme dag hadde jeg full kontroll på sistevalget og 0,8 prosenteren Buaas Terna og hadde denne med på seks hester. Dessverre valgte jeg Nordby Ask også som V5-banker og dermed røyk V5'en til svært solide 30 208 kroner og jeg fikke ikke betalt for Buaas Terna.

Klart forbedret med løp i kroppen
Tirsdag er det lunsj på Leangen og når hele Norge skal spille overvurderte 9 Gassner Hanover i V5-5, går jeg rakt imot og spiller 1 Caltina Va Bene. Som skuffet litt i årsdebuten på Leangen og endte på sjette etter å ha ledet underveis. Det var dog mot klart bedre hester enn han møter i dag.

Uansett hadde det løpet åpenbart gjort godt for 3. mars var det en helt annen utgave av Caltina Va Bene vi fikk se. Til tross for trafikktrøbbel fra start og en liten galopp fra sitt 20 meter tillegg, avsluttet Caltina Va Bene gnistrende og tok lett ned storfavoritten Hall Of Rolls som fra strek hadde fått dirigere i lusefart underveis.

PS. Artikkelen fortsetter under spillboksene

PS. Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.


Amanda har funnet giret
- Jeg hadde 09.0 på klokka siste 200, kunne svært dyktige Amanda Robertsen fortelle undertegnede i morges når jeg nådde henne på telefon. Spor en i dag betyr tet og fra bakspor skal Gassner Hanover få litt å jobbe med da. Fagbladene spiller Gassner Hanover som kommer ut i regi Roar Walsøe i dag og som ikke har startet på fem måneder.

Det betyr fordel 1 Caltina Va Bene og Amanda Robertsen og i en omgang det er vanskelig å finne banker, er det all-inn på Amanda i dag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Raymon kan vinne igjen
I V5-4/DD-1 er det overraskende kryssfordeling. 9 Berg Elden som ikke har gjort annet enn å galoppere i sine fire siste løp blir klar favoritt, mens meget lunefulle 10 Sørengjo blir andrevalg. 7 Raymon vant som et sjokk i sin siste start (32 ganger pengene - men stod på alle mine kupongforslag). 2100 meter er kanskje et ørlite minus. Raymon skal uansett med på mine DD og V5-forslag i dag.