*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Arne viser Pondus

Foto: hesteguiden.com

Arne Nilsen vraker hjemmebanen Leangen mandag for å vinne V64-5 i Østersund med seiersmaskinen Pondus.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Patrik Fernlund.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

En drøy uke før jula setter inn for alvor, er det ingen grunn til å deppe for oss som liker trav- og galoppsport. Aktivitetsnivået holder seg oppe og vi nordmenn får blant spille til ekstra V65-omganger på Solvalla både mandag 21. desember og 2. juledag 26 desember. Hele julemenyen og åpningstider for Norsk Rikstoto finner du ved å klikke på her .

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Nettavisens svenske travekspert Patrik Fernlund dro som mange etterhvert vet inn ca 960 000 kroner i gevinster sist søndag i V64-spillet fra Solvalla. Også sist fredag ble det leverte Patrik strålende tips til Solvalla og det største V4-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 880) og tolv andelslag på Eksperten suste inn med fire rette. Og når utbetalingen for fire rette ble svært så hyggelige 6 917 kroner, ble det ca 90 000 kroner innspilt i V4-spillet fredag.

Det ble full klaff for samtlige kupongforslag under V4-løpene på Romme mandag. Det minste spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 192) ga pen avkastning og betalte tilbake 575, i tillegg ga 100 kr investert i DD-spillet 340 kroner tilbake.

Mandag er det altså V64 fra Østersund og som vanlig er det flere norske ekvipasjer på plass til tross for den kjedelige stevnekollisjonen mellom Østersund og Leangen. Både Bleke Huldra (bankerspilles på de to minste V64-forslagene og Pondus (hovedbanker) har solide vinnersjanser i sine respektive løp.

Innleveringsfrister Østersund
V64 kl. 19.10
DD kl. 20.36

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Spiken:
13 Pondus (V64-5/DD-1) visar jämn och bra form hela tiden. Har vunnit i sina sex senaste starter i Sverige, och chansen till en sjunde seger måste vara mycket stor och det är en vettig spik.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Luringen:
3 Rubinola (V64-1) har ingen smickrande rad, men är snabb ut och har gjort sina bästa lopp i ledningen. Är också kraftigt kuskförstärkt denna gång med Martin P Djuse.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.