Andre seier på fem dager

Hafell Prinsen - her med treneren Eivind Gravdal - er i ferd med å stabilisere seg. Foto: hesteguiden.com
Hafell Prinsen - her med treneren Eivind Gravdal - er i ferd med å stabilisere seg. Foto: hesteguiden.com

I klassisk Nettavisen-ånd garderer vi storfavorittene på Jarlsberg i kveld. I stedet bankerspiller vi Hafell Prinsen som jager sin annen seier på fem dager.

Det var flere oppturer på spillefronten for de som fulgte Nettavisens anbefalinger i går. Alle Håkon Einar Hansens andelslag på Bjerke gikk inn med en utbetaling på drøyt 2500 kroner. DD-forslaget satt som et skudd og ga 1950 kroner tilbake (innleveringspris 300). På Vincennes gikk to andelslag inn med en utbetaling på 6 677 (andelspris 500).


"Hvordan kan dagens største favoritt tape" er gjerne det første spørsmålet vi i Nettavisen stiller oss når vi begynner å sette opp tipsforslag. Denne uken har vi gått imot storfavoritter som Neslands Loke og Migration og begge har tapt. Vi føler vel ikke at marginene har vært helt med oss, og særlig på Bjerke onsdag - der vi hadde fått seks rette og et solid sekssifret beløp innspilt om overlegne Izon Rags hadde holdt seg til trav - var det nære på på.

Mer fra sportspill.no:
V64 Bergsåker: Garderer Beerhawaii
Langoddsen: Motherwell skadeskutt

I kveld er det 9 Bullchip (V65-1) og 8 Bruno di Quattro (V65-3) som er favorittspillernes fakkelbærere. Bullchip er helt klart hesten med best montémeritter i V65-1, men oppvisningene han har holdt har vært på sprint og svært fine baner. Når det nå er snakk om full distanse, og attpåtil litt usikkerhet rundt stallformen hos Heidi Moen, iler vi til med garderinger.


Bruno di Quattro har vunnet fire strake, og han har imponert. Selskapet blir litt hardere etter hvert og han har dessuten vist at han kan galoppere.  80-prosentere må undertegnede stort sett gardere uansett om hesten ikke heter Ulsrud Tea eller Lannem Silje. Noen heldekksvariant tror jeg ikke på over stayerdistanse. Det får klare seg med strek for 4 Sky Air Born GG og 10 Whata Buz.


Bankeren kommer ut i V65-5/V5A-2/DD-1. 1 Hafell Prinsen er ikke verdens mest travsikre krabat, men han feiler både sjeldnere og kortere enn tidligere. Mandag var han riktig bra fra tet i Drammen for Kristine Kvasnes. Nå overtar Gunnar Austevoll tømmene. Vi tror han leder fra start til mål - i formiddagstimene er han en 25-prosenter.