Gå til sidens hovedinnhold

Åpent og spennende fra Halmstad

Halmstad byr på en utfordrende V64-omgang mandagskveld. Vi jakter V64-suksess med en banker som har dønn riktige betingelser foran seg...

Lerum med solide V75-tips på Klosterskogen 21. november - tok du rygg?
Alt av V75-bonger satt denne lørdagen, og det ble servert meget gode V75-tips. Den lille bongen til Kr.180 satt som et skudd, og betalte ut Kr.2 902,-. Mjølner Røder (7,5%) og Always on Time (19,1%) stod begge først på ranken, og følgende info ble servert:

V75-1 : 6 Mjølner Røder – Har fått et løp i kroppen etter pause, og Mjølnerød har matchet sin springer perfekt inn mot denne oppgaven. I kriteriet fjerde sist så var den et hode bak 9 Grisle Tore GL over mål, og er altså nå 20m billigere ute. I det samme løpet slo den 8 Grude Elling, og stod også likt med 7 Kavaleren. Nå kan det være duket for seier igjen, og vi iler til med tipsnikken!

V75-4 : 3 Always On Time – Her er det bare å lukke ørene for alt snakk om taktikk, og om hva de skal gjøre med Always On Time. Her har garantert Vidar Hop en plan, og det er å blåse til tet for så å slippe. Solgte seg meget dyrt fra tet sist, og det vitner om toppform. På lørdag vil det være sjokkerende om man ikke satser på rygg leder (skal ha rygg over denne distansen mot eliten), og deretter komme på siste indre. Vi tror MYE på et slikt opplegg, og vi er klart inne på at det kan da ende med seier. SE OPP!

Lerum med ny V4-fulltreffer i lunsjen - denne gangen til Örebro 19. november
Undertegnede traff igjen godt i lunsjen, og igjen var det systemet (fire andeler a Kr.500) som suste inn. Utgang på godbiten Enzo AM (2-valg) var grunnen til at vi kom til utbetalingslukene. Nå ble V4-utbetalingen herlige Kr.13 861,-

Lerum med V4-suksess på Färjestad 16. november
Undertegnede kom ikke i mål på de flate bongene, men systemet (fire andeler a Kr.500) satt som spikret. V4-utbetalingen ble meget fine Kr.13 954,-. Hovedgrunnen til at systemet satt var at vi spilte SINGEL UTGANG på 3-valget Kadabra Bolets.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.


OBS! Pga at Rikstoto slet med TEKNISKE PROBLEMER så ble dessverre ingen av våre lunsjbonger til Bergsåker levert.

Halmstad byr på en åpen og spennende V64-omgang mandag, og det er en omgang som burde gi meget solid betalt. Vi var lenge i tenkeboksen på hvilken banker vi skulle gå for, men endte til slutt opp med 4 Posh Shopping (V64-4). Er feltes beste hest, og fra et nydelig spor bak bilen må vi bare tro hardt på denne.

Ta rygg på følgende:

V64-1 : 15 Digital Crunch – Et småskummelt løp innleder kveldens V64-omgang, og her kan det være smart å plukke med seg en del hester. Digital Crunch bør dog ha en fin sjanse om det bare løser seg litt underveis. Fullførte godkjent sist, mens den avsluttet positivt mot bedre hester enn dette nest sist. Klaffer det bare litt underveis så skal sjansene være gode. Settes først, men det er ikke snakk om noen banker fra denne utgangsposisjonen.

V64-2 : 1 Major Tallmadge – Fullførte meget oppløftende på en knallgod tid sist, og varslet da form etter en liten pause. Har trukket et perfekt spor nå, og er sikret et bra opplegg. Står også helt riktig inne i dette løpet grunnlagsmessig, og den må passes. Vår ide.

V64-3 : 11 Amazing Case – Hadde et sterkt fjorår, og imponerte ved flere anledninger da. I år har den ikke vært like god, og nå dukker den altså opp i regi Andre Eklundh. Det er mulig den trenger et løp eller to i kroppen før formen er på topp, men dette er en hest vi ikke ønsker å ryke på, og velger å varsle direkte. Løpet ellers er veldig jevnt, og vi blir alt annet enn overrasket om det skreller til her.

V64-4 : 4 Posh Shopping – Er feltes beste hest, og vi tror på en solid sjanse direkte etter sin pause. Sist dro man skoene foran, og festet også på en BIKE. Det ble for mye av det gode, og den feilet seg bort ca 900m fra mål. Gikk en råsterk sluttrunde fra sisteplass nest sist, mens den vant enkelt fra tet tredje sist. Skal gå med sko på alle fire, og får også på seg en vanlig vogn nå, men det gikk den også med nest sist og tredje sist. Lar seg rett og slett ikke stoppe om den bare skikker seg?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V64-5 : 2 Liza With A.Z. – Avsluttet bra sist, og har funnet høstformen. Er egentlig en veldig flink hoppe som står veldig fint inne i dette oppgjøret. Fra et nydelig spor er den sikret et bra opplegg, og den er ikke sjanseløs om det bare løser seg litt på veien. Vår ide i et ellers veldig jevnt sprintløp.

V64-6 : 1 Fortune Mearas – Kommer ut i regi Johan Untersteiner, og har altså vært lenge borte pga en skade. Var lekker i prøveløpet, og avsluttet der i 12-fart. Er kjapp fra start, og sporet burde passe. Vi vil dog se denne levere på sitt beste før vi går hardere til på den, og nøyer oss med å sette den først på ranken. 10 Mellby Glader – Kan være noe for de som fisker på dypet. Galopperte i monte sist, men med vogn nest sist var den svært oppløftende. Avsluttet der sterkt ute i banen på oppløpet, og den fikk et pluss i kanten av oss. PASSES!