Åpen V4-omgang fra Bergsåker

Robert Bergh er som vanlig i fokus når løpene kjøres på Bergsåker. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Robert Bergh er som vanlig i fokus når løpene kjøres på Bergsåker. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Leangen får nesten ALT fokus denne lørdagen med sin doble-syverpott. Vi byr imidlertid på noen lekre objekter til lunsj før alvoret tar til i Trondheim!

På Gävle fredag så gikk Nettavisen sitt forslag på Kr.378 inn, og betalte ut fine Kr.3 423,-. Ganador (2.valg) + Cali Maks (2.valg) innfridde som to herlige objekter. På Biri samme dag så satt Nettavisen sitt forslag på Kr.420. V65-forslaget betalte ut brukbare Kr.2 896,-. Her ble Sally CN (5.valg) + Semper Fi (5.valg) servert som topp-objekter. Totalt sett så spilte vi inn over 100 000 denne fredagen, og vi håper at du tok rygg på oss.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det ble FULLKLAFF for et av våre forslag på Eksperten fra Leangen 20. januar. Forslaget på 1 980 (6 andeler a' 330) betalte ut flotte Kr.22 671,-. Kurt Leirvåg varslet altså en GRYENDE STORFORM på sin store favorittbane Leangen bare noen dager før det braker løs med en GEDIGEN V75-omgang på samme bane. Her venter det nemlig igjen DOBBEL-SYVERPOTT!

Fra Bjerke onsdag 21. januar så ble det igjen FULLKLAFF i V5-spillet på Eksperten. Forslaget på 1 980 (6 andeler a' 330) betalte nå ut herlige Kr.32 460,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Bergsåker:

V4: 12.45

DD: 13.05

Løp ellers denne lørdagen:V75 på Leangen med start kl.15.00. Kurt Leirvåg er i fyr og flamme før denne omgangen, og hans vurderinger finner du her. V65 på Charlottenlund med start kl.18.25.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

I lunsjen fra Solvalla fredag så innfridde et av dagens aller beste objekter for oss, og den ble det gitt MEGET STERK INFO på. Hesten heter 12 Financial Secret (4.valg), og den var helt overlegen i finalen av V65-spillet. Fra Bergsåker som det skal dreie seg om her så har vi en JEVN V4-omgang i vente, og de helt store favorittene glimrer med sitt fravær. Vi spiller uten banker, og jakter de helt store V4-kronene. Her er våre objekter:

V4-1 : 3 Carlos Dream – Er en VELDIG bra montehest, og den var bra etter pause nå sist. Vant der meget lett, og den hadde krefter igjen. Når den vant på Bergsåker femte sist så åpnet den første tusen på 12,1, og den bare reiste i fra på et imponerende sett. Burde lede dette monteløpet hele veien, og på vår rank står den klart først.

V4-2 : 4 Gentle Tooma – Har fått seg to løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og den er skikkelig pågang! Avsluttet ordentlig positivt nå sist etter et passivt opplegg, og den passerte mål med krefter igjen. Dette er en hest som har litt inne, og den skal bli utrolig spennende å følge i hendene på Ørjan Kihlström. MÅ MED PÅ ALT AV SERIØSE BONGER!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V4-3 : 8 Rent A Tent – Er spillbar her. Kom nå sist ut etter pause, og den hadde fort kjempet om seieren om den ikke hadde brutt ut i den siste svingen når proppene ble trukket. Det setter vi på uturskontoen, og det skjer ikke påny. Har uansett fått seg en blåser i kroppen, og den er fort enda et hakk bedre her. Mot en overkommelig gjeng så ILER vi til med førstevalget. SE OPP!

V4-4 : 12 Ultralum – Er tøffere enn toget, og distansen takler den bedre enn noen andre i dette feltet. Nå sist så fikk den et helt umulig opplegg, og den var SVÆRT tapper i nederlaget. Får den bare litt flyt fra tillegget så skal den klare favoritten som vi ikke likte 110% sist få seg en match. OBS!