Åpne DD-løp

Kveldens DD-løp på Biri er forholdsvis åpne. Vi har funnet et objekt som vi spiller mot fire hester i den andre avdelingen.

Her finner du Nettavisens DD-tips til Biri.

Den første DD-avdelingen er egentig et åpent sprintløp, hvor mange hester kan vinne. Å gardere begge avdelingene i DD er svært sjelden lønnsomt. Derfor forsøker vi med kun en hest i dette løpet. Her kan du lese mer om DD-1.

Den andre avdelingen er et artig hoppeløp med 4-5 vinnerkandidater. Briskebyrappa står bedre til enn på lenge denne gangen, men hun møter flere formsterke medsøstre. Vi satser på at det holder med fire streker i dette løpet, og med en av de to minst spilte av disse kan det bli fin DD-odds.

Våre spilleforslag finner du oppe til venstre på siden, eller i tipsboksen.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin