Gå til sidens hovedinnhold

Amerikanerdag på Leangen

Leangen arrangerer såkalt amerikanerdag på Leangen i kveld, det vil si at alle V5-løpene kjøres over sprint med autostart. Her finner du tips og kan spille til løpene.

Her finner du Nettavisens tips til V5A.

Her finner du våre DD-tips.

Komplett løpsprogram finner du her.

Doble V5-omganger er det mange av på denne årstiden, og i enkelte av disse er det løp som absolutt ikke burde vært med innenfor V5-rammen. Leangen arrangerer til tider såkalte amerikanerløp, det vil si at løpene går over sprint med autostart. Disse løpene er tydeligvis ganske populære blant hesteeierne, og alle løpene i kveldens doble V5-omgang må sies å være fullt godkjente spilleløp innenfor V5.

System
Så mange amerikanske innslag er det ikke på trøndernes travarena i kveld, men den 4-årige hoppa Lindys Holiday er amerikanskfødt. Hun var en av flere hester som ble kjøpt inn til Norge av hardtsatsende Nils Munkhaugen. Så langt har ikke hoppa vunnet løp, men hun gikk et sterkt løp sist, og i kveld kan det være dags for seier. Hun er en mulig bankerkandidat. Vi spiller henne som en av to utganger på et system i kveldens V5A. Dette systemet kan du kjøpe her.

To åpne løp
Vi synes både den tredje og fjerde avdelingen i A-spillet er åpne, og garderer ganske godt i disse. I den første avdelingen håper vi det holder med fem streker.

Fine baneforhold
Fra Leangen rapporteres det om fine baneforhold, og temperaturen mandag formiddag ligger rundt nullpunktet. Det kom litt snø lørdag, men det var nærmest ubetydelig.

Spilleforslag
Våre to spilleforslag på henholdsvis 112 og 280 kroner, kan du kjøpe her.