Avlegger Odin sitt Maidenchip?

Odin Rex har tilgode å vinne løp, men i kveld tror Nettavisen det er dags for karrierens første seier. Les våre Klosterskogen tips og spill her.

Klikk her for tips og vurderinger til V5 Klosterskogen

Her finner du komplett løpsprogram

To hester
I V5-innledningen velger vi å gå ”tynt”. Vi streker kun for en frontrunner som kommer tilbake etter pause samt en med toppform i kroppen.

I den andre avdelingen finner vi vår banker i form av 1 Odin Rex. I et løp de fleste bruker 4-5 hester, velger vi altså å singelstreke 4-åringen som tøyles av landets ubestridte ener, Eirik Høitomt.

I den tredje avdelingen dukker det opp en galopplysten favoritt i form av 2 G. I. Joe, og bred gardering virker som en fornuftig løsning.

Endel brukbare kaldblodshester er på farten i V5-4, og løpet inneholder flere vinnerkandidater. Favoritten Druasel kommer ut i fra spor 12, noe som ikke akkurat er ideelle forutsetninger på en sprint på 800-metersbanen i Skien.

Taper storfavoritten?
V5-rebusen avsluttes med et flott sprintløp hvor Felicia`s Fighter jakter årets 8. seier, og pådrar seg et tungt favorittstempel. Vi velger å spekulere litt i mot megafavoritten i det han støter på et par spesialsprintere med dokumentert form.

Vinner Felicia`s Fighter og Høitomt i V5-finalen?
Vinner Felicia`s Fighter og Høitomt i V5-finalen?

Tre spilleforslag
Nettavisen har som vanlig satt opp tre ekspertforslag som kan kjøpes i boksen oppe til venstre. Disse er på hhv 90, 420 og et stort på 1.440 kroner. Kommer vi velberget mellom de to første avdelingene kan det bli en meget spennende kveld for de som følger våre tips.