*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

ATG får enerett på hestespill i Sverige

I en ny avtale som ble inngått torsdag fastslås det at ATG får enerett på alt spill på hest i Sverige.

01.07.07 09:35

Torsdag ble det inngått en ny avtale mellom staten og trav- og galoppsporten. i Sverige. Der fastslås det at ATG har enerett på spill på hesteløp i Sverige.

- Det har tidligere vært snakk om å dele ut spillelisenser, men slik blir det ikke, sier Patrik Sandin, ordfører i Svenska Travsportens Centralförbund.

Etter den nye regjeringens tiltredelse har det blitt spekulert i at utenlandske bookmakere kan bli tildelt lisenser for å arrangere spill på hester i Sverige. Det blir nå ikke tilfellet. I stedet skrives det for første gang inn i avtalen mellom staten og sporten at statlig kontrollerte ATG har enerett til å arrangere spill på hesteløp i Sverige.

- Avtaleskrivingen om vår enerett til å arrangere spill på hester i Sverige er en veldig viktig markering fra statens side om hvordan de ser på den fremtidige spillepolitikken, sier Sandin i en pressemelding.

HTML EMBED
NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


>> Les mer på Nettavisens travmagasin

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag