Årets beste V75-omgang

Deep Sea Dream dukker opp i monte denne lørdagen. Vi tror at den knuser alt, og anbefaler et bankerspill i V75-spillet. Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com
Deep Sea Dream dukker opp i monte denne lørdagen. Vi tror at den knuser alt, og anbefaler et bankerspill i V75-spillet. Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com

Vi vil påstå at på lørdag kjøres årets beste V75-omgang! 24 millioner kan bli dine, og la det være sagt : Potten kan absolutt gå!

Vi her i Norge kan glede oss til to V75-spill denne lørdagen, og vi har en fullpakket dag hvor vi kan by på litt av hvert. Det hele sparkes i gang fra Klampenborg hvor det arrangeres et V65-spill, og våre galoppeksperter har selvfølgelig jobbet frem mye godt. Vær OBS på tidlig start : V65.1 begynner kl.13.10. Fra kvelden så kan vi her i Norge delta i Boden sitt V75-spill med start kl.20.30. Her har vi en strålende omgang i vente, og sporten er også av beste merke. Gled dere.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Fra Drammen som det skal dreie seg om her så venter etter vår smak årets beste V75-omgang, og du verden hvor vi gleder oss til dette! Bankeren som vi går for dukker opp i monteløpet, og den heter 9 Deep Sea Dream - V75.2. Vi tror rett og slett den lager hakkemat av feltet. Det beste av det hele er at den ikke er noen favoritt når vi la ut tipsene. Vi byr ellers på superfrekke bankeralternativer samt smelldype sjokk som du vil like infoen på. Glem ikke at det kan være nettopp deg som stikker av med 24 millioner denne lørdagen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Innleveringsfrister Drammen :

V5 : kl. 14.10

V75 : kl. 15.00

V4 : kl.16.06

DD : kl.16.48

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Vi skal til lukene med følgende objekter…

V75-1 : 8 Lundrapp – Blir garantert ikke mye spilt i innledningen, men fakta er at den på lørdag har et meget passende løp foran seg. Nest sist så går den PIGG i mål etter sene luker, viser 24,8 s 500m, og den var da hakk i hel på Gjøndin fra likestart. Er altså 20m billigere ute kontra den nå. Sist så var ikke Lundrapp som best, men med fine rapporter i ryggen før dette løpet så MÅ den passes! 5 Smedheim Solan – Har så langt vært en av årgangens beste, og den var veldig bra sist når den avgjorde helt oppunder mål på en bra tid. Er veldig «grønn» enda, og den kommer så visst ikke til noe duk og dekket bord på lørdag. Skal selvfølgelig tidlig på, men etter vår smak så blir den litt for hardt betrodd.

7 Spang Molvin – Har man justert litt utstyret på, og det har medført en mer stabil hest. Var kolossalt bra sist, og da henter den faktisk tillegg på Vinning Ferd som den her står likt med. Dukker garantert der fremme i en feilfri utgave. 6 Skaffer Elden – Er bedre enn det grunnlaget som den har på konto, og den har matchet bedre hester enn dette tidligere. Var for eksempel kun et par tideler bak en såpass god hest som Solvang Balder i et V75 løp i 2012. Feilet seg vekk nå sist, mens den tok ned gode Lesja Kongen nest sist. Skal passes!

Vår rangering : A : 8-5 B : 7-6-2-15-13 C : 10-11-4-9-14-12-1-3

V75-2 : 9 Deep Sea Dream – Monteløp i V75, og dette ser vi frem imot. Når det gjelder den vi tror klart mest på så er den best på kapasitet blant disse. Den tok lett en såpass bra hest som Buddy i monte sist, og den står altså med fem strake i denne stilarten. Får svært dyktige Liv Pedersen på ryggen, og takler den bare reisen ned til Drammen på et OK sett (Kan slite litt når den reiser) så tror vi på en kanon mulighet selv om den skulle havne utvendig leder.

6 See See Rider – Avgjorde lett sist etter at den fikk alt sydd opp. Er bra på sitt beste, men kan opptre litt variabelt. Får igjen super dyktige Siv Emilie Løvvold på ryggen, og det er i første rekke denne vi frykter mest. 1 Global Nansen – Var svak sist, og det var heller ikke noe drag i den nest sist. Tredje sist så var den meget god. Har trukket et perfekt spor, får en topp rytter på ryggen, og den er garderingsaktuell. 3 Speedy Scarlet E. – Var uheldig sist, men den gjør stadig fine løp. Her står den perfekt til, og den trenger ikke å være helt borte med maks klaff. 4 Pondus Bork – Er en OK montehest, og den har gjort det bra i denne stilarten tidligere. Får offensive Eilertsen opp på ryggen, og den er et mulig trippelbud.

Vår rangering : A : 9 B : 6-1 C : 3-4-2-7-5-10 D : 8

V75-3 : 3 Masaya – Burde ha en FLOTT mulighet denne lørdagen. Den var svært god til både seier tredje/nest sist, og spesielt nest sist hvor den vinner på en lav 15 tid med krefter igjen var det en solid stil på den talentfulle hoppen. Nå sist så var den veldig dorsk, og den fikk maks ut av løpet da. Ventes klart skjerpet til denne oppgaven, og normalt sett så burde den komme seg tidlig foran her. Vi kan ikke tenke oss at noen ønsker å svare denne når Stensen ladder fra start. Fra tet, og med normale takter så tar den seg fort av dette og vi tror hardt.

11 Diadora BR – Er ubeseiret, og dette blir mange sin favoritt. Dog betyr sporene mer på Drammen enn andre baner, og fra dette sporet så skal Diadora BR ha flyt på veien for å senke draget vårt. Er uansett såpass bra at den selvfølgelig er aktuell påny. 9 Ican Youcan – Slo til som lyn ifra klar himmel sist, og tok en bejublet seier som Folkehesten Bergen i storløpet på Bjerke. Fikk det servert, men viste seg å være vass på en speed, og det virket også til å være litt krefter igjen. Har fra tid til annen slitt litt på svingene i Bergen, og vi blir ikke direkte overrasket om den kan få problemer på svingene rundt en trang 800m oval. Unngår den imidlertid galoppen så er den imidlertid ikke ueffen.

Vår rangering : A : 3 B : 11 C : 9-1-7-4-5-2-10-8-6

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


V75-4 : 9 Trø Loma – Er en av de hoppene som er blitt matchet mot mye bra hester, og den har motstandsmessig et veldig interessant løp foran seg nå. Har vært strålende i monte de siste gangene, og nå sist så viste den 24,9 s 1000m i kulissene. Står fint til for å smyge med, Kolle har et bra tak på den, og vi blir ikke veldig overrasket om bomben smeller hardt og brutalt i riktige omgivelser. 10 Tori Huldra – Er i en helt strålende form, og den gikk en fantastisk sisterunde nå sist. Avslutter helt rått ute i banen, og på klokken vår står det 24,1 s 1000m. Er sin verste fiende selv, men feilfritt, ja, da har den neppe mange foran seg i mål.

3 Gunda – Blir som vanlig hardt betrodd pga sin høye kapasitet. Legg dog merke til at det blir mye fine premier, ikke så mange seire, og det har med at denne kusken ofte tar det sikre fremfor det usikre i oppløpskamper. Kan selvfølgelig vinne, men på en bane som Drammen så blir ikke vi direkte overrasket om det også blir feil for denne kusken. 2 Lauvås Blid – Ble det feil for sist. Duger på kapasitet, og her har den endelig et 110% riktig løp foran seg. Dukker helt sikkert opp der foran om den presterer som den kan. 8 Lannem Sølvi – Holder noe usikker form. Tjente jo mye penger i løpet av en kort periode, og det er mulig at grunnlaget begynner å tynge litt. Er imidlertid så bra på sitt beste at den kan sitte der med litt flyt.

Vår rangering : A : 9-10-3 B : 2-8-5 C : 7-6-11-1-4-12

V75-5 : 10 Cadabra Tooma – Denne fant en helt fantastisk på samme tid i fjor, og den samme fantastiske formen har den også funnet i år. Nå sist så ble den sittende bom fast på en 12 tid mot svært gode hester, og det lyste ordentlig av den da. Er klart bedre enn det grunnlaget som den har på konto, og Høitomt er opp på sin traver denne lørdagen. OBS! 8 Winner Augustinu – Blir garantert ikke mye spilt her, og de fleste tror at dette er en montehest som ikke er like bra i trav. I sitt nest sist travløp så slo den faktisk relativt lett en såpass god hest som Kafka D. Nevnte Kafka D har holdt unna for Rafolo tidligere, så da skjønner man at Winner Augustinu er bra i vanlig trav også. Vant for samme kusk på slutten av fjoråret, og den gikk der en 14 tid med volte/2120. Passes!

7 Womanizer – Har vært litt «kilen» på volte, så får vi se hvordan det går på lørdag. Var veldig tapper i nederlaget nå sist uten å fungere som best. Per Ludvig Nilsen melder om at hesten er behandlet før dette løpet, og at han har ambisjoner. Møter dog på såpass gode hester at den må garderes på lørdag. 14 One More Flight – Ble det feil for sist, mens den var strålende nest sist. Legg merke til at den her er 20m billigere ute kontra Cadabra Tooma som den møtte på Sørlandet tredje sist. Har MYE inne, og dette er et riktig løp for storoutsideren. At vi nå for Tom Erik Solberg opp som kusk er jo selvfølgelig heller ikke noe minus. 12 Beak’s News – Er bedre enn raden, og den avsluttet fantastisk sist. Vi har faktisk 12,8 s 1000m, og den virket ikke helt tom på det. Går jevne fine løp hver gang, og den er ikke ueffen med flyt på veien.

Vår rangering : A : 10 B : 8-7-14 C : 12-1-3-15-11-2-4-6-9-13-5

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


V75-6 : 2 Sir Benjamin – Dette kan fort vise seg å være dagens aller beste spill. Sir Benjamin var Norges beste 3-åringi store deler av fjoråret. Den ble spilt ned til 1,4 i odds mot Obi/Lionel på Biri i finalen i August, og den var helt rå i den perioden. Så fikk den litt problemer med kroppen sin, men rakk å avslutte fjoråret med en strålende tredjeplass i Europamesterskapet for 3-åringer. Oleg har brukt vinteren godt, og hesten har trent veldig bra inn mot denne sesongen. Har nå fått seg tre løp i kroppen, og sist på Åby så viser den 10,7 s 1000m / 08,5 s 500m med krefter igjen. På lørdag så skal skoene rykkes for første gang på lenge, sporet er perfekt, og den kan åpne kjapt. Er 110% sikkert en av årgangens beste, og på lørdag så SKAL DENNE SPILLES SOM EN GODBIT!

1 Lionel – Er under en rivende utvikling, og selv om det ikke ble seier i Sverige sist så var den strålende i nederlaget. Går altså 10,6 s 1000m / 07,6 s 500m, og den blir plukket ned på streken. Er kjapp ut, og distansen har den heller ikke noe problemer med. Skal selvfølgelig tas på alvor. 3 Papagayo E – Ble altså skadet i munnpartiet, men nå skal dette være grodd, og hesten har trent veldig bra inn mot denne oppgaven. Har vist frem 16/2100m i jobb, og Vidar Hop er lyrisk til den. Vant Norsk Travkriterium i fjor, og den visste seg høye maks nivå. Vi er dog litt skeptisk på lørdag da den trolig må vinne dette løpet i fra dødens. Det er ikke lett i Drammen. 10 Obi – Var med på en blodig 08 åpning i Stavanger sist, og da kom melkesyren så det holdt i den siste svingen. Feilet i fra seg en andreplass, men åpningen ble altså aldeles for tøff. Nå kan Obi gå med i rygger, spare kreftene sine, og tilbake på sitt beste så kan det være revansjedags for en hest som Trond Anderssen holder veldig høyt. 11 Conquestador BR – Er en tøffing som vi tror kan få sitt store gjennombrudd i år. Selv om den ble toer i Norsk Travkriterium i fjor så føler vi enda at dette er en traver som ikke har fått vise hele sitt register. Det er uansett kanskje for mye forlangt at den allerede i årsdebuten skal ta ned årgangens beste, men trippelaktuell er den.

Vår rangering : A : 2 B : 1-3-10 C : 11-6-4-9 D : 12-5-8

V75-7 : 2 Sagi Allvinn – Når man ranker løp på Drammen så må man ALLTID ta hensyn til baneprofilen. På denne banen er det ikke alltid at de beste hestene vinner, og et slikt utfall kan vi fort få i finalen denne lørdagen. Sagi Allvinn er nemlig ikke den beste hesten, men fra tidlig tet her, litt dempe, ja, da blir den garantert ikke enkel å ha med å gjøre. Fullførte fint etter pause nå sist, kommer kanskje ut skoløs for første gang, og det er nettopp denne gangen, på denne banen, at vi bare må anbefale et spill på hesten som eies av Tv2-kjendis Morten Langli.

9 AB Lomen – Hadde vi tro på sist, og hesten gjør også et meget bra løp. Får dessverre ingen hjelp på veien, men gjør en bunnsolid sisterunde. Står interessant til nå, og vil normalt sett være foran Elmer på et tidlig stadiet denne lørdagen. Står ikke tilbake for sistnevnte, og den skal med på alt av seriøse bonger. 15 Elmer – Har alltid vist kapasitet, men etter den kom på stallen til Romtveit så har den likevel utviklet seg MYE. Har imponert oss veldig, og nest sist så er den helt rå. Nå sist så vant den, men var likevel ikke like god. Tette starter er neppe noe pluss, og vi har en feeling for at den på lørdag kan få stryk. Favoritten skal derfor garderes. 12 Art Kjarvald – Er MILEVIS bedre enn raden. Den har sett ypperlig ut de siste to gangene, og sist så avslutter den altså solid i et løp hvor det overhodet ikke klaffet på veien. Vi håper at Gunnar Austevoll «tørr» å kjøre denne litt mer offensivt. Nå er i hvertfall formen på topp! 13 Doktor Jaros – Bombet ned alt i Sverige sist, og etter 22,9 s 1000m så vinner den utrolig lett. Har ikke prestert som best i Norge på slutten, og det er mulig at den er hakket bedre med pisk. Har uansett et såpass høyt maks nivå at den skal med på bongen om løpet garderes.

Vår rangering : A : 2-9-15-12 B : 13-10-11 C : 1-6-14-7-8-4

Litt om de to V5-løpene…

V5-1 : 7 Gregorius – Vi prøver oss med et sjokk i et spennende innledningsløp med mye bra hester. Gregorius gikk nemlig enormt mellom to galopper sist, og da møtte den også på ganske så tøff motstand. Kommer nå ut etter en liten pause, og Bjerring føler seg ikke slått på forhånd. Må tas på alvor, for denne likte vi altså skarpt sist. 8 Fjord Jerven – Er en vinnerhest, og den har startet året på en best mulig måte. Var igjen solid til seier sist, og den imponerte oss litt da. Det blir selvfølgelig stadig tøffere med et stadig økende grunnlag, men foreløpig så burde den ikke ha noen problemer med å hevde seg til tross for stadig mer kroner på konto. 11 Major Stjernen – Åpnet altså første 1000m etter 25,5 sist, og den forsvarte seg heroisk. Den blåseren i kroppen etter en liten pause skal bare ha gjort godt, og får den ryggløpet sitt så er den giftig. OBS!

Vår rangering : A : 7-8-11 B : 1-3-4-5-6-12 C : 10-14-13-9-15-2

V5.2 : 8 Markers Mark – Monteløp, og dette løpet inngår altså i NM for monteryttere. Meget spennende løp, og vi byr gjerne på litt ekstra monteinfo. 8 Markers Mark – Denne vet vi er bra i monte, og i fjor så jogget den en 16 tid/2100m i snøføyka på Bjerke. Har sett UTROLIG fin ut i et montejobb for litt siden, og da red Ingeborg Engen : 14/400m, 20/1000m, så fikk den en liten pause, og så red hun 15/1000m. Har MYE inne i monte, og når en slik hest blir undervurdert med en bra rytter, ja, da kan ikke vi gjøre annet enn å vekke den store sal! 1 Herr Feinschmecker – Var lovende som unghest, men problemer har gjort at den ikke har fått utviklet seg som ønsket. Nå sist så viste den dog litt av gammel storhet med å legge inn en avslutning i 11 fart. Er bra i monte, og her blir den altså kraftig rytterforsterket. Passes fra et spennende spor!

8 Quite Fast – Har vært solid i trav den siste tiden, og med tanke på at den også er god i monte så er denne en selvskreven hest på bongene. 8 The Face – Er bedekket, og den var rett og slett i piggeste laget sist etter pause. Holdt uansett godkjent. Kan ventes forbedret, og er ikke ueffen med flyt. 6 Santana – Er bra i monte, og den duger i disse omgivelsene om den bare har en OK dag. Ble sittende bom fast i et travløp sist, og vi likte det vi fikk se da. 3 Rubinstern – Var godkjent etter pause sist. Leverte flere GODE monteløp i fjor. Her har den spennende betingelser foran seg, og med stigende form så kan den fakta overraske.

Vår rangering : A : 8-1 B : 9-10 C : 6-3-4-7 D : 2-5