*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Åpen V65-omgang med bra potensial

Klosterskogen24102019_Simen Bjørbæk Jessen vant V65-4 med Goodman B.R._Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Simen Bjørbæk Jessen og Goodman B.R. I kveld debuterer den under sal, og da med rytter Helene Kolle. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Ikke helt lettløst, og dette kan fort gi meget bra betalt. Vi jakter med flere frekke objekter, og er klar for en herlig V65-opptur! Du blir vel med på moroa?

23.07.20 09:23

Lerum tømte V65-lukene på Momarken 21. juli!
Alt av V65-bonger satt på Momarken denne tirsdagen, og det ble nok en herlig opptur for ALLE som tok rygg på undertegnedes V65-bonger. Stasline (2-valg) ble banket på den minste bongen, og holdt altså unna etter et sterkt løp. Den LILLE BONGEN på Kr.216 betalte ut meget fine Kr.3 447,-. På Eksperten ble det levert inn 31 bonger, og naturligvis satt samtlige som de skulle.

Lerum med bra treff i V75-spillet på Sørlandet 18. juli
På Eksperten suste hele 21-andelslag inn i denne V75-omgangen, og det ble en skikkelig opptur for flere av de som tok rygg. Innleveringsprisen på disse andelslagene var fra Kr.1 200 (fire andeler a Kr.300), og helt opp til Kr.8 000 (fire andeler a Kr.1 995). Alle disse andelslagene betalte fra Kr.11 759, og oppover.

Lerum fikset cashen i Bodø 18. juli! Kr.1 944 ble til Kr.18 736!
Tipsflyten fortsetter, og undertegnede serverte igjen meget solide vurderinger. Yuma Kitten (2-valg), Kingofthehill F., og Philip Lyn (2-valg) stod alle først på ranken. Philip Lyn ble banket på den minste bongen, og senket altså dagens tyngste favoritt! Vår største bong til Kr.1 944 satt som den skulle, og betalte ut meget solide Kr.18 736.

Lerum med V5-fest på Sørlandet 17. juli! Kr.1 120 ble til Kr.12 612!
Undertegnede var på hjemmebane denne kvelden, og det ble en herlig opptur for de som tok rygg på den største V5-bongen til Kr.1 120. Den satt nemlig som et skudd, og betalte ut knallfine Kr.12 612,-. Vi gratulerer de som tok rygg!

Lerum med nye supertips i V64-spillet! Kr.864 ble til Kr.9 569! Du var vel med på moroa på Axevalla 17. juli?
Undertegnede serverte nye meget solide V64-vurderinger, og det meste satt til Axevalla 17. juli. Balsamine Font (17%) innfridde som en banker for de frekke! Bravo Santana (25%) lekte seg som en banker av stål! I finalen stod SKRELLEN Eric The Eel (6-valg / 8%) først, og strålende info ble servert. Vår bong til Kr.864 suste inn, og betalte ut svært fine Kr.9 569,-.

Lerum fikset feriepengene! Kr.240 ble til Kr.11 320! Du tok vel rygg i V64-spillet på Bergsåker 16. juli?
Undertegnede serverte DRØMMETIPS til jackpotomgangen på Bergsåker 16. juli, og ALT satt! Hector Sisu innfridde som en banker av stål, mens First Mel Hope innfridde som den nest beste bankeren. New Direction (4-valg) stod først på ranken, og det samme gjorde Aramis Bar (2-valg). Den MINSTE bongen på kun kroner 240 satt som et skudd, og betalte ut knallfine Kr.11 320,- DD ble i tillegg ranket ut på EN REKKE, og gav en odds på herlige 62,25 - hvor mye fikk du på dobbelen?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Klosterskogen er en bane hvor det ofte kan skrelle litt ordentlig til på, og i håper at blir tilfelle i kveld også. Vi har nemlig jobbet frem flere deilige objekter som vi skal til lukene med, og her er det bare å ta rygg på følgende:

V65-1 : 4 Twintoulouse – Har en STOR sjanse i innledningsløpet, og vi må bare prøve den direkte for sin nye trener, Martine Wessel. Twintoulouse har alltid vist bra kapasitet, men slet litt på slutten for eieren, og ble derfor flyttet i et forsøk på å få den tilbake på sitt beste. Nå er rapportene meget fine, og vi er altså inne på at den vinner direkte. Motstanden er nemlig billig, og den vinner dette om den bare viser litt av hva den kan. Velger man å spekulere så glem ikke 3 Great Manzi som er betydelig bedre enn raden.

V65-2 : 8 Controversy – Er egentlig en bra hest i grunnlaget, og mot en særdeles billig gjeng skal sjansene være gode. Har slitt med en liten sykdom, men før dette løpet skal den være frisk. Er den beste hesten på ren kapasitet, den har blitt strøket inn et spor, og er kjapp i vei. MÅ MED PÅ ALT!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-3 : 12 C.C. Sugar – Har et tilnærmet gaveløp foran seg når det gjelder motstand i kveld, og klaffer det bare litt underveis så må sjansene for denne være meget store. Mistet travet, og feilet fra seg en femteplass i steintøffe omgivelser på Bjerke nest sist. Hadde da gått ca 14,5/3140mv. I Sverige sist gikk den en fin sisterunde, og varslet igjen form etter pause. Får den bare aksjonen å stemme så bør den fakta runde en billig gjeng som dette, og vi tror hardt på denne favoritten! PS. Var ingen favoritt når vi la ut tipset, men den blir nok det etter at vi serverte den.

V65-4 : 4 Goodman B.R. – Blir HARDT betrodd i montedebuten, og rapportene på den er også fine. Kan naturligvis være en klink vinner direkte, men vi vil gjerne se denne under sal før vi tar bølgen. Skal stå først på ranken, men vi tør altså ikke å gå ALL IN direkte.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 1 Rappoda – Er en fersk hoppe under en klar utvikling, og den varslet form etter pause sist. Trykket seg da tidlig til tet, men feilet i en veldig tempoøkning på siste bortre. Tapte en del, men kom fint tilbake, og på klokken stod det 26,6 s 300m med litt krefter igjen. Kan få det sydd opp bak 2 Trø Loke i kveld, og den MÅ passes.

V65-6 : 5 Frøyu Petter – Har fått fire løp i kroppen etter en lengre pause, og den ligger veldig i skorpen. Så OK ut i kulissene etter hinder på veien sist, og formen virker å være bedre enn raden. Dalen opp liker vi, og nye kusker opp på litt eldre hester har ofte en positiv effekt. Er kjapp fra start, den vil havne fint på det, og duger normalt i et løp som dette. OBS!Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag