Arvika byr på millionjackpot

Røstekongen og Odd Arne Sagholen starter i V64-4 på Arvika.
Røstekongen og Odd Arne Sagholen starter i V64-4 på Arvika.

Det er drøye 1,2 SEK ekstra i sekserpotten når Arvika byr på V64 søndag. Nettavisens svenske traveksperter er i super tipsform.

Sportspills meny søndag:
V65 Sørlandet: Vi spiller Undem
V4/V5 Skellefteå: Vi jakter lunsjpenger
V5 Århus: Carsten spiller Juul
Oddstips 1: Stabæk tilbake på vinnersporet
Oddstips 2: Perry trenger seire
Tippetips: Tippeligaen er tilbake
Dagens langskudd: Lillestrøm flakser videre

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert og Mats Persson.

Mats Persson er 57 år gammel. Han har jobbet med travsport de siste 35 årene, i ulike former. Både som journalist og tipsekspert, men også som fotograf. De siste 19 årene har Mats jobbet med trav på heltid på freelancebasis.

Vi har en meget innholdsrik søndag foran oss som starter opp med både V4 og V5-spill fra Skellefteå der våre svenske traveksperter Børje Andersson og Mats Persson skal følge opp fredagens strålende tipssuksess i Boden der både det største V64-forslaget på Nettavisen og hele 16 andelslag fikk seks rette og totalt over 80 000 kroner innspilt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Deretter venter en internasjonal V5-omgang fra Århus (innl.frist kl 14.00). Så er det en strålende jackpotomgang i Arvika der hele 1 241 300 SEK ligger ekstra i sekserpotten, før Sørlandet avslutter uken med internasjonal V65 og internasjonal V4.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Jackpot og mange norske innslag
Arvika har sin årlige V64-kjøring denne søndagen og det fortsetter med jackpotomganger i Sverige. Ettersom det ikke ble utbetaling for fire rette i Boden, ligger det hele 1.241.300 SEK ekstra i sekserpotten i dag. Det er en rekke norske hester på plass i Arvika og veldig fin kvalitet på løpene.

Her følger Mats sine vurderinger

Spiken:
10 Julio De Luxe (V64-3) är en härlig krigare som alltid gör sitt bästa. Den långa distansen passar honom perfekt och med bara tio hästar i loppet blir det inte alltför jobbigt att gå runt dem på 800-metersbanan.

På minsta förslaget spikas även 3 Quantum Outlook (V64-2) som gör intressant debut i ny regi. Bra chans om inte tävlingsuppehållet ställer till problem

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Luringen:
3 Röstekongen (V64-4) är kanske ingen vinnarhäst, men han var nära att hinna undan senast då han förlorade på målfoto. Nu har han ett perfekt utgångsläge och med de bättre hästarna på tillägg ser han riktigt intressant ut.