Gå til sidens hovedinnhold

Amatørtrener med to mulige vinnere

Torkil Steinshaug har to klare vinnerkandidater i kveldens V5 på Leangen. Mest tro har han på Donna's Boy L.

Her finner du Nettavisens V5-tips til Leangen.

Torkil Stenshaug har store forventninger til fireåringen Donnas Boy L. Hvis han får holde seg frisk og roer gemyttene litt, har vallaken kapasitet til å kjempe i de store årgangsløpene. Utgangsposisjonen er ikke gull, men med Derby i sikte, skal han kunne vise denne gjengen bakskoa.

- 12 Donna`s Boy L. (6. løp/V5-5) er langt unna toppform enda, tynn og stygg, så at han er så god nå, lover godt for fortsettelsen. Det er en typisk sommerhest som bare vil bli finere og bedre utover våren. Hvis han får holde seg hel og frisk, håper jeg å kunne være med både på Jarlsberg-helga og i Derby med ham, forteller Torkil Stenshaug.

Her kan du registrere deg og spille. Du kan bruke Visa-kortet til å spille med på Nettavisens travmagasin.

Spor i første rekke hadde vært en stor fordel for den hissige Felix Santana- sønnen, for da hadde det vært tetgaranti.

- Utgangsposisjonen gjør meg skeptisk, siden han har dager hvor han er veldig het. Edvard bør bare slippe ham i vei og ikke holde for mye på ham. Om vi havner utenfor leder, er ikke det så farlig. Nå er det sprint og motstanden overkommelig, så jeg må si at jeg har god tro på ham etter den prestasjonen han gjorde sist mot mye tøffere motstand. På klassen synes jeg han forsvarer et bankerstempel, opplyser orkdalingen.

Ingen jordskjelv med Superquake
Ikke nok med èn bankerkandidat, men den dyktige amatørtreneren har også en meget god vinnersjanse i dameløpet med 2 Superquake (4. løp/V5-3). Formen er bra og når distansen er en halv runde kortere enn i de siste startene, er sjansen god for å holde helt inn.

- Jeg stoler ikke like mye på 2 Superquake som på Donnas Boy L. og dessuten er det dameløp. Janne Olsen har kjørt og vunnet med 2 Superquake før, så den biten er i de beste hender. Derimot er det elleve andre kusker som har like lyst til å vinne. Hvis noen kommer og legger trykk gjentatte ganger på min hest, garanterer jeg ikke at det holder inn. Jeg er ganske sikker på at hun får teten og derfra har de en fin sjanse, men det er et åpent løp og det kreves garderinger, varsler Stenshaug.

Kilde: rikstoto.no