Åpen og spennende V64-omgang

Vi støtter oss til Johan Untersteiner i det som er en åpen og spennende V64-omgang fra Halmstad.
Vi støtter oss til Johan Untersteiner i det som er en åpen og spennende V64-omgang fra Halmstad. Foto: hesteguiden.com

Vi har en vrien V64-omgang i vente på Halmstad. Vi lanserer en småfrekk banker, og jakter store kroner denne mandagen. Du tar vel rygg mot lukene!?

På Täby søndag 8. februar ble det vrient. Våre galoppeksperter fornektet seg dog ikke, og det ene V5-systemet (4 andeler a' 750) suste inn med 34 363.

Vår SISTE-INFO fra Jarlsberg fredag 6. februar satt godt i V5-spillet. Tre bonger med innleveringspriser på 480 (4x125) og 960 (5x200) betalte ut FLOTTE 27 275 per stk. Totalt sett spilte vi inn hele 81 825.

På Bjerke onsdag 4. februar gikk hele 20 andelslag på Eksperten inn med bra gevinst, selv om det ikke ble sju rette. Seks rette betalte dog ut meget pene 4 033 kroner. Totalt ble det 42 seksere og innleveringsprisen på lagene var hhv 960 kr, 1440 kroner og 1920 kroner. Samlet ble det 169 386 kroner innspilt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Momarken tirsdag 3. februar så serverte vi meget sterke V65-tips. Nettavisen sin reduserte V65-bong med en innleveringspris på 480 betalte ut FLOTTE 8 406,-. I V5-spillet så fulgte vi opp, og her gikk Nettavisen sin lille bong med en innleveringspris på Kr.160 inn med brukbare 2 552,-.

På Eksperten så satt 15 av våre V65-lag samt at alle V5-bongene gikk inn. Når kruttrøyken hadde lagt seg så viste fasit at vi spilte inn vel 180 000 på Momarken denne tirsdagen. Vi gratulerer dem som tok rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Halmstad:

V64:19.08

DD: 20.28

Løp ellers denne mandagen: V4 på Östersund med start kl.12.20. V65 på Leangen med start kl.18.30.

Vi har en VRIEN V64-omgang i vente fra Halmstad denne mandagen, og de helt opplagte bankerne finnes ikke i omgangen. Vi tar en sjanse, og velger å banke 11 Artemis i V64-5. Var helt RÅ nest sist, og med slike takter her så dreier det seg om en flott sjanse. Sjekk ellers ut følgende:

V64-1 : 1 Dante Boko – Skuffet sist, mens den holdt meget bra tet nest sist. Passerte da på 08,5/11,5. Vi er uansett litt usikker på den etter løpet sist, og den klare favoritten i innledningen velger vi å spekulere litt imot. 2 Wiss Shadow – Debuterte sist for Jori Turja, og den avslutter da meget sterkt nedover oppløpet etter et passivt opplegg. Varslet altså form direkte for ny trener. Skal bli spennende å følge fremover, og den er helt klart verdt litt oppmerksomhet fra slike betingelser. OBS!

V64-2 : 9 Rajah Press – Her vil det fort bli kjøring mellom favorittene, og dermed så kan dette åpne seg opp for en tredjehest. Når det gjelder draget vårt så har den blitt matchet mot mye bra hester, og den skal bli interessant å følge mot ikke den tøffeste motstanden nå. Sprintet på 11-tallet i fjor, og den har flott fart i kroppen sin. Kan fort få det servert fra dette sporet, og da kan skrellen være et faktum.

V64-3 : 8 Welcome – Var helt enorm i nederlaget da den feilet i strid kort før mål sist. Kommer nå ut etter en liten pause, og denne skal duge godt i grunnlaget fremover. Er veldig hard i skallen sin, og distansen ser vi kun på som et pluss. Møter her et par hester med flotte rader, men Welcome står ikke tilbake for disse på kapasitet. Må tas på alvor, og den prøves som en frekkis her!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V64-4 : 9 Nangijala Face – Har fått seg to løp i kroppen, og den er på riktig vei. Nå sist så viste den 11,5 s 400m i kulissene, og den hadde full spenst over mål. Har møtt Rondine D’Amore noen ganger, og den har alltid vært betydelig mer spilt enn det som fort blir favoritten her (Debuterer i ny regi). Vi spiller uansett to hester, men velger å heise til topps en hest med dokumentert form.

V64-5 : 11 Artemis – Her er spørsmålet for oss : En eller mange? Begynner man først å gardere dette løpet så er det utrolig jevnt, og da må mange med. Vi velger derfor å sjansebanke 11 Artemis som var helt strålende til seier nest sist. Imponerte da veldig. Nå sist så ble det et for tøft opplegg, men da var heller ikke Artemis som aller best. I disse løpene så pleier det å bli tempo, og da trenger det ikke å være feil å komme bakfra med SPART KRUTT. Sjansebankes i en vrien V64-omgang!

V64-6 : 6 Ålands Vikingen – Tror vi kan kjøre seg tidlig til tet i dette fine stayerløpet, og med tanke på at 10 On Hold neppe vil bli kjørt ned i kjelleren direkte etter pause, og at Edward Ale trolig vil få et fint opplegg etter en gaffelbåndskade så ligger en del til rette for TØFFINGEN Ålands Vikingen som imponerte stort før pausen. Minuset er om den må gå med sko da den er best uten… Spilles, men følg med SISTE SKO-INFO!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.


Innleveringsfrister Östersund: