Lerum med supertips i V86-spillet - Kr.835 525 innspilt!
Undertegnede serverte SVÆRT sterke V86-tips til den gedigne jackpotomgangen fra Sverige 29. september, og det ble en solid opptur for mange av de som tok rygg. Sashay Kemp (2-valg), Gio Cash (1-valg), Fröken Fräken (1-valg / vår banker), Zarenne Fas (2-valg), Unico Broline (3-valg), og Imhatra AM (2-valg) sto alle først på ranken. Samtlige V86-systemer satt som de skulle, og det gjorde også en rekke av de flate bongene på Eksperten.

Totalt omsatte Nettavisen for ca 116 000 på Eksperten til onsdagens V86 på Solvalla/Jägersro. 36 andelslag gikk inn med 8 rette, mens det også ble litt penger inn på de øvrige andelslagene. De 36 andelslagene som gikk inn kammet med seg hele Kr.770 478. Totalt spilte Nettavisen inn formidable Kr.835 525 onsdag kveld.

Sendingen begynner klokken 17.00 / V86-1 er i gang klokken 20.30

Vi går HARDT ut i kveldens V86-omgang fra Sverige, og anbefaler et bankerspill på 2 Wolf Of Wallstreet. Er en knallgod hest når den står på fire friske bein, og den kan ikke få en spesielt bedre oppgave enn dette. Trykker seg tidlig til tet, og siden er vel dette over? BANKER! Ellers vrimler det med snadder i kveldens omgang, og her er det bare å sjekke ut våre fyldige vurderinger:

V86-1 : 2 Wolf Of Wallstreet – Er veldig bra, og den kan det meste på en god dag. Ble stum sist, men vant likevel overlegent på en god tid. Sprinter nok en 11-tid om nødvendig, og fra eventuelt tidlig tet blir ikke denne enkel å ha med å gjøre. SPILLES! 3 Borups Umani – Trakk seg sist, og var ikke som best da. Har hatt en pause etter det løpet, og det tror vi bestemt har gjort godt. Er en meget god hest i grunnlaget når den har form, og dette er en riktig oppgave for springeren til Untersteiner. Motbudet.

7 Power Lane –
Ble kjørt dønn ned i kjelleren nest sist, og var kanskje ikke som best fra rygg leder sist. Fikk da maks, men burde fakta ha vunnet løpet slik det ble kjørt. Sporet nå trekker ned, og vi er usikre på hvor den vil havne på startsiden. Kan vinne, men fra dette sporet trenger den flyt.

Vår rangering : A : 2 B : 3-7-4-1-5 C : 10-11-6-9-8-12

En ny herlig V86-omgang venter onsdag. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-2 : 10 Selected News – Er en 4-åring som vi holder svært høyt, og det er nesten utrolig at denne ikke har tjent mer enn knappe 300 000 i år. Spurtet bra i kulissene etter pause sist, og den gikk en sterk sluttrunde da. På klokken stod det faktisk 09,3 s 800m med krefter igjen. Er normalt ytterligere forbedret til denne oppgaven, og på ren kapasitet er neppe noen bedre. Prøves til flotte odds i lukene! 2 Summit In Sight – Blir enormt hardt betrodd, og den kan naturligvis vinne dette. Vi har dog ikke blitt sånn veldig imponert av den, og sist greide den kun så vidt å svare Galantis til slutt. Gangen før fikk den det sydd opp mot en overkommelig gjeng. Blir etter vår smak for hardt betrodd, og vi nøyer oss med å ranke den som et 2-valg.

1 Remarkable Feet –
Har en passende oppgave foran seg nå, og med toppform kunne dette dreid seg om tet og slutt. Var dog ikke som best før pausen, og vi nøyer oss derfor med å plassere den inn som løpets outsider.

Vår rangering : A : 10 B : 2-1 C : 9-5-6-7-4

En ny herlig V86-omgang venter onsdag. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-3 : 2 Waka Waka – Spurtet bra innvendig etter et passivt opplegg sist, og den kom til mål med litt krefter igjen. Den blåseren har normalt kun gjort godt, og vi forventer denne 3-åringen ytterligere forbedret. Har kun startet en gang i første rekke bak bilen, og da løste den lynraskt. Blåser fort til tet, og da er dette hesten å slå. SPILLES! 7 Callmefama Kronos – Er en søster til kjente hester som Zeta Kronos, Atlas Kronos, og Barbro Kronos. Har altså litt å slekte på, og Callmefama Kronos er også talentfull. Vant enkelt sist, mens den var god toer bak Devs Donator nest sist. Er meldt uten sko på alle fire for første gang i kveld, og det kan fort løfte den en god del til. Skal med som førstehest om Waka Waka garderes.

11 I.D. Excellent – Er noe variabel, men bra på sitt beste. Åpnet altså første 1000m på 10,9 sist, og ble naturligvis sliten til slutt. Det løpet kan ha kostet mer enn det smakte, og vi nøyer oss med å plassere favoritten på outsiderplassen.

Vår rangering : A : 2 B : 7-11-5-4-3 C : 6-12-1-8-10-9

En ny herlig V86-omgang venter onsdag. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-4 : 11 Your Dramlove – Er i en helt fantastisk form, og snart må vel denne få vinne? Spurtet strålende sist, og det i et løp hvor absolutt ikke noe klaffet. Spurtet også strålende nest sist, men ble da elendig disponert av Mats Djuse. Ser ut som ren dynamitt i banen for tiden, nå sitter sjefen selv seg opp, og da blir det et mer offensivt opplegg. Blåser ned alt om det bare blir tempo? 1 My Liberty – Går nesten kun i hendene til Claes Sjöström, og nå får han igjen sjansen. Er sikret et bra opplegg fra dette sporet, og det kan bli rygg leder. Er mer enn god nok å spurte ned alle med luker, og den er en tenkbar skrell i et løp som dette.

2 Bellis Frontline – Gjorde en morsk sluttrunde sist, og avgjorde ganske enkelt til slutt. Har trukket vinnerloddet i sporlottoen nå, og den er selvskreven på bongen for de som bruker noen kryss.

Vår rangering : A : 11 B : 1-2-9-7-12 C : 4-3-10-6-5-8

En ny herlig V86-omgang venter onsdag. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-5 : 3 Eenymeenyminymoe – Var ute på en upassende distanse sist, men fullførte uansett godkjent. I kveld passer distansen langt bedre, sporet er perfekt, og vi liker dessuten at Flemming selv er tilbake i vognen. Skal ha en stor sjanse i et løp som dette om alt går riktig for seg, og den står klart først på vår rank. 1 Bordeaux S. – Vant enkelt sist, og var god direkte etter pause. Har kun vært middels ut bak bilen, og sporet kan bli en felle i kveld. Vi ranker derfor favoritten ut som et 2-valg. 2 Gandhi Boko – Var bra til seier nest sist, og god til tredje uten at det klaffet sist. Har smellfine betingelser foran seg nå, og den duger på sitt beste. Dette er vår outsider.

Vår rangering : A : 3 B : 1-2 C : 6-9-4-5-10-7-8

V86-6 : 9 Knifetown Lover – Dukket opp etter et lengre avbrekk sist, og var meget godt forberedt direkte. Viste 12,5 s 800m, og den fullførte sterkt. Er normalt ytterligere forbedret med det løpet i kroppen, den er kjapp fra start, og her lukter det et offensivt opplegg. SE OPP! 8 Silver Bullit – Holdt sikkert unna sist, og på klokken stod det 11,2 s 700m med krefter igjen. Var heller ikke nå helt optimal i aksjonen sin, og vi stoler liksom ikke helt på denne. Henger den sammen hele veien så kan den vinne, men vi er ikke enige at denne skal være tungt betrodd. For oss blir den kun et 2-valg.

11 Tullibardine Boe – Er BEST, men sliter litt med formen, og har kun gjort helt greie løp på slutten. Var riktignok noe forbedret sist, og skulle denne først finne litt skikkelig form, ja, da går ingen klar. Får stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 9 B : 8-11-13-3-2 C : 10-5-4-6-1-12-7

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV86-7 : 2 Billi Time – Er noe variabel i hvordan den fungerer, men når den først henger sammen så er det snakk om en brenngod hest i denne klassen. Var bra i Danmark sist, og formen skal være god. Det blir muligens en knallhard bane i kveld (meldt mye regn), og det pleier ikke å være et pluss for hestene til Flemming Jensen. Vi går derfor ikke ALL IN på Billi Time, men først på ranken skal den stå. 3 Spartak Face – Var bunnsolid til seier sist, og den er veldig stabil når den først dukker opp i banen. Kan muligens ta seg til tet nå, og da sier det seg selv at den ikke blir enkel å fange. Motbudet.

1 Hennesy Boko –
Gikk et voldsomt løp sist, og virket nesten å være bedre enn noen gang. Blir dessuten kuskeplusset med Takter i kveld, og fra en spennende utgangsposisjon er den tidlig på vår rank. Outsideren.

Vår rangering : A : 2 B : 3-1-4-11 C : 7-12-5-9-10-6-8

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV86-8 : 2 Gasette – VIDÅPEN finale, og her er fakta ingen sjanseløse. Vi prøver oss med en fra dypet, men dette er en bra hest, og det er en hest som stallen holder veldig høyt. Den fullførte godkjent i kulissene etter en passiv styring sist, men var noe tung, og hadde nok svært godt av det løpet i kroppen etter pause. Nest sist jogget den rundt feltet, og vant utrolig enkelt med krefter igjen. Er sikret et bra opplegg fra et nydelig spor, den duger på sitt beste, og det er altså en tenkbar skrell i et ellers veldig jevnt oppgjør. 5 Faith Trot – Møtte for tøff motstand sist, og det løpet velger vi å ikke vektlegge for hardt. Var meget god i nederlaget nest sist, og det er ikke mange som er bedre enn denne på kapasitet i finalen. MÅ MED!

3 Loaded Leila – Er i toppform, og den spurtet sterkt sist. Har en veldig riktig oppgave foran seg nå, og får stå som en klar outsider.

Vår rangering : A : 2 B : 5-3-1 C : 8-11-9-4-6-7-10-12

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.