Bagpipe best i Trondheim

(Hesteguiden.com)

Bagpipe sviktet sist, men i kveld er han tilbake som en vinner. Sjekk våre travtips.

Det er altså Jarlsberg travbane som byr på lunsjtrav denne mandagen, før Leangen overtar med dobbel V5 mandag kveld. I tillegg kan vi norske spillere som vanlig delta i det svenske V65-spillet som vanlig er på mandager. Østersund er vertskap for dette mandag og vi har tips til samtlige kjøringer.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Det er neppe tvil om at Bagpipe er en Leangens aller beste varmblodshester og i kveld tror vi Frode Husbyns propagandatraver er best i både monte og trav når Leangen inviterer til Leangen Duathlon som går over to løp. Først på kvelden skal det ris monte og deretter skal de konkurreres over sprint i et travløp. Bagpipe forsvant i dundrende galopp som storfavoritt sist, men da var det voltestart. Han debuterer riktignok i monte i kveld, sammen med dyktige Hege Solvang Morken. Vi tror Bagpipe er best i begge stilartene og bankerspiller således hesten i både V5-2A (som altså er monte) og i V5-4B (som er travløp.
Rangering V5-2A: A: 4 B: 3-7 C: 1-5-2-6
Rangering V5-4B/DD-1: A: 7 B: 5-3-6 C: 2-1-4

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V5-1A - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
6 Pondus kommer til å bli svært stor favoritt i V5A-spillet og femåringen til Arne Nilsen skal selvsagt ha en solid vinnersjanse. Men all den tid vi har en annen banker i A-spillet, strør vi på med noen garderinger da hesten også møter bra konkurrenter.

8 Nordlirappen var treer i seiersløpet til Pondus sist og er o flott form. Blekkan-traveren er stadig innom noen smågalopper, men tåler også å gjøre en god del selv. 4 Nuuk satt bom fast i ryggen på Pondus sist, tilsynelatende med krefter spart. Kan smyge med igjen, vi krysser.

3 Englevakt er den sannsynlige tethesten. Det blir tøft å holde unna for tilleggshestene, men helt umulig er det ikke. 7 Gjerv Prinsen er heller ikke sjanseløs, dersom det klaffer litt underveis.
Rangering V5-1A: A: 6 B: 8-4-3 C: 7-1-9-2-5

V5-3A - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
4 Eikprins klarte aldri å slå kloa i en god 6 Alsaker Elfax sist, men gjorde uansett et meget sterkt løp på god tid. I kveld står de likt fra start, og Eikprins står dermed 20 meter bedre inne i løpet og da skal Solhus-hesten være et klart førstevalg.

6 Alsaker Elfax kan imidlertid utfordre igjen, spesielt om Edvard Kristiansen kommer seg foran ned startsiden. Fireåringen står med to strake seire og kan vinne igjen. 9 Stjernesvarten har trukket et fint startspor på 20-meteren, og får hesten en bra start kan han utfordre favorittduoen.

15 Høibyrauen har trukket bakspor på tillegg og skal rundt veldig mange hester. Vallaken tåler en støyt, men det kan bli langt fram. Bjørn Garberg er stadig optimist med 1 Ødeli Blessen, vi synes ikke hesten imponerer. Men som sannsynlig tethest kan han lede lenge.
Rangering V5-3A: A: 4 B: 6-9-15 C: 1-3-12-10-14-5-8-7-2-11-13

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V5-4A/V5-1B - Varmblodshester. 3140 meter voltestart.
Kun åtte hester til start i dette langløpet og flere slitne elitehester på farten. Travsikker og på vei opp i form er ihvertfall 6 Fill Joy Dream og da setter vi Garberg-hesten først. Distansen har han mange ganger vist at han takler.

Best på kapasitet er nok 7 Relax Jet, men årets sesong har vært en sammenhengende nedtur for Kolnes-hesten som ikke fungert da han gjestet Leangen også i sin nest siste start. Dette løpet han han uansett vinne på halvform. Sliteren 3 Prestige De Mai gjorde et bra løp på Momarken nest sist. I disse omgivelsene duger han bra.

8 Glad X.T. skal ikke gjøre så mye selv lenger. Går mest på det jevne, men holder stort sett farten hele veien. Oppkomlingen 2 Gjølmes Super innfridde lekende lett som vår lunsjbanker sist mandag og forsvarer et kryss fra sin fine utgangsposisjon.
Rangering V5-4A/V5-1B: A: 6 B: 7-3-8-2 C: 1-4-5

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

V5-5A/V5-2B - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
4 Tangen Jerven har vært strøket etter sitt siste seiersløp, men fungerer hesten som han skal må dette være en topp vinnersjanse. Med kun fire hester på strek, ligger veien til tet åpen. Vi velger dog å gardere ettersom det er lenge siden hesten startet.

Først og fremst med speedkulen 8 Run Odd, som vant etter en iskald styring av Edvard Kristiansen sist. Run Odd må ha det litt på sine premisser, men på en speed er det ikke mange som følger hesten i dette grunnlaget. 11 Ulvsås Alma har kommet flott tilbake etter lang pause og gjorde et nytt flott løp etter galopp i Østersund sist. Den klare outsideren. Vi synes disse tre hestene skiller seg ganske klart ut i dette løpet.
Rangering V5-5A/V5-2B: A: 4 B: 8-11 C: 10-3-7-12-9-6-5-2 D: 1

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V5-3B - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
Femten år gamle 7 Jossegutt blir vår favoritt i et nytt tynt felt. Med kun fem strekhester, spiller det mindre rolle at hesten står på 20 meter tillegg og mon tro om ikke karrierens 27. seier kan være innen rekkevidde i kveld. Taktisk gode Atle Solhus får sjansen bak "gamlingen" i kveld.

4 Børke Luna tar turen fra Østlandet i flott form. Dog er Børke Luna litt variabel i stridsmoralen og vi synes hoppa blir i overkant mye spilt i kveld. 1 Nordlirappa har flotte betingelser i kveld og vil få et fint løp fra innersporet. 8 Lykke Even og 2 Haugestad Opera er heller ikke sjanseløse.
Rangering V5-3B: A: 7 B: 4-1-8-2 C: 5-3 D: 6

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V5-5B/DD-2 - Varmblodshester. 2140 meter voltestart.
Vi førstetippet 7 Routine B.R. sist (mot storfavoritten Rico Lundager) og bankerspilte hoppa nest sist. Da ble det startgalopp, sist sporet hoppa hele veien og vant såre enkelt. Fra et nydelig springspor på strek, kan det ble tetkjenning direkte påny og flott sjanse til å gjenta seiersløpet fra sist.

11 Newnews er i kalasform og slo gode hester fra tet sist. Litt andre betingelser i kveld med 20 meter tillegg og full vei, men formen er på topp. Det er den også på fireårige 9 Itsy, men er trangt startspor trekker litt ned. Fra lengste tillegg er både 14 Farmer's Julia og 15 Vacation Kosmos også aktuelle, om det klaffer litt på veien.
Rangering V5-5B/DD-2: A: 7 B: 11-9-14-15 C: -1-10-13-12-3-2-4-8 D: 5