Axevalla med superløp

Carl-Erik Lindblom kusker Nettavisens spenstige DD-banker på Axevalla søndag.
Carl-Erik Lindblom kusker Nettavisens spenstige DD-banker på Axevalla søndag. Foto: hesteguiden.com

Axevalla setter hoppene i fokus når banen byr på en strålende V64-omgang søndag ettermiddag.

Sportspills meny søndag:
V65 Sørlandet:En babe redder jackpotkronene
V4 Göteborg galopp:Over 400 000 innspilt siste 14 dager
Oddstips 1:Mjøndalen får det stritt
Oddstips 2:Hareide i knalltøff bortekamp
Oddstips 3: Vidunderlig odds på Sverige
Tippetips:Helnorsk tippekupong med 1,7 mill i bonuspotten

Vi har en vidunderlig søndag foran oss og forhåpentligvis fortsetter Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen sin eventyrlige tipsflyt når Göteborg galoppbane årsdebuterer søndag med både V4 og V5.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Deretter følger en glitrende V64-omgang fra Axevalla der hele 350 000 SEK venter vinneren i Guldstoet for treårige hopper i V64-6. Til kvelden byr Sørlandet på jackpot og hele 568 537 kroner ekstra i V65-potten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Måtte bli Roger/Ørjan
Her skal det handle om V64 og Axevalla og "dessverre" har vi ingen bedre banker enn 9 Gliding Light i V64-4. Dessverre fordi hun blir litt vel stor favoritt etter vår smak (markert på drøye 50 prosent av innsatsene i titiden søndag formiddag). Men bedre alternativer finnes ikke og vi er rimelig overbeviste om at Gliding Light er den beste hesten. Tredje sist hang hesten strålende med til andre fra dødens på meget kapable Thaitec og nest sist avsluttet hesten i 11-fart via sporene til andre på Solvalla. Sist på Romme tetvant hesten lett og den Roger Walmann-trente fireårshoppa vil få en en fin sesong. Vi bankerspiller i V64-4.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Fantastisk bredde
I V64-6/DD-2 møtes 12 svært flotte treårshopper i kampen om Guldstoet og 350 000 SEK. Det er bare å berømme svenskene for en fantastisk bredde og alle tolv hestene kan faktisk vinne med maksimal klaff. Favoritten 5 Sing A Song er vel neppe den tøffeste dama i dette løpet og vi klemmer til med 3 Snow Flake Goj som vårt DD-drag i ettermiddag. Hoppa er tøff som toget og holdt strålende fra dødens i sin siste start. Carl-Erik Lindblom kusker i ettermiddag all den tid Torbjørn Jansson velger favoritten Sing A Song. 3 Snow Flake Goj blir et tredjevalg i V64-6/DD-2 i dag og med tanke på at også V64-5/DD-1 er et gnistrende spilleløp er det duket for DD-fest med klaff i ettermiddag.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Rakas kan ikke stoles på
I V64-1 blir den gamle Elitloppsdeltageren 1 Rakas og Per Lennartsson store favoritter og trolig omgangens nest største favoritt. Det forteller en den om vanskelighetsgraden i dagens V64-omgang fra Axevalla. Full vei og en hest som knapt viser form kan aldri forsvare et slikt favorittstempel og de som liker å spille tøft kan teste 4 Prawns i dette løpet. Prawns er nede som et 4. valg i formiddagstimene søndag.