Årets beste V65-omgang i Sør

Porfirio Bi med Frode Hamre er vår banker fra Sørlandet. Foto Morten Skifjeld/Hestehguiden.com
Porfirio Bi med Frode Hamre er vår banker fra Sørlandet. Foto Morten Skifjeld/Hestehguiden.com

Porfirio Bi er vårt halmstrå i jakten på store kroner fra Sørlandet denne søndagen. Selv om dette er en favoritt så tror vi på store V65 kroner.

Det har gått med mange timer for å utarbeide søndagens tips til Sørlandet. Menyen var av det utfordrende slaget, og flere av løpene er uoversiktlige.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Vi har funnet frem noen skikkelige godbiter av objekter, og vi har klare ambisjoner om å være med å «krige» om de helt store kronene selv om bankeren blir favorittspilt.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Sørlandet
V65 kl. 18.00
V4 kl. 19.00
DD kl. 19.20

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Her er dagens godbiter mot nye fremganger på Sørlandet :

V65-1 : 10 Odins Tira – Vi er fullt klar over at denne står 20m tøffere ute på søndag kontra løpet som den hadde sist, men vi føler uansett at den er spennende her. I løpet sist etter et langt avbrekk så ble den sittende bom fast med alle kreftene i behold, og den så skikkelig fin ut for dagen.

Trenger å få gå med i rygger, og bruke speeden sin tilslutt. Da er den meget giftig, og et slikt opplegg burde være fullt mulig i dette lille feltet. PASSES.

V65-2 : 1 Annie On – Vi har ikke blitt veldig imponert over Hamre sin store favoritt, og velger heller å rette søkelyset mot en hest som fort går i «glemmeboken». Når det gjelder Annie On så debuterte den i Norge sist, og bak en sjetteplass så skjuler det seg faktisk en riktig så bra innsats. Fikk innledningsvis en drøy reise, og når første 500m ble passert på 12,4, ja, da skjønner jo man at det vil koste litt.

Landet etter hvert i dødens, og selv om den får det siste 100m så likte vi det som vi fikk se. Den går ca 16 f 1600m etter et steintøft opplegg. Er lynrask fra start, og fra tet så går den ned mot 15,0. Det kan helt klart rekke, og vi velger å varsle for denne frekkisen!

OBS! Gode rapporter :
V65-3 : 2 Myhreng Brage –
Hang ikke helt i sammen i kroppen sin i fjor, men den viste likevel ved noen anledninger bra takter, og det er ingen tvil om at dette er en traver som har mye inne. Kommer nå ut i ny regi (Kåre Refsland), og ifølge Tengsareid så har den fungert ordentlig bra i trening hvor man har kjørt 31/2000m.

Vi vil også legge til at Myhreng Brage på Jarlsberg 11.07.2013 hentet 20m tillegg på Gull Tider, og den er altså nå 40m billigere ute kontra den… Fyker til tet, og på en rask bane så kan den holde unna. Prøves direkte, neste gang kan den nemlig være oppbrukt.

V65-4 : 15 Frøyu Trym – Har fått seg to løp i kroppen etter en lengre pause, og nå sist så røpet den full form. Takter da veldig bra om etter sene luker, og den vinner det løpet lett med tidligere luker. På vår klokke står det 27,5 s 500m, og det virket den ubrukt på. Vi vil også nevne det at den på Sørlandet 15.09.2013 hentet tillegg på Sangvikskongen som den her står likt med. På raske baner så er det selvfølgelig ikke lett å runde fra langt tillegg, men her er det såpass billig imot at det absolutt kan gå.

6 Lykke Sara – Er en hest som absolutt kan overraske på søndag. Nå sist så ble den ikke kjørt en meter, selv om det kanskje for et utrent øye så ut til å være maks for dagen. Vi hadde 29,4 s 1000m, og da satt Bjerring dønn rolig i hele den siste runden. Har her et ypperlig løp foran seg nå, den duger på kapasitet, og den kan skrelle. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


V65-5 : 1 Whata Buz –
Er egentlig en traver som vi ikke liker så veldig godt, men med stigende form, og helt ypperlige betingelser på en rask bane så må den bare testes ut. Har altså fått seg to løp i kroppen etter pause, og den varslet full form nå sist.

Vi har 13,1 s 1900m på klokken etter galopp, og noe mer kan en nesten ikke forlange. Holder den seg rolig denne søndagen, og tramper avgårde uten noe tull på veien så blir den alt annet enn enkel å fange. Stor obs hest, og vi iler til med førstevalget.

V65-6 : 4 Porfirio Bi – I en vidåpen V65 omgang så er dette vår banker. Det er en traver med et høyt maks nivå, men som også har sine problemer med kroppen. Aksjonsmessig er den ikke alltid like fin å se på, men den tar imot hjelp fra Hamre, og den har gjort tre gode løp på slutten.

Nå sist så ble den sittende fast med krefter igjen på tanken. På søndag så blir den trolig sluppet gratis til tet, og da er dette løpet kjørt. Stor mulighet, og vår banker mot søndagskronene.