Åpen V4-omgang på Jägersro

Erik Adielsson sitter seg opp bak en kapabel hest i lunsjen lørdag.
Erik Adielsson sitter seg opp bak en kapabel hest i lunsjen lørdag. Foto: hesteguiden.com

Formrytter bak sjokk i monteløpet! US-hest gjør livet surt for en hardt betrodd favoritt! Vi er klar for en ny V4-fest! Du blir vel med på moroa?

Sportspills meny lørdag:
V75 Bergen lørdag: Lerum jakter ny suksess i Bergen
V65 Harstad: Anton gjør jobben
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
Oddstips 1: Advocaat ordner opp
Oddstips 2: Mönchengladbach jakter topp tre
Oddsdobbel: Molde slår tilbake
Dagens langskudd: Kampen Barcelona har råd til å tape
Tippetips: Godset er fortsatt storebror
TV-fotball: Fantastisk helg for fotballfans
Tippemagasinet: Alt om 2. serierunde i Tippeligaen
Tippeligaen: Skade- og karantenerapport

Det ble en ny DEILIG opptur i V4-spillet fra Sverige torsdag 9. april. Alle våre V4-forslag satt på Eksperten, og det gjorde også det mellomste forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.432,-. Det betalte ut fine Kr.4 594,-. Totalt sett så spilte våre forslag inn over Kr.80 000 fra Hagmyren denne herlige torsdagen.

Våre V4-tips har satt enormt bra den siste uken, og vi har spilt inn godt over 300 000 de siste fem dagene. Vi gratulerer dem som har tatt rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I dag så går V75-omgangen på Bergen Travpark, og du husker vel hva som skjedde sist det var V75 på den banen? Alle våre forslag satt, og vi spilte inn over 800 000. Du er vel ikke i tvil om hvem du skal ta rygg på denne lørdagen?

V75-andelslagene våre finner du ved å klikke her

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-omgangen som venter på Jägersro denne lørdagen er ikke helt lettløst, og vi velger å spille uten banker. Sjekk ut følgende objekter:

V4-1 : 1 Harpos Hitsville – Et veldig fin, og jevnt monteløp innleder denne lørdagen. Her er faktisk ingen sjanseløse, og vi går for et langskudd. Harpos Hitsville er nemlig KRAFTIG rytterforsterket denne lørdagen, utgangsposisjonen er perfekt, og på sitt beste så duger den i slike omgivelser. Nå sist ble det helt feil for den, og det løpet kan man bare sette en tykk strek over. Distansen passer bedre nå, og vi gir den et forsøk som helt uspilt i innledningen.

V4-2 : 5 Enchilada Ås – Debuterte for Ola Samuelsson sist, og den hadde trent 16/1600m før det løpet. Må i løpet sist ha hatt et eller annet drit i kroppen sin, for selv om den viste en veldig speed så trakk den seg for lett. Kommer nå ut etter en liten pause, og vi blir vel ikke direkte overrasket om man nå prøver å rykke skoene på henne. Noe som fort betyr noen meter. Fortjener et forsøk da det var såpass gode rapporter på den sist, og vi liker jo også at det er bra odds i henne nå. STOR OBS!

13 millioner i V75-potten på lørdag:

V75-andelslagene våre finner du ved å klikke her

V4-3 : 3 Super Photogenic – Var tapper i nederlaget sist, mens den holdt lekestue fra tet i starten før. Viste ENORM kapasitet ved noen anledninger i fjor, og denne er veldig bra på sitt beste. Erik Adielsson opp er aldri feil, og fra et bra spor så er den verdt oppmerksomhet. MÅ MED PÅ ALT!

V4-4 : 13 Frida Montana – Gikk flere flotte løp i fjor, og den hadde et bra år. Nå sist i årsdebuten så virket det ikke veldig lyst mot oppløpet da den hadde langt frem. Avsluttet dog som en vind på siste indre, den hadde full fart over mål, og det ble fakta en sikker seier. Har nok helt sikkert hatt godt av en blåser i kroppen, og motstanden skremmer i grunnen ikke noe veldig. Kan felle alt påny, og det til bra odds i lukene…