Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Vi nærmer oss en strålende trav- og galopphelg med flere store jackpotomganger. Lørdag er det stor V75-omgang på Jarlsberg med Gulljackpot og en rekke storløp på programmet. Lørdag kveld er det V65 med Milliongaranti på Harstad travpark, mens søndagen byr på V64-galopp fra Bro Park, V75 fra Charlottenlund og en flott internasjonal V65-omgang på Varig Orkla Arena søndag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før den tid skal vi blant annet gjennom en meget innholdsrik torsdag. To norske baner er i sving i kveld. På Øvrevoll venter det internasjonal V65 og V4. Forus kjører på med både V65 og V5 i kveld. I Sverige er det Åby som er vertskap for V64-løpene i kveld. Torsdagen innledes med V4-lunsj fra Bergsåker.

I denne artikkelen skal det heretter handle om Øvrevoll som har sin siste løpsdag for året denne torsdagen. Det er internasjonal V65 og internasjonal V4 på menyen. V65 med spillestopp kl 18.15, mens V4-spillet som innledes i V65-3 har spillestopp kl 19.05.

Punktum Finale
En hest på Øvrevoll heter nettopp Punktum Finale. Han starter ikke på finaledagen, men det er uansett slutt for i år. Neste gang er det torsdag 20. april 2023.

To bankere i V65

Vi prøver oss med to bankere i kveldens V65-omgang. Både 2 Canmore i V65-2 og 6 Oliver i V65-5/V4-3/DD-1 er sterke favoritter i sine respektive løp. Der to av banens store formhester i høst, og vi stoler på at det går bra en gang til. 2 Canmore har fire strake, og trener Knut O Arnesen har tro på en femte triumf. Han møtte mange av torsdagens motstandere sist og slo dem ganske greit. Det nærmer seg nok toppen av hans potensial, men han er tøff og lager løpene selv. 2 Canmore blir vår hovedbanker i kveldens V65-omgang.

Oliver vant nest sist over samme distanse. Seieren ble klar, og Carlos Lopez vet hvordan Oliver skal håndteres. Han kommer bakfra i feltet, og vi tror han blåser forbi motstanderne. 2 Oliver bankerspilles på tre av fire V65-forslag og bankerspilles også på tre av fire V4-forslag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

2 Oliver blir også vår DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.