Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenBirger og Morten byr på følgende til lunsjen på Jägersro:
Vårt beste bankerforslag blir 2 Tin Win i V4-3/V5-1/ DD-1. Treåringen til trener Reuterskiold jr har hatt en flott sesong med over 700 000 innridd. En tredjeplass i Hurricaneløpet og fjerdeplass i Derby pluss to enkle seire i juli og oktober på Jägersro er sterke kort på hjemmebanen. Han lekte med mange av de samme konkurrentene sist, og vi tror på ny seier. 2 Tin Win blir vår DD banker.

V4-2 er et sprintløp hvor 2 Moojim og 4 Grey Ascension har vist bra form i høst. Vi har god tro på at disse to er med å kjemper om seieren igjen. Vi er også veldig spente på 3 Worldy Wise som ikke har startet siden i mai. Da leverte hun en flott debut her i Skandinavia. Et halvt års pause er usikkerhetsmomentet, men vi tror hoppa har klasse nok til å være med her.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


I V5 spillet har vi god tro på en duo i V5-4. 5 Wortheverypingin og 2 Footfall har levert gode prestasjoner i stort sett alle startene. 5 Wortheverypingin var hals bak gode Tucci sist, og slo faktisk Carter som vant et storløp nå på søndag. 2 Footfall har ennå ikke vunnet, men tre andreplasser mot gode hester gjør at vi tror en seier er rett rundt hjørnet.

I V5 finalen tror vi 6 Positano har en flott sjanse igjen. Etter et nydelig ritt av jockey Martin Rodriguez ble det en enkel seier med 7 lengder sist. Møter stort sett de samme hestene igjen, og vi har god tro. 5 Dherby som var nærmest sist, tror vi er den tøffeste utfordreren igjen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen