Åpent og spennende

Jorma Kontio kjører en meget spennende hest i V64-1. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Jorma Kontio kjører en meget spennende hest i V64-1. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Utfordrende V64-omgang! Banker har trent fint under sal! Eksklusiv info på en frekkis! To sjokk med solid info i ryggen! Vi jakter store kroner på Eskilstuna!

Sportspills meny:
V65 Leangen:Leirvåg jakter ny festaften
Nyhet!Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller:Så lett er det å spille

Det ble en ny DEILIG opptur i V4-spillet fra Sverige torsdag 9. april. Alle våre V4-forslag satt på Eksperten, og det gjorde også det mellomste forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 432). Det betalte ut fine 4 594 kr. Totalt sett så spilte våre forslag inn over Kr.80 000 fra Hagmyren denne herlige torsdagen.

Våre V4-tips har satt enormt bra den siste uken, og vi har spilt inn godt over 300 000. Objekter som Örbäckens Marion (vinnerodds 28,00), Global Oxygen (vinnerodds 15,15), Stardust S.I.R. (vinnerodds 18,28) har blitt servert.

Du har vel fått med deg Nettavisen sin kraftig økte satsing mot Sverige i 2015? Ta rygg da vel, neste gang kan det nemlig være din tur å vinne!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder V64-omgangen denne kvelden så er den VRIEN, og kvaliteten på flere av løpene er meget bra. Vi byr blant annet på flere objekter som vil gå i glemmeboken til de fleste! Bankeren dukker opp allerede i V64-1, og 9 Rolex Bigi burde legge dette feltet på rygg... Sjekk ellers ut følgende:

V64-1 : 9 Rolex Bigi – Er en ENORMT bra 5-åringen som skal bli utrolig spennende å følge i årsdebuten. Har trent fint under sal under pausen, og man har vært fornøyd med den inn mot denne viktige sesongen. Trenger helt sikkert et løp eller to før storformen er der, men man skal være klar over at den var knallgod direkte etter en tilsvarende pause i fjor. Med få unntak så er det ikke veldig hardt imot her, og vi føler fakta at dette er en motivert tipsener selv om det altså dreier seg om en årsdebut. SPILLES!

V64-2 : 10 Svart Kronos – Var man ikke fornøyd med etter pause sist, og ifølge vår gode kontakt på Fredrik B.Larsson sin stall så hadde det en naturlig forklaring. Hesten slet nemlig med en hovbyll, og den var derfor ikke kjørbar. Er skodd om til dette løpet, og i fredagsjobbet så fungerte den glimrende i 14-fart! Her forventer man en MYE forbedret hest på mandag, og den må bare prøves etter at denne infoen er tikket inn på kontoret! Kan være en banker for de frekke! 12 Laritz Crown – Dette er en hest vi liker, og den gjør en spennene start etter at vintertreningen er unnagjort. Var veldig bra i sine to siste løp, og den burde ha MYE å gå på i sitt grunnlag fremover. Blir overhodet ikke spilt, og det mener vi er helt feil. Dette er nemlig en fin hest, og vi gleder oss å følge den i årsdebuten! OBS!

V64-3 : 2 Sanna Vint – Dette føler vi kan være et bra spill på mandag. Den er betydelig bedre enn raden, og den har kanskje feltes beste kusk. Nest sist så leverer den et strålende oppløp etter hinder på veien, og da har vi 09,2 s 400m på klokken. Var ikke tom på det. Nå sist fikk den aldri sjansen, og da viser den 11,7 s 600m. Er her helt riktig ute, sporet ble perfekt, og med flyt så kan den sitte der til flotte odds i lukene!

V64-4 : 5 Seedorf O.M.F. – Løste det trange femtesporet sist på beste sett, og den feilet nok i fra seg seieren mot den siste svingen når den angrep. Hadde uansett godt av det løpet i kroppen sin, og den er nok fort noen knepp opp til denne starten. Distansen er normalt sett bare et pluss, og vi tror MYE på revansje! SPILLES! 1 Joe Rivner – For dem som spekulerer mot vår klare ide så kan dette sjokket være litt spennende. Gikk en fantastisk opphenting etter galopp sist, og vi har da 13,0 s 1900m på klokken. Da fikk den melkesyre tilslutt, men innsatsen var uansett knallbra! Skal med om draget vårt garderes!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-5 : 10 Johan Rock – Blir for lite spilt her. Har nå fått seg fire løp i kroppen, og den gikk strålende i kulissene sist selv om den ikke hentet all verden. Vi hadde 09,3 s 600m på klokken med krefter igjen. Får den tempo på forestillingen så blir den ikke lett å stå imot. Da vi føler at favoritten er klart overspilt her så må vi bare gjøre et forsøk på å jobbe den bort med blant annet denne! SE OPP! 3 Hermes Laday – Dette kan være SJOKKET i løpet. Har fått seg fire løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og den er milevis bedre enn raden. Nå sist så viser den 13,4/2000m etter en grov galopp, og den vinner trolig dette løpet om den bare kommer seg rundt uten tull. Hadde latterlige 3% av innsatsene på seg når vi jobbet med tipsene mandag ettermiddag. OBS!

V64-6 : 10 Chou Chou Boshoeve – Meget åpen finale hvor vi går for et mulig langskudd. Draget vårt har nemlig løftet seg en hel del i nye omgivelser, og den var rett og slett heroisk til seier sist. Da skal man vite det at banen den dagen var alt annet enn lett… Utvikler seg den slik som dette videre så har den MYE ugjort i banen, og den burde være moden for å klatre litt oppover i grunnlaget. Vi roper et varsko, og føler den blir altfor lite spilt!