Årets første for superhoppa?|

Viola Silas har vært et eventyr i løpsbanen, men faktisk ikke vunnet løp i 2012. I kveld tror vi på seier under V65-løpene på Jägersro.

Sportspills meny tirsdag:
Dobbel V5 Momarken: Det blir Tema
Lunsjtrav Forus: Vi går Down Under
V4 Bergsåker: Ohlsson blir førstemann ut
Oddstips 1: Rumensk sjokk for United?
Oddstips 2: Vi tror på Brentford

Champions League: Siste nytt før kveldens kamper

Vi øker vår travsatsing fra og med denne tirsdagen og vil heretter også komme med V4-tips etter utallige forespørsler fra våre lesere. Vi vi da i tillegg til de norske travløpene, ha tips til V65/V64 i Sverige på søndager, mandager, tirsdager og på eventuelle torsdager (de gangene Norsk Rikstoto tilbyr dette på torsdager). I tillegg blir det V4-tips både mandag, tirsdag, torsdag og fredag. Denne tirsdagen blir det dermed V4-tips til Bergsåker, lunsjtrav-tips til Forus, tips til den doble V5-omgangen på Momarken og tips til V65-løpene på Jägersro. Samtlige tips til Sverige vil Thomas Svensen ha ansvaret for (Leirvåg vil være vikar ved noen tilfeller), mens Håkon Einar Hansen og Kurt Leirvåg tar seg av de norske travløpene.

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Vi hadde flotte vurderinger til mandagens V65-løp i Ørebro. Fjerdevalget Monas Invercote og andrevalget Nestor Gel var våre luringer for dagen, mens bankeren Harvey Tornado innfridde med letthet. Dessverre fanget vi ikke norske S.J.s Majesty i den første avdelingen og måtte nøye oss med to femmere på alle spilleforslagene.

Lunsjtipsene til Klosterskogen og Forus henholdvis mandag og tirsdag har begge sittet klokkeren. Mandag ble det drøye 6 500 kroner tilbake på Klosterskogen og i dag ble det snaue 8 000 kroner tilbake på Forus.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Det er Jägersro travbane i Malmö som er vertskap for tirsdagens V65, der vi blant annet får servert en supersprint over 1140 meter med autotstart. Og det er nettopp i dette løpet vi finner vår V65-banker denne tirsdagen. Superhoppa 6 Viola Silas er endelig kraftig på gang etter langvarig skadefravær. Lindy Lane-hoppa som nesten har tjent 7 millioner SEK i en fantastisk karriere har faktisk ikke vunnet løp i år, men samtidig ikke gjort mer enn tre starter. Sist avsluttet hun i 10-fart siste tusen og ble tredje bak Sebastian K. og Amaru Boko i Sundsvall Open Trot.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Fredrik Persson sin gullhoppe har blitt mer spenstig for hvert løp hun har gått i år og første årsseier er like rundt hjørnet. Kveldens motstand skremmer ikke og normalt er dette en klink vinner. Nå er rapportene fra Fredrik Persson at det blir kjøring med sko i kveld, det er muligens et lite minus, men vi alle vet hvilken kapasitet det er i denne hoppa. Hun slo langt bedre motstandere enn dette i Sundsvall sist, og selv om 1140 meter er kort, mener vi hun skal slå denne gjengen rett og slett på klassen. Vår V65-banker i V65-5/DD-1.

Fredrik Persson er for øvrig i ferd med å gjennomføre sin beste sesong noensinne og når vi skriver 1.oktober har han vunnet 62 løp (på kun 390 starter) og i innkjørte penger er 6 mill SEK passert. Totalt for fjoråret vant han 67 løp og kjørte inn 6,2 mill SEK, så de tallene kommer til å bli kraftig slått. Stallhestene har allerede passert 8 mill SEK innkjørt og da er fjorårets rekordtall på 7,5 mill SEK allerede passert når en fjerdedel av sesongen fortsatt gjenstår.

Luring fra Uhrberg
7 Mr Big er en ordentlig fin 3-åring som er i rivende utvikling. Sist gikk han en fryktelig flott siste 600-700m og tapte da bare for gode Grumetti (Starter V65-6 som favoritt). Har gjort solide innsatser i alle sine starter denne Flirtin Man – sønnen til Thomas Uhrberg. Står perfekt inne i dette løpet på grunnlaget, men sporet og distansen er det som kanskje taler mest i mot. Vi synes uansett han skal være favoritt i dette løpet med tanke på innsatsen sist. 43%, men kun 18% i innsats gjør at vi synes han er spillbar i kveld.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

En vinner i ny regi?
6 Nomea Sas er en seiersvant hoppe som ikke har fått det til i år. Kommer nå ut i regi Conrad Lugauer som alltid har hestene forberedt første gang ut etter pause. Han har som fortest kjørt 17/2000m med Diamond Way–hoppen og hun kjentes sterk ut. Vi skal huske på at denne hoppa her har vært favorittspilt på Solvalla! Bare det er et kvalitetsstempel. Trenger normalt løp i kroppen, men Lugauer mener at hun er en vinnerkandidat på direkten slik hun kjennes ut hjemme i trening. 22% med kun 11% i innsats gjør hun meget interessant i kveld.