Gå til sidens hovedinnhold

Amanda rir inn jackpotkronene

Superdyktige Amanda Robertsen innfridde med vår strålende lunsjbanker på Leangen sist tirsdag. I kveld setter vi alle jackpotkronene på Amanda.

Sist tirsdag klemte jeg til med bankerspill på Caltina Va Bene og Amanda Robertsen i V5-5 på Leangen. Amanda og Caltina holdt lekestue med konkurrentene som andrevalg og hadde over 20 meter ned til andrehesten over mpl. Dessvere gikk jeg tynt i V5-2 og hadde kun fem hester på mine V5-forslag der og fanget dessverre ikke sjuendevalget 8 Orion's Oreo og dermed gikk vi glipp av voldsomme 73 303 kroner i V5-utbetaling.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED

Strålende uttak
Under V75-løpene på Leangen for halvannen uke sider var det selvsagt også både V5 og V4-spill. I V5-spillet seiret 0,8 prosenteren Buaas Terna i V5-1 som et dønn sistevalg. Jeg hadde krysset for hoppa på seks hester. Dessverre valgte jeg Nordby Ask som V5-banker og dermed røyk en V5-gevinst på spreke 30 000 kroner.

Pang i V4-spillet
I V4-spillet samme dag ble det imidlertid storklaff. Sjettevalget Beauty Di Quattro i V4-2 var krysset på to hester og de som fulgte mitt mellomste V4-forslag den lørdagen (innl.pris kr 330) kunne kvittere ut herlige 17 584 kroner.

PS. Artikkelen fortsetter under spillboksene

PS. Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.

HTML EMBED


Objekter i kø
Objektene suser med andre ord inn på min favorittbane Leangen, men jeg føler likevel det kunne vært enda bedre. I kveld er det gedigen jackpot da det ikke ble utbetaling for 5 rette i V65 på Biri i dag. Dermed overføres NOK 565 113 som Jackpot til sekserpotten i V65 på Leangen i kveld. De jackpotkronene skal Amanda Robertsen hjelpe oss å få tak i.

Amanda - et supertalent
20 år gamle Amanda Robertsen er supertalent og jenta kan både håndtere travløp og monteløp. Sist tirsdag var jeg aldri i tvil om å bankerspille 1 Caltina Va Bene og Amanda Robertsen i V5-5 mot den store favoritten Gassner Hanover og Amanda så seg aldri tilbake.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED

Taper ikke feilfritt
Lørdag for halvannen uke siden vant Amanda overlegent i monte med montedebutanten Roux The Day. Den dagen var den Magne Olsen-trente Conway Holl-hoppa et fjerdevalg. I kveld blur hun stor favoritt. Jeg har god kontakt med Amanda og hun hadde kjempetro på sin hest i kveld. Det har jeg også, likeså trener Magne Olsen. Voltestart skal ikke være noe problem og i jakten på jackpotkronene er det Amanda Robertsen og 8 Roux The Day i V65-3 som gjelder i kveld.

Kan komme et sjokk
16. september 2013 ble 3 Pavie Vang spilt ned til 19 igjen for 10 i sin debut på Leangen for Magne Olsen. Den dagen endte i dundrende startgalopp bak bilen og fortsatt har ikke Pavie Vang løsnet ei krone på Leangen i sine tre opptredender i regi Magne Olsen. I kveld kommer vallaken tilbake etter å ha blitt litt fikset på og vi som husker godt vet hvor kapabel denne hesten er på sitt beste.

- Jeg blir ikke overrasket om jeg er først i mål, sa sindige Magne Olsen til meg i morgentimene mandag når jeg ringte for å sjekke status. Men den til Blekkan (Wy Fi red.anm) er trolig for god, la han til.

Jeg jakter som kjent alltid de superdype objektene på Leangen og i tolvtiden mandag er Wy Fi markert på 66% i V65-1, mens 3 Pavie Vang er markert på 1 prosent. Jeg har "kommet feil" på Wy Fi i hele vinter, og dummer meg kanskje ut igjen når jeg betaler for Pavie Vang på samtlige spilleforslag og også betaler for 9 Marionmetropolitan og 10 Crazy News i V65-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken