Det er en fantastisk flott travuke vi er inne i. Det er V75 både torsdag, lørdag og søndag, i tillegg til en spenstig V86-omgang på Lindesberg onsdag kveld. Torsdag er det Sprintermästaren som står for tur i Halmstad med en gnistrende flott V75-omgang. Jarlsberg har sin store travhelg og både lørdag og søndag er det V75 på Vestfoldbanen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I tillegg til V86-omgangen på Lindesberg onsdag kveld, byr onsdagens også på internasjonal V4/V5-lunsj på Øvrevoll og kl 18.45 er det klart for V65-1 på Biri.

Og det er nettopp Biri det heretter skal handle om i denne artikkelen. Merk at spillestopp i V65 er kl 18.45, mens V5-spillet som innledes i V65-4 har spillestopp kl 19.55. Min V65-banker denne onsdagskvelden ledet hele veien sist han gjestet Biri, jeg tror på dacapo i kveld.

Slo stortalentet Kim B.R. sist - blir banker nå
Det handler om 2 Giant Love og Gunnar Austevoll i V65-3. Vallaken som trenes av Erik Skaug avviste lett meget gode Kim B.R. mot mål da han gjestet Biri i sin nest siste start. Så nærmest uanstrengt ut over mål på flotte 15.5/2140 meter. Onsdag har Giant Love andrespor bak bilen, motstanden skremmer ikke. Jeg tror på ny Biri-seier for femårsvallaken. 2 Giant Love blir min V65-banker på Biri onsdag.

Høitomt innleder?
Et kaldblodsløp i mellomklassen innleder onsdagens V65-omgang og jeg synes tre hester skiller seg litt ut. 4 Langlands Balder og Eirik Høitomt blir min klare favoritt. Ble fanget opp i dødens sist og over full vei ble det litt for tøft. Onsdag er det sprint og fjerdespor bak bilen og det må være bra vinnersjanse for vallaken til Heidi Moen i V65-1.

Sparsomt startet - men kapasiteten er stor
Det er ikke veldig ofte at 5 Saisirlejoux Cox starter i travløp, faktisk har ikke hesten gjort mer enn åtte starter i en alder av seks år. To seire er det blitt og når han presterer på sitt beste, hører han hjemme i et noe høyere grunnlag enn der han befinner seg nå. Motivert favoritt i V65-2, men ingen banker for meg.

Overlegen feilfritt
11 Briskeby Miks har hevet seg voldsomt i sine to siste løp og presterer han på samme nivå i dette løpet, er det neppe snakk om saken til tross for 20 meter tillegg og 15 hester til start i V65-4/V5-1. Det er stort sett galopp imot. Jeg tar med et par garderinger i V65-spillet, men i V5-spillet bankerspiller jeg 11 Briskeby Miks og Olav Mikkelborg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fortjener en seier nå - men fortjente seire kommer ikke på bestilling
Sprint og kaldblodshester i grunnlag under 700 000 kr er forutsetningene i V65-5/V5-2/DD-1. Ingen tvil om at 6 Mailund Jerva har gjort seg fortjent til en seier nå. Har gjort to meget solide løp på slutten og er en blant få av de startende i løpet, som går til mål. Sprint er nok et lite minus, men holder mailund Jerva seg på beina, skal hun ha et bra bud på seieren i V65-5.

Får tillit som DD-banker
De mest kapable hestene står ytterst bak bilvingen i V65-6/V5-3/DD-2 og skulle 8 Waytocashflow skikke seg, så burde han blåse rundt et slikt felt. Det har ikke klaffet for Readly Express-hoppa hittil i år, men på kapasitet er hun overlegen sine konkurrenter i V65-6/DD-2. I mangel av gode kandidater, velger jeg å bruke 8 Waytocashflow som min DD-banker på Biri onsdag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.