*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Axel på alerten

Foto: hesteguiden.com

Danske Axel Jacobsen er still going strong i en alder av 64 år, og han trener og kusker vår V64-banker på Jägersro i kveld.

10.09.13 10:07

Denne artikkelen er tillrettelagt av Håkon Einar Hansen, men tips og spilleforslag er utarbeidet av Håkan Sundberg. Håkan Sundberg (kollega med Roger) er vikar for Nettavisens svenske travekspert Roger Sundvisson som nyter noen feriedager i Frankrike.

Denne uken åpnet bra for Sportspill, når Kurt Leirvåg leverte flotte tips til V4-løpene på Visby i Sverige på mandag. De av våre lesere som kjøpte Leirvågs minste V4-forslag på 200 kroner på våre hjemmeside, kunne hente ut småpene 1552 kroner, og da satt selvsagt også samtlige andelslag på Eksperten.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Det er nye sjanser til gevinster i dag, og tirsdagen åpnes opp med spill til lunsjløpene på Solänget i Sverige og på Bjerke her hjemme hos Norsk Rikstoto. Siden kan det spilles til en V5-omgang på Åmål på den andre siden av kjølen på ettermiddagen, før det hele avsluttes med spill på kvelden til V64-løpene på Jägersro hos søta bror samt til en V65-omgang med jackpot på Momarken i Østfold med 406 000 kroner ekstra i sekserpotten.

Innleveringsfrister Jägersro
V64 kl. 19.08
DD kl. 20.36

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Dagens banker!
8 Picture F.H. (V64-2) visade skyhög kapacitet vid segern från utvändigt ledaren näst senast, då hon vann på 10,8 1609 auto. Hon galopperade senast, men är normalt inte osäker och vi tror på toppchans trots ett dåligt startspår. Hon är snabb ut, och har visat tidigare att hon klarar lång distans.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Dagens lås!
1 Neona Princess (V64-3) har inlett lovande, och blir allt bättre. Hon vann från utvändigt ledaren senast, och kan bli svårslagen från ledningen. Motbudet 9 Red Rose America har en mycket stark avslutning, och gynnas av strykningarna. Två streck känns mycket tryggt i V64-3.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag