Åpen lunsj-V5

I dagens lunsj-V5 på Bjerke er det potensiale for en god utbetaling. Vi byr på en frisk banker. Her kan du lese våre tips og spille.

Her finner du Nettavisens tips til lunsj-V5 på Bjerke.

Lunsjløpene blir stadig mer populære både fordi de har rask avvikling, og siden det ofte er gode V5-utbetalinger. Denne omgangen synes vi ser nokså åpen ut, og det er potensiale for nok en pen utbetaling.

Vi finner ingen sikre holdepunkter, og velger å satse på en frisk banker.
Den kan du lese om her.

Her kan du registrere deg og spille. Du kan bruke Visa-kortet til å spille med på Nettavisens travmagasin.

Frode Hamre er en av nøkkelkuskene på Bjerke i dag.
Her er hans vurderinger av sjansene:

- 8 Face My Force (V5-2) vant såpass enkelt sist, at jeg ikke fikk noe spesielt inntrykk av hvordan han står i forhold til andre hester. Det er tøffere imot nå og han står vanskelig til i åttendespor. Med klaff kan han dukke opp i toppen og er kanskje en liten outsider, men ingen favoritt i mine øyne, sier Frode Hamre.

- 9 Cornelius Endurance (V5-4) var tjue meter bedre enn jeg trodde sist og gikk 16.2a/2100m. Motstanden er litt skjerpet nå og han må ha litt klaff for å gå til topps fra dette sporet. Men, han var som sagt bedre enn forventet og jeg anbefaler spillerne å ta ham med på bongen hvis de skal gardere med 3-4 hester.

- 1 Megasus Endurance (V5-5) er veldig rask fra start og jeg tror ingen straffer ham der. Speeden ebbet litt ut sist, men jeg var fornøyd med ham. Fra tet og på sprint, tror jeg han leder hele veien, opplyser en optimistisk Frode Hamre.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin