Austevoll fikser lunsjen

Foto: hesteguiden.com

Gunnar Austevoll sitter opp bak vår lunsjbanker i Drammen mandag og hesten blir ikke favoritt. Sjekk våre V5-tips.

Det var nære på fine penger på Bergen travpark søndag kveld. Dessverre så falt Førlands Faksen utenfor våre kuponger og dermed røk 9 000 kroner på det mellomste forslaget i V5A-spillet. Vi rangerte Førlands Faksen som sjettevalg, og stoppet på fem hester på våre forslag. Det var surt all den tid vi plasserte Conrads On Line som førstevalg og hadde tredjevalg på overraskelsen Oeuvre d'Art som var et sjettevalg i spillet. Det ble i det minste en liten trøstegevinst i V5B-spillet, der blant annet vårt klare førstevalg (åtteoddseren Drav Siss) vant og sørget for 565 kroner tilbake på det minste forslaget.

V4 fra Dannero starter kl 12.20. Kjøp en lyntotokupong i spillboksen under

Mandag har vi tips til lunsjtravet i Drammen, til en svært spennende dobbel V5 på Leangen og ikke minst til en flott V65-omgang på Halmstad. Tipsene til Leangen og Halmstad vil være klare ca kl 13. I Drammen der teten er gull verdt satser vi lunsjkronene på en riktig frontrunner i V5-5.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

Det handler om 3 Kenny Pine som var positiv etter tidlig galopp sist i Drammen, mens nest sist var han bra til fjerde på Biri. Mandag er motstanden enklere og i tillegg står de verste konkurrentene i dårlige spor. Normalt fyker Ken Warkentin-sønnen til tet her og vi vet alle at teten er gull verdt på Drammen. Selv om distansen er 2100 så skal Kenny Pine sammen med Gunnar Austevoll ha en fin vinnersjanse. Blir trolig ikke favoritt og er et tredjevalg på morgenkvisten mandag. Vi satser på at Gunnar Austevoll løser brasene og byr altså på en småfrekk banker under mandagens lunjstrav i Drammen.
Vår rangering V5A-1: A: 3 B: 12-10-9-6 C: 2-5-7-4-11-1-8

V5-1 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
Kaldblodshester i lavt grunnlag innleder V5-spillet og kun tre av de tolv startende hestene har prøvd bilstart før. 6 Oddvar galopperte seg bort som stor favoritt sist for Geir Flåten. Flåten kan melde om en hest som normalt skal være travsikker og at auto er neppe noe problem. Steinsvad Eld-sønnen møter overkommelig motstand så det må være en fin vinnersjanse feilfritt.

1 Solberg Rasken galopperte i seierskampen sist og gikk glipp av en 33-tid full vei og her har Øivind Mathisen gjort en fin jobb. Litt usikker på hvor han havner fra innersporet, men han må krysses for det virker til å være fin kapasitet i denne Lome Elden- sønnen.

5 Ruskeli Odin skal etter rapportene ha trent fint en periode så kretsen rundt hesten er forsiktige optimister på Moe Odin- sønnen sine vegner. Er bra fra start så er normalt sikret en fin posisjon. 11 Dallas har fin fart i kroppen, men fryktelig usikker. Vår rangering V5A-1: A: 6 B: 1-5-11 C: 7-9-4-3-2-10-8-12

V5-2 - Kaldblodshester. 1700 meter autostart.
Egenrådige 3 Dag var positiv sist etter pause og skal være mye forbedret med løp i kroppen for han var tynt jobbet innen det løpet. Er bra fra start, men når neppe tet direkte med noen startkanoner i de ytterste sporene. Er uansett sikret et fint løp og er han ennå et hakk hvassere kontra sist kjemper han om seieren.

7 Løve Pål galopperte fra start sist og står med en fryktelig dårlig programrad, men formen er bedre enn som så og sist varmet han meget fint. Er rask fra start og kan muligens holde ute 8 Turbo Monar på startsiden og skulle han klare det er han seiersaktuell. 8 Turbo Monar speeder langt under 20 tallet, men han er fryktelig egenrådig. Killingmo ligger lavt med Spikeld- sønnen, men på en rask sprint i Drammen er hesten seiersaktuell.

6 Jentungen er meldt opp en klasse, men hun er hesten i feltet med klart best form så det veier nok opp. Sist satt hun fast med vinnerkrefter på lager i et bra felt på Biri.
Vår rangering V5A-2: A: 3 B: 7-8-6 C: 5-9-11-4-10-2-1 D: 12

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V5-3 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Svært laber kvalitet på deltagerne her i den tredje avdelingen. 9 Royal Lady K. tapte kun for to gode hester sist (Millgoer blant annet) og møter ingen av det kaliberet denne gangen så det bør være en fin vinnersjanse sammen med Tom Erik Solberg.

5 Rio D`Chanell fikk seieren i gave på Skive sist da en annen hest ble disket. Vi har sett denne Great Challenger datteren i alle sine løp og det er en ordinær traver, men hesten møter jo også ordinær motstand her. 7 Laurita Springer ble for enkel i Sverige sist og her hjemme i Norge har hun gått mest på det jevne. I billige omgivelser kan hoppa duge mandag.
Vår rangering V5A-3:A: 9 B: 5-7 C: 4-6-8 D: 3-2-1

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V5-4 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
8 Grandiezel er en lillebror til selveste Iceland og sist var han meget positiv når han gav gode Calle Cheven kamp helt inn i mål. Nå har Tomali Sandy-sønnen fått løp i kroppen etter lang pause så han er nok mye forbedret, men fra dette sporet må det klaffe selv om han er rask fra start. Uansett vår favoritt i et åpent løp.

6 Aidensfield synes vi gjorde en meget bra sisterunde til tredje i sin siste start. Hesten har vært uheldig med posisjonene i sine to siste løp, men tåler å gjøre litt selv. Aidensfield har fortsatt ikke vunnet travløp på 22 forsøk, men kan få en fortjent og etterlengtet seier i ettermiddag. 10 First And Only innledet svært lovende på norsk jord, men har ikke fulgt opp. Har vært ute i mye tøffere omgivelser enn dette i sine foregående løp og skal normalt duge bra her.
Vår rangering V5A-4:A: 8 B: 6-10 C: 3-11-7-4-5-2-9-12-1