Balder ærer Orkdal

Gylden Balder og Kai Johansen.
Gylden Balder og Kai Johansen. Foto: hesteguiden.com

Banemester Atle Fagerholt melder om flotte baneforhold når Orkdal tråvpark byr på en strålende V65-omgang fredag kveld.

Vi har en vidunderlig travhelg foran oss og høydepunktene stårr i kø. Det begynner allerede tidlig fredag ettermiddag når Hagmyren byr på både V4 og V64. V4-omgangen starter kl 12.45 og er fire adskilte løp fra V64. V64-omgangen starter kl 15.14 og byr på en voldsom JACKPOT.

HELE SEK 1 909 446 SEK venter ekstra i sekserpotten ettersom det ble svært så favorittpreget på Dannero torsdag kveld. Merk også at vi nordmenn er med i det svenske V75-spillet denne helgen all den Kalmar har sin tradisjonsrike Midtsommer-V75 søndag. Helgen ellers finner stort sett sted i Trøndelag. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Trøndelag står nemlig i travsportens sentrum som alltid når det et midtsommerhelg. tre heile dager til ende skal Leangen og Orkdal stå i begivenhetenes sentrum og moroa starter fredag kveld, når driftige Orkdal tråvpark får sin velfortjente V65-omgang fredag kveld. Den prestisjetunge Trøndelagspokalen er det store høydepunktet fredag og de fleste av landets beste kaldblodshester er på plass. Trøndelagspokalen kjøres over to løp og det andre løpet kjøres på leangen søndag. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Lørdag er det stor V75-kjøring med Tamin Sandys æresløp og Shan Rags æresløp som hovedoppslagene, mens NM for travtrenere avholdes både lørdag og under V65-omgangen søndag.

Fredag kveld er Orkdal helt alene på travfronten all den tid det ikke er spill til Sverige på kvelden grunnet midtsommer. Det skulle innebære flott omsetning og spillemessig er det hyperinteressant. Banemester Atle Fagerholt kunne torsdag ettermiddag fortelle Nettavisen at det regner litt i Orkdal i dag, men at baneforholdene vil bli utmerkede. Orkdal forventer mellom 3000 og 4000 tilskuere og det er duket for folkefest.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Kort prosess fra Balder?
V65-6/V5-3 og DD-2 er det første av to løp i Trøndelagspokalen (løp 2 kjøres på Leangen søndag). Det er ujevn kvalitet på årets utgave og 9 Gylden Balder blir stor favoritt. jeg var i kontakt med Kai Johansen torsdag ettermiddag og han hadde stor seierstro, selv om 800-meters banen Orkdal er en lumsk bane. Gylden Balder har rygg på startraske 2 Tin Tveiten fra start og uten for store posisjonsproblemer, bør det være en solid vinnersjanse. Det største motbudet synes vi 4 Føynland Kongen er, men den hesten har trukket et trangt fjerdespor i volta og var veldig under pari sist. I en omgang det det ellers vrimler av underspilte objekter, bankerspiller vi 9 Gylden Balder i alle spilleformer. 

V65-1
Hvem vinner tetkampen av 1 Max Bowler W.L. og 3 Play Online? Det er uvisst, men den av de to som inntar taktpinnen ut av den første svingen har et bra bud på seieren. Kapable hester som 9 Saxo K., 2 M.S. Capisce og 5 Gershwin er alle aktuelle bak disse. Men vi velger å låse V65-1 på to hester.

V65-2
I dette løpet blir 9 Remix stor favoritt. Men vi kan ikke innbille oss at uryddige remix har fordel av verken sprint, tillegg eller baneprofilen. 2 H.M. Norne Rose har fart i beina og kan lede rundt om fra sin ypperlige strekposisjon og den andre strekhesten 1 Heimstad Hippin kan få "haik" og er svært interessant dypt nede i kuponghaugen.

V65-3
Hans Wilhelm Storås er en bra kusk ungdomsløp og her får han sjansen bak ultrakapable 8 Spang Draupner som er feltets beste hest.  Lang pause og et kinkig bakspor hemmer vinnersjansene litt, men det er et svært spennende objekt i et løp som holder solid klasse for å være et ungdomsløp. 

V65-4
Fra dypet heiser vi fram 8 Confidence Brandi. Vi jaktet hesten sist på Leangen og trolig var det seieren som glapp ut av den siste svingen. Sjoner-hoppa skal gjerne ha ryggløp i det lengste, og selv om hoppa møter noen bra konkurrenter (1Baritron , 13 Sancus Cox og ikke minst 14 Black Butan) obser vi kraftig for denne fredag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


V65-5
Den store spillenøtten fredag er V65-5/V5-2/DD-1. Favoritten 5 Love Spin har stått på sykelisten og kommer således med høyst usikker form. I dette løpet er det bred gardering som gjelder og svært lite som skiller hestene og på vårt største V65-forslag betaler vi for alle tolv hestene.