*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Åpen V64-omgang med et solid potensial

Harstad11072015_Claes Sjøstrøm kjører Kaffir Face_foto_Roger Svalsrød_hesteguiden.com

Claes Sjöström er aktuell i kveldens V64-omgang. foto_Roger Svalsrød_hesteguiden.com

Alt annet enn lettløst! Bankeren vår holder superform! Flere aktuelle objekter som MÅ med på bongen! Du går vel ikke glipp av våre oppdaterte V64-vurderinger?

24.07.20 08:56

Lerum tømte V65-lukene på Momarken 21. juli!
Alt av V65-bonger satt på Momarken denne tirsdagen, og det ble nok en herlig opptur for ALLE som tok rygg på undertegnedes V65-bonger. Stasline (2-valg) ble banket på den minste bongen, og holdt altså unna etter et sterkt løp. Den LILLE BONGEN på Kr.216 betalte ut meget fine Kr.3 447,-. På Eksperten ble det levert inn 31 bonger, og naturligvis satt samtlige som de skulle.

Lerum med bra treff i V75-spillet på Sørlandet 18. juli
På Eksperten suste hele 21-andelslag inn i denne V75-omgangen, og det ble en skikkelig opptur for flere av de som tok rygg. Innleveringsprisen på disse andelslagene var fra Kr.1 200 (fire andeler a Kr.300), og helt opp til Kr.8 000 (fire andeler a Kr.1 995). Alle disse andelslagene betalte fra Kr.11 759, og oppover.

Lerum fikset cashen i Bodø 18. juli! Kr.1 944 ble til Kr.18 736!
Tipsflyten fortsetter, og undertegnede serverte igjen meget solide vurderinger. Yuma Kitten (2-valg), Kingofthehill F., og Philip Lyn (2-valg) stod alle først på ranken. Philip Lyn ble banket på den minste bongen, og senket altså dagens tyngste favoritt! Vår største bong til Kr.1 944 satt som den skulle, og betalte ut meget solide Kr.18 736.

Lerum med V5-fest på Sørlandet 17. juli! Kr.1 120 ble til Kr.12 612!
Undertegnede var på hjemmebane denne kvelden, og det ble en herlig opptur for de som tok rygg på den største V5-bongen til Kr.1 120. Den satt nemlig som et skudd, og betalte ut knallfine Kr.12 612,-. Vi gratulerer de som tok rygg!

Lerum med nye supertips i V64-spillet! Kr.864 ble til Kr.9 569! Du var vel med på moroa på Axevalla 17. juli?
Undertegnede serverte nye meget solide V64-vurderinger, og det meste satt til Axevalla 17. juli. Balsamine Font (17%) innfridde som en banker for de frekke! Bravo Santana (25%) lekte seg som en banker av stål! I finalen stod SKRELLEN Eric The Eel (6-valg / 8%) først, og strålende info ble servert. Vår bong til Kr.864 suste inn, og betalte ut svært fine Kr.9 569,-.

Lerum fikset feriepengene! Kr.240 ble til Kr.11 320! Du tok vel rygg i V64-spillet på Bergsåker 16. juli?
Undertegnede serverte DRØMMETIPS til jackpotomgangen på Bergsåker 16. juli, og ALT satt! Hector Sisu innfridde som en banker av stål, mens First Mel Hope innfridde som den nest beste bankeren. New Direction (4-valg) stod først på ranken, og det samme gjorde Aramis Bar (2-valg). Den MINSTE bongen på kun kroner 240 satt som et skudd, og betalte ut knallfine Kr.11 320,- DD ble i tillegg ranket ut på EN REKKE, og gav en odds på herlige 62,25 - hvor mye fikk du på dobbelen?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Romme byr på en utfordrende V64-omgang denne kvelden, og dette er en omgang med et solid potensial. Vi fant ingen helklink banker i denne omgangen, men valgte til slutt å gå for 4 Cargo Door (V64-2) som vår beste banker. Holder toppform, er kjapp fra start, og kan holde toppfarten lenge. ALL IN! Ta rygg på følgende:

V64-1 : 4 Motive Match – Ser fakta ut til å gå litt under radaren her, og når vi la ut dette tipset hadde den kun 7% av innsatsene på seg. Akkurat det mener vi er helt feil. Var nemlig veldig tapper fra tet sist, og fullførte solid på en knallgod tid. Roer den seg litt så er vi veldig inne på at dette kan dreie seg om tet og slutt, og det til bra odds i lukene. OBS!

V64-2 : 4 Cargo Door – En supersprint over kun 1140ma venter, og her gjelder det å være med i fremste rekke direkte. Vår soleklare ide har TOPPFORM i kroppen sin, og har avsluttet solid hver gang på slutten. Gikk 11,6 s 800m nest sist, mens den avslutter i 12-fart sist. Er lynrask fra start, har bra styrke, og kan umulig bli enkel å ha med å gjøre fra slike betingelser. SPILLES!

V64-3 : 9 Elle Vild – Var litt tung etter pause sist, men spurtet uansett bra tilslutt, og vi hadde faktisk 13,1 s 800m på klokken. Her er det med få unntak veldig billig i mot, kusken er god, og fra et spennende smygspor er den verdt et forsøk. MÅ MED PÅ ALT!

V64-4 : 6 Önas Grimner – Er i bunn og grunn en ordentlig bra «kalding», og den fullførte solid sist etter et upassende opplegg (27,9 s 1300m). Blir nå KRAFTIG kuskeplusset med Jansson, motstanden er den riktige, og feilfritt dukker den normalt opp på foto. Prøves som et helfrekt objekt i et ellers veldig jevnt løp.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V64-5 : 8 Super Sarah – Ble kjørt ned i kjelleren i et forsøk til StoChampionatet sist, og det kan naturligvis sette sine spor. Er heller ikke helt stabil med volte, og dette kan være en storfavoritt i trøbbel. Skal stå først på ranken mot en svært overkommelig gjeng, men vi avstår fra et bankerspill.

V64-6 : 8 Global Unesco – Feilet fra seg en mulig andreplass sist, men det er slik denne kan være. Har grunnlagsmessig en riktig oppgave foran seg nå, og distansen er ikke et problem. Er svært grunnkapabel, og feilfritt har den en fin sjanse i et løp som dette. Vår ide.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag