*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Åsa viser vei mot millionjackpoten

Her er Åsa Svensson når hun mottok prisen som årets monterytter i Sverige i 2011.

Åsa Svensson er en av Sveriges beste monteryttere og torsdag har hun eksklusiv informasjon til Nettavisens lesere.

25.03.14 10:29

På vei mot en fantastisk travweekend og det store Unionstravet på Momarken lørdag, er det fortsatt full fyr på travfronten og før vi kommer til V75-løpene på Momarken lørdag er det sju travstevner som skal avvikles.

Fire av dem skjer på torsdag blant dem er Åby travbane som byr på jackpot og hele 1 235 952 SEK ekstra i sekserpotten. Dett fordi tirsdagens V64 fra Gävle ble ganske så favorittpreget og det ikke ble utbetaling for fire rette.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED


Åby travbane byr altså på jackpot og hele 1 235 952 SEK ekstra i sekserpotten. Dett fordi tirsdagens V64 fra Gävle ble ganske så favorittpreget og det ikke ble utbetaling for fire rette.

Det er fine spilleløp på Åby i kveld og overraskende nok er det også plassert et monteløp innenfor V64-veddemålet. Nettavisens travredaksjon ligger som kjent ikke på latsiden og har i den sammenheng hatt kontakt med Åsa Svensson som rir 3 Poison Composite i dette løpet.

- Jeg er nesten helt sikker på at jeg sitter på den beste hesten, var den klare meldingen fra Åsa når vi pratet med henne torsdag formiddag. Hesten har vært lenge borte grunnet skade og var helt okey i comebacket i Kalmar for tre snaue tre uker siden og har garantert gått fremover med det løpet, fortsetter Åsa.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED


- 7 Palermo Tårs ridde jeg i Halmstad 18. november i fjor og den kan selvsagt vinne, men Poison har et høyere maksnivå. 2 Sweet Line har jeg ridd ved flere tidligere anledninger og den rekker normalt ikke mot disse. 4 Nelle Pride debuterer i monte og rytteren er bra, så den kan vinne. 10 Pactoine De L'ition har vel knapt startet i monte, men Josefine Ivehag er en fremragende rytter, vurderer Åsa som konkluderer med at kun fire hester kan vinne løpet.

Vi bankerspiller 3 Poison Composite på det minste forslaget, men tar med alle fire på det største forslaget og finner bankeren allerede i V64-1.

PS. Artikkelen med omtale av V64-bankeren fortsetter under spillboksene

PS. Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.

HTML EMBED


Banker på direkten
Tirsdag bankerspilte vi storfavoritten 7 Caddie Icon i V64-1 i Gävle. Minst like stor favoritt blir 4 Mr. Pellegrino i V64-1 i dag, men det ingen gangbare argumenter imot. Mr. Pellegrino har sett lysende ut på slutten, er god fra start og tåler hardkjør underveis. I kveld blir det neppe hardkjør, da Mr Pellegrino trolig sitter tidlig i tet og selv om hester fortsatt er av kjøtt og blod, bankerspilles 4 Mr Pellegrino i V64-1 i kveld.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.