Årets beste V65-omgang på Forus

Grude Eld, og Øystein Tjomsland er vår frekke banker fra Forus. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Grude Eld, og Øystein Tjomsland er vår frekke banker fra Forus. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Superformen holder seg, og vi har nå passert 2,9 millioner innspilt siden 5. desember. Fra Forus i kveld venter årets beste V65-omgang fra den banen!

Det ble veldig VRIENT fra Momarken lørdag, og ingen greide å løse V75-rebusen. Det betyr at førstkommende lørdag fra Biri så er det HELE 2.569.036 ekstra i syverpotten. Våre fyldige tips til den omgangen blir lagt ut fredag 2. januar. Du kan imidlertid allerede nå kjøpe deg en bong til denne gedigne jackpotomgangen. Det gjør du her : Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten Når det gjelder omgangen fra Momarken så inneholdt flere av våre siste info lag 24x5 riktige. Hver slik bong betalte ut 11 880,-. Totalt sett så kammet vi med oss ca 220 000 fra Momarken denne lørdagen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er ellers noen av høydepunktene den siste mnd:1) Over 800 000 innspilt på Drammen i V75 6. desember. 2) Over 250 000 innspilt i V65 på Leangen 8. desember. 3) Over 160 000 innspilt i V65/V5 på Momarken 9. desember. 4) Over 350 000 innspilt i V65 på Momarken 16. desember. 5) Over 300 000 innspilt i V75 på Bjerke 20. desember. I tillegg så har vi truffet litt her, og der både i Norge + Sverige.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Forus:

V65:18.30

V5:19.41

DD:20.03

Løp ellers denne tirsdagen: V4 på Gävle med start kl.12.20. V5 på Bjerke med start kl.13.37. V64 på Axevalla med start kl.19.08.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Vi har vel sjeldent gledet oss mer til en V65-omgang enn hva vi gjør til kveldens omgang. En krevende meny er i vente, og vi har en skarp feeling på at flere av dagens tyngste favoritter er i trøbbel. Grude Eld (V65-4) er vår banker, og vi tror mye på talentet til Øystein Tjomsland. Den svært dyktige treneren er også mannen bak folkehesten Sørlandet i 2015 - Cristal B.R.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Sjekk ut følgende:

V65-1 : 7 Edson Boko – Ble handlet inn til Øystein Tjomsland sin stall for en tid tilbake, og den har vært OK i trening. Er riktignok litt «sløv» i jobb, men dette er en hest som vi vet har en riktig innstilling til det den holder på med. Når den får beskjed, ja, da tar den ordentlig i. Vant sikkert på en god tid fra tet sist, og den var bra. Volte er et usikkerhetsmoment da disse Hollenderne tidligere har vist seg å være dum å volte med. Motivert favoritt, men ingen banker. 6 See U. Soon D.K. – Bare bombet ifra til en fullstendig overlegen seier nå sist, og den så helt fullstendig lysende ut for dagen. Var satt opp for det løpet. Kommer nå ut i ny regi, og er den bare i nærheten av det som den viste sist, ja, da kjemper den 110% sikkert om seieren. Begge disse bør følges i varming.

V65-2 : 9 Right On Time S.M. – Gjør en spennende debut i denne stilarten, og den må tas på alvor direkte. Er noe bedre enn raden, og den har fått noen løp i kroppen nå. Er enormt kjapp i fra start når den blir laddet med, og kommer bare denne kruttønnen seg avgårde uten noe tull, ja, da kan det bli tidlig tet. Vi tviler nemlig på noen ønsker å svare den. Må bare prøves direkte, og vi varsler skarpt.

V65-3 : 11 Magnus Amadeus – Et relativt åpent løp hvor flere kan vinne. Draget vårt gjør et OK løp etter pause nå sist, men den trengte det løpet i kroppen. Kommer her ut i helt riktige omgivelser, og den er også kraftig kuskeplusset med Øystein Tjomsland. Får man bare litt flyt på veien denne tirsdagen så burde denne frekkisen dukke opp på målfoto, og den er spillbar nå. OBS!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V65-4 : 3 Grude Eld – Vant lekende lett på en litt subbete bane, og her skal det være mer å gå på fremover. Kan helt sikkert ned på 29-tallet i tid, og da blir den ikke lett å fange denne tirsdagen. Nå er det også fin odds i hesten, og for oss er dette dagens beste spill. I en ellers svært utfordrende V65-omgang så klemmer vi likegodt til med dette talentet som dagens friske banker!

V65-5 : 12 President Ideal – Det er ingen til om at Øystein Tjomsland har mange spennende sjanser denne tirsdagen, og nok en gang gir vi han sjansen med en hest som neppe blir veldig mye spilt. President Ideal har varmet opp i en helt RÅ stil før løpene, men i løpene så har det dessverre blitt galopper. Har vist fin fart mellom galoppene, og den er MILEVIS bedre enn raden. Kommer nå ut etter en liten pause, og fra andre omvendt i volten så burde den få en fin start. Duger alle dager i uken på kapasitet, og den kan fort sitte der nå. OBS! PS. 4 Dani Boko – Fungerte DÅRLIG sist, og det gjør oss veldig usikker. Spor fire i volten for første gang med en hollender gjør oss ikke mindre usikker. Blir altfor hardt betrodd, og vi spekulerer!

V65-6 : 7 Rigel Storm – Denne likte jeg godt sist. Kom ut etter et lengre avbrekk da, og den var nyklippet og fin for dagen. Runden fra mål så er dessverre Ove Wassberg litt uheldig, og han kjører oppi foranliggende hest. Galoppen var ikke til å unngå. Så enormt pigg ut på det tidspunktet, og det virket til å være en hest i full løpsform. Er 110% sikkert en av de beste hestene på kapasitet, og den er spillbar. Legg merke til at den er kuskeplusset med Øystein Tjomsland, og dette er en hest som vi tror vil passe han perfekt! SPILLES!

V5-4 : 7 Some Kind Of Monster – Blir ikke spilt her, men vært litt på vakt for denne. Så nemlig fin ut i stengt posisjon sist, og den hadde nok vunnet det løpet med luker. Her står den i første omvendt i volten, og skulle Per Arvid Erga prikke starten så kan det bety tet. STOR OBS som fortjener et forsøk. Neste gang kan den være «oppbrukt»…

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.