*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Åpen jackpotomgang på Boden

Ulf Ohlsson er som vanlig aktuell, og også fra Boden sitter han seg opp bak mye spilte hester. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Det er jackpot på Boden denne søndagen med hele 1.633.794 ekstra i sekserpotten. Menyen som er i vente er vidåpen, og vi tror på store kroner.

09.02.15 10:51

Sportspills meny søndag:
V4/V5 Täby galopp: Chaves spiller hovedrollen
Oddsdobbel 1: United har hatt opp jakten
Oddsdobbel 2: En tysk sensasjon
Oddssingel: Kanonodds på Werder Bremen
Tippetips: Barcelona utfordrer Real Madrid

Vår SISTE-INFO fra Jarlsberg fredag 6. februar satt godt i V5-spillet. Tre bonger med innleveringspriser på 480 (4x125) og 960 (5x200) betalte ut FLOTTE 27 275 per stk. Totalt sett spilte vi inn hele 81 825.

På Bjerke onsdag 4. februar gikk hele 20 andelslag på Eksperten inn med bra gevinst, selv om det ikke ble sju rette. Seks rette betalte dog ut meget pene 4 033 kroner. Totalt ble det 42 seksere og innleveringsprisen på lagene var hhv 960 kr, 1440 kroner og 1920 kroner. Samlet ble det 169 386 kroner innspilt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

På Momarken tirsdag 3. februar så serverte vi meget sterke V65-tips. Nettavisen sin reduserte V65-bong med en innleveringspris på 480 betalte ut FLOTTE 8 406,-. I V5-spillet så fulgte vi opp, og her gikk Nettavisen sin lille bong med en innleveringspris på Kr.160 inn med brukbare 2 552,-.

På Eksperten så satt 15 av våre V65-lag samt at alle V5-bongene gikk inn. Når kruttrøyken hadde lagt seg så viste fasit at vi spilte inn vel 180 000 på Momarken denne tirsdagen. Vi gratulerer dem som tok rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Innleveringsfrister Boden:

V64:15.10

V4: 15.54

DD: 16.38

Løp ellers denne søndagen: V4 på Täby med start kl.12.45. V65 på Sørlandet med start kl.18.00.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Ny klaff ble det i Sverige fra Solvalla under V4-omgangen deres lørdag 7. februar. TOPP INFO ble gitt på Sciacallo O.M. (2. valg) samt Scarpia (3. valg). De minste samlebongene på Eksperten med en innleveringspris på 480 betalte ut 1 900 per stk.

Fra Boden denne søndagen er det JACKPOT i V64-spillet med hele 1,6 millioner ekstra. Omgangen som venter er svært utfordrende, og vi tror på flotte kroner på isbanen. 6 Buy The Law (V64-5) har sett utrolig bra ut de to siste gangene, og dette er vår banker for dagen. Sjekk ellers ut følgende objekter:

V64-1 : 7 Shakira Degli Dei – Er en 4-års gammel hoppe som er bedre enn det grunnlaget som den har på konto. Har nå fått seg to løp i kroppen etter pause, og her er det form pågang. Feilet sist i det den skulle angripe mot oppløpet, og den så VELDIG pigg ut i det momentet. Gikk garantert glipp av en plass helt der foran. Er ikke helt stabil, men kommer denne bare seg rundt uten tull så skal den duge mot denne gjengen.

V64-2 : 7 Tyri Svarten – Ikke mange av disse viser noen spesiell vilje lengre, og det er ikke et enkelt løp å ranke. Vi plasserer Tyri Svarten knepent først da denne virker å være pågang igjen. Nå sist etter pause så gjør den et positivt løp etter galopp i kulissene, og på vår klokke så står det 24,1/1900m på et bra sett. Kan absolutt senke denne gjengen om den fortsetter der den slapp sist. OBS!

V64-3 : 14 Justine’s Joy – Dette er en bra finne som har vært matchet i tøffere omgivelser enn dette tidligere, og den MÅ følges med argusøyne direkte etter pause. Trener Timo Lahti melder at hesten ser smidig, og fin ut i jobbene innfor denne oppgaven. Den skal være vel forberedt. Tåler å bli brukt i løpene, og isbane skal passe henne bra. Prøves som en frekkis!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

V64-4 : 8 Merry Broline – Er BETYDELIG bedre enn raden, og den kan fort være litt spennende nå. Sist feilet den i angrep, og den var langt fra tom da uhellet var ute. Gangen før i et veldig snøvær så passerte den mål med krefter igjen, og den var heller ikke da tom. Ulf Ohlsson er tilbake i vognen er et pluss. Kan fort sitte der i det som er et vidåpent løp. OBS!

V64-5 : 6 Buy The Law – Er i en fantastisk form, og vi må bare tro hardt på den her. Nest sist så blir den sittende bom fast, og den hadde alle kreftene sine igjen. Nå sist bomber den tidlig til tet, og den er klin overlegen. Imponerte da noe veldig! Bombet til tet fra samme spor 21.06.2014, og vi håper/tror på tidlig tet her. Da bør dette løpet være kjørt, og for oss er dette dagens banker i det som er et MEGET ÅPENT V64-spill!

V64-6 : 7 Cool Hall – Vi prøver oss med en BOMBE i det som er en spennende finale. Når det gjelder Cool Hall så er den absolutt formtoppet, og avslutningen sist, ja, den var av det svette slaget. Blir dessuten litt hindret i den siste svingen, men den kommer altså tilbake med syvmilssteg langt ute i banen. Hadde full fart over mål, og den var ubrukt for dagen. Med de riktige ryggene i sisterunden så har denne form til å overraske. PASSES!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag