Gå til sidens hovedinnhold

Årets beste V75-omgang - du kan vinne enorme 32 millioner

Pangomgang som det oser store kroner av! Vi jakter V75-cashen med flere smellfrekke objekter, og en banker som neppe taper!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Sendingen er i gang klokken 13.00 / V75-1 begynner klokken 16.20


Omgangen på Solvalla lørdag er statistisk en av de V75-omgangene i året som pleier å gi best betalt. I løpet av de siste 10-årene har vi hatt utbetalinger på 20 millioner, 10 millioner, 6,3 millioner, og over en million. Hvorfor pleier akkurat denne omgangen å gi såpass godt betalt? Svaret på det er ganske enkelt... "ALLE" har siktet mot denne finalelørdagen, og de fleste har ambisjoner med hestene sine. Det betyr tøff kjøring i løpene, og akkurat det har felt mang en favoritt opp gjennom årene. Etter å ha vært i tenkeboksen det meste av uken rundt bankervalget så landet vi til slutt på 4 Double Exposure som vi tror leder hele veien. Vant nettopp dette løpet i fjor, og gikk da 09,9.

Våre fyldige V75-vurderinger er som følger:

V75-1 : 6 Joyful Trix – Var ute i finalen av Drottningepokalen sist, og da ble det galopp ned mot siste sving. I forsøket gangen før fullførte den fint. Nå er den billigere ute, det kan muligens bli tidlig tet fra et fint spor, og da kan fort dette være over på en lynrask bane. Motivert favoritt. 2 Georgia AM – Avgjorde på en meget bra måte sist, og på klokken stod det 12,0 s 800m. Fjerde sist ble den plukket ned av Joyful Trix oppunder mål, men til denne starten kan rollene være byttet om. Kommer den seg bare OK ut fra et trangt spor så dukker den normalt opp helt der fremme.

1 Anna Mauds Lassie –
Dette kan være skrellen fra rygg leder/tredje innvendig. Spurtet fakta riktig så bra i kulissene sist, og husk da på at den stod likt med 11 Arquana AS. Vi hadde 12,2 s 800m på klokken, og den var ikke tom på det. Blir ikke mye påaktet her, men denne er ikke så verst, og vi ranker den høyt opp som en spennende skrell-ide. 8 Erin Zet – Holder fakta Daniel Reden ganske høyt, og melder at denne er like bra som favoritten. Var bra på skoløs balanse sist, og avgjorde ganske enkelt da. Kan fort være ytterligere forbedret nå, og fra et nydelig smygspor er den ikke ueffen ved kjøring.

11 Arquana AS –
Vant med krefter igjen sist, og utvikler seg solid for Nurmos. Vi liker dog ikke tilleggshester i løp som dette, og spesielt ikke på det som sikkert blir årets raskeste bane. En mye spilt hest blir derfor ranket noe ut, men den skal med på gardering. 5 Juvelens Miss F. – Er 20m billigere ute kontra Erin Zet fra løpet sist, og den gikk fullt godkjent i kulissene da. Kan litt på sitt beste, den står spennende til på strek, og må med på gardering.

Vår rangering : A : 6 B : 2-1-8-11-5-7-15 C : 9-14-4-3-12-13-10

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag på EKSPERTEN til lørdagens omgang fra Solvalla. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 995,-

V75-2 : 8 Z. Boko – Var kanskje ikke helt kjørbar til slutt sist, men spurtet likevel gedigent, og tapte ikke med mye for 9 Alpago W.F. Sporet nå trekker ned, men den er lynrask fra start, kusken er knallgod, og skulle Djuse feks finne tredje utvendig her, ja, da blir Z. Boko spennende å følge i et løp som dette. Blir nemlig ikke mye spilt nå... SE OPP! 10 Madela Zon – Liker vi bedre og bedre, og den utvikler seg helt strålende. Spurtet inn til seier i KLASS 2-finalen tredje sist, og var meget god da. Fulgte opp med å avslutte voldsomt sterkt nest sist (10,5 s 600m), før den var svært tapper fra dødens sist. Til denne starten rykker man skoene rundt for første gang i karrieren, og fester også på en BIKE for første gang. PASSES! 1 Deal Done Zet – Er veldig bra, og det kan dreie seg om tet og slutt. Spurtet meget fint sist, og på klokken stod det 11,8 s 1000m. Nå blir det på igjen med en BIKE, den er veldig kjapp ut, og feilfritt blir den ikke enkel å ha med å gjøre.

5 Rotate – Spurtet ned stjernen Hail Mary sist, og på den utregningen kan den fort bli favoritt her. Selv om den gjør det veldig bra så fungerer den ikke helt optimalt, og vi tror ikke den vinner dette fra dødens. Blir derfor kun et 4-valg for oss. 9 Alpago W.F. – Holdt knepent unna fra tet sist, og var OK. Nå rykker man skoene rundt, og det kan fort gi den et skikkelig kick. Skal med om man bruker noen hester.

Vår rangering : A : 8-10-1 B : 5-9-3-11 C : 2-6-12-7-4

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag på EKSPERTEN til lørdagens omgang fra Solvalla. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 995,-

V75-3 : 4 Cab Lane – Var fantastisk bra før den fikk seg en liten pause, og da imponerte den VELDIG! Gikk altså 10,8 fra dødens sist, og det gjør ikke mange etter den i dette feltet. Nå er den ”preppet” for å levere på sitt beste i denne finalen, og skulle den greie å ta seg til tet så er fort dette over. Er en motivert favoritt.

7 Jaguar Dream – Har kommet utrolig tilbake etter skade, og sist avgjorde den sikkert fra dødens (10,5 s 800m). Gangen før jogget den 12,6/2140ma med krefter igjen. Nå rykker man skoene, og havner den bare ikke feil på det fra et dårlig spor så er den alt annet enn ueffen. Motbudet. 6 Vikens High Yield – Var langt under pari sist, og noe må ha vært feil på den da. Er en topphest i denne klassen, og vi forventer å se den på sitt beste igjen i denne finalen. Er god nok, og får stå som en klar outsider. 2 Beartime – Har utviklet seg mye, og det er sjeldent å se slik fra normalt litt feige Pastor Stephen-avkom. Spurtet knallsterkt via siste indre sist, og hentet faktisk litt på 9 Kick Off Classic som satt lengre fremme. Vi hadde 09,2 s 400m med krefter igjen, og gav den et stort pluss i kanten. Her kan det muligens bli rygg leder/tredje innvendig, og ved kjøring kan den overraske med luker.

9 Kick Off Classic – Ble egentlig aldri skikkelig kjørt med sist, og det var tydelig at man hadde dette løpet i tankene. Spurtet sterkt via siste indre i løpet før der, og den holder meget fin form. Kan overraske med tempo, og den skal med om løpet først garderes.

Vår rangering : A : 4 B : 7-6-2-9-11 C : 1-10-3-12-5-8

V75-4 : 12 Flirting Diamond – Kan vise seg å være lørdagens beste skrellspill. Imponerte noe kolossalt etter pause sist, og bare spant i fra nedover oppløpet. Kom fulltanket til mål, og vi hadde 10,3 s 800m på klokken. Sporet trekker naturligvis ned, men det blir ”ALLTID” kjørt hardt på denne dagen, og det vil overraske oss om det ikke blir tempo. Kan garantert senke rekorden sin med et par sekunder, og vi blir ikke overrasket om den viser frem en høy 11-tid. PASSES! 10 Venture Capital – Har vunnet 7 av 7 i år, og imponerte noe kolossalt i Danmark sist. Vant da på en 11-tid etter å ha fått mye trykk på seg underveis. Kostet ikke det løpet mer enn det smakte så er den naturligvis helaktuell igjen.

2 Halo AM – Var lekker når den spurtet inn til en enkel seier nest sist, mens den fullførte klart bra fra dødens i et bløffløp bak to knallgode hester sist. Står nydelig til nå, den er sikret et bra opplegg, og får stå som en klar outsider. 5 Gogobet Sisu – Møtte overmakten sist, men gikk uansett helt OK da. Var enorm i V75’en gangen før, og tok da ned 6 Magnificent Tooma oppunder mål. Utvikler seg meget fint, og er selvskreven på bongen ved gardering.

6 Magnificent Tooma –
Har fått tre løp i kroppen etter pause, og det kan den fort ha trengt. Har nemlig sett litt tung ut i år, og ingen bør bli overrasket om det plutselig løsner for den i denne finalen. Goop opp som kusk er dessuten spennende, og den er opplagt aktuell for de som bruker noen hester.

Vår rangering : A : 12-10 B : 2-5-6-7 C : 9-1-8-4-11-3

V75-5 : 1 Rackham – Vi er fullt klar over at vår ide ikke kan forsvare sporet, men vi liker uansett at den står til som den gjør. Her blir det nemlig bøttet til fra flere i første rekke, og det vil gå en kule varmt. Det vil derfor overraske oss om ikke dette åpner seg litt opp, og dermed skal det være luker for Rackham å ta seg ut i. Har vært litt tung hittil i år, og den har trengt å få noen løp i kroppen. Har gradvis blitt bedre, og superformen er neppe veldig langt unna. Er trolig den beste hesten på ren kapasitet i dette feltet, og leverer den bare som den skal så blir vi overrasket om den ikke dukker opp på foto. SPILLES!

10 Eddy West – Fullførte godkjent med sko på alle fire sist, men skulle da bare ha seg en blåser i kroppen, og den vil være tilbake på sitt beste i denne finalen. Nå blir det dessuten skorykk på alle fire, og den balansen fungerte den strålende på nest sist (08,6 s 700m). Vi er altså inne på at det vil bli hard kjøring her, og da er det aldri feil å komme bakfra med sparte krefter. Motbudet. 5 Oxidizer – Avsluttet råsterkt sist, og den holder sin flotte form. Ble da passivt kjørt med tanke på denne finalen. Det vi ikke liker er at den trolig må vinne dette fra dødens, og det er aldri enkelt på en slik dag. Vi ranker derfor favoritten ut på outsiderplassen. 8 Easy Cash – Har løftet seg MYE i regi Robert Bergh, og sist plukket den ned Rackham oppunder mål (09,2 s 800m). Kunne faktisk vært en banker fra spor en til fire, men fra dette sporet er det veldig sjansebetont. Blir kun et fjerdevalg for oss.

3 Otroligosåfin – Likte ikke å angripe bakfra sist, og er klart best når den er med der foran. Nå rykkes igjen skoene, den blir solid kuskeplusset med Mats Djuse, og er dessuten veldig kjapp fra start. Må med om løpet garderes.

Vår rangering : A : 1 B : 10-5-8-3-9-6 C : 7-12-11-4

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-6 : 4 Double Exposure – Var TUNG i årsdebuten sist, og selv om den satt noe fast på 10,6/1640ma så var det ikke noe ”trøkk” i den. Har garantert godt MYE frem med det løpet i kroppen, den står i et perfekt spor bak bilen, og vår feeling er at den dundrer til tet inn på den første svingen. Skulle det skje, ja, da er dette løpet over. Vant fjorårets utgave av Lady Snärts Lopp på 09,9, og går nok minst det i år. Favoritten er motivert, og vi tror MYE på den.

1 Billie De Montefort – Er egentlig veldig kjapp fra start, og mange tror at denne sitter i tet. Vi så den dog fra innersporet på Åby 9. mai i fjor, og da var den helt sjanseløs å forsvare seg mot Son Of God. Glem heller ikke at da kjørt Goop som kjenner de svenske banene ut og inn, og det gjør ikke Gabriele Gelormini. Gikk kun greit i kulissene sist, og kommer til Sverige med en noe usikker form. 9 Dear Friend – Ble det rett og slett for tøft for sist, og den trakk seg til slutt. Her er den sikret drømmeopplegget, og skulle likevel Billie De Montefort greie å forsvare innersporet, ja, da kan dette bli aldeles sydd opp for Dear Friend. Dette er løpets outsider. 6 Unique Juni – Ble sittende bom fast sist, og den kommer med toppform. Er ikke ueffen om den skulle havne riktig på det.

Vår rangering : A : 4 B : 1-9-6-10-8-2 C : 3-5-7

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-7 : 1 Maestro Crowe – Blir vår vinner av årets Harper Hanovers med hele en million kroner i førstepremie. Dette er et ”travmonster” som aldri blir trøtt, og den har vunnet 12 av 17 løp. Var helt enorm etter en drøy reise sist, og bare forsvant i fra nedover oppløpet. Kommer den seg OK avgårde så tror vi den kan under 13 på distansen, og den blir umulig enkel å ha med å gjøre. Nå sjanser man på balansen, og det blir skoløs rundt om for første gang i karrieren. Vi vil tro at man har en feeling for at dette skal gå veldig bra, ellers hadde man neppe sjanset i et slikt løp. Må bare prøves med slike betingelser!

8 Who’s Who –
Var med på en helt spinnvill kjøring innledningsvis sist, og første 500m ble passert på 06,7... Melkesyren boblet på oppløpet, og Who’s Who trakk seg. Det løpet kan naturligvis ha kostet en god del, og vi er fakta litt spent på Who’s Who foran denne starten. Motbudet. 7 Born Unicorn – Var kolossalt bra til seier sist, og gikk en 11-tid etter å ha gjort hele løpet selv. Er uøm for posisjoner, Goop pleier å være ”umulig” i stayerløp, og dette er en spennende hest i årets Harper. Outsideren. 10 Ble Du Gers – Er kommet inn igjen på Stall Hamre, og spurtet riktig så oppløftende etter pause sist. Var ikke tom over mål, og altså foran Who’s Who. Er normalt ytterligere forbedret til denne starten, distansen er et pluss, og den må med om man først begynner å gardere.

9 Jerry Mom –
Spurtet meget bra etter sene luker sist, og kom til mål med krefter igjen. Sporet er nok ikke det beste med tanke på at vi her snakker om voltedebut i Sverige, og det med en hest etter Ready Cash. Det kan gå, men det trenger ikke å gjøre det. Er derfor kun en bitteliten outsider for oss. 15 Wild Love – Var med i løpet til Jerry Mom sist, og dro unna i tet. Ble fanget oppunder mål, og var tapper som tredje under svært dårlige forhold. Er MYE bedre når den smyger med, får spare speeden, og komme på lette bein nedover oppløpet. Er en tenkbar skrell med klaff på veien.

Vår rangering : A : 1 B : 8-7-10-9-15 C : 2-6-4-3-13-14-12-11

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.