Banker en formløs gjeng?

Foto: hesteguiden.com

Vi tror Tangen Scott stiller til start med solide vinnersjanser i en superspennende V65-rebus fra hovedstaden i kveld.

Klikk her for å se våre V65-forslag.

En relativt sliten gjeng setter hverandre i stevne i eliteløpet for kaldblodshestene i innledningen, og vi tror en formsterk 8 Tangen Scott trekker det lengste strået til slutt. Moe Odin-sønnen galopperte vekk en fremskutt plassering ut i oppløpet på en upassende tung bane (stor og krevende aksjon) sist, men forut for det har 7-åringen vist en sterkt stigende formkurve hele veien. Vidar Hop vet nok å time angrepet i rett tid (kan ikke komme foran for tidlig), og vi tror sterkt på at Sønsteby-traveren bokfører årets første triumf her.

”Nå kan du følge Ola og Håkon på Facebook”.

Storfavoritten faller tungt?
Vi er i hvert fall ikke komfortable med å banke 1 Jamilia i finalen all den tid katapulten 4 Leo (livsfarlig på tross av meget lang pause) står i første rekke bak bilen, og tyr til noen garderinger. Førstnevnte vant uten noe spart i årsdebuten (dog trolig forbedret med løp i kroppen), men med litt torpedering fra sistnevnte innledningsvis tror vi fort det kan bli litt stive bein til slutt på megafavoritten (90-prosenter!).

Nydelig til står 2 Image Crown, og vi tror Armbro Plush-sønnen kan få alt sydd opp i et pent utvendig par i tøft tempo. 6-åringen løfter seg for hvert løp, og her går Hammersborg-traveren ned en liten klasse.

Sjekk dagens oddstips: Vi stoler på hjemmelagene

To hester gjør opp
Vi syntes to hester skiller seg klart ut i V65-5 i form av 2 Tonar og 10 Jotun. Førstnevnte var en bunnsolid vinner i den nest siste starten, mens opphentingen til fjerde etter to galopper sist var det lite å si på. Sistnevnte tapte for favoritten sist de møttes, men nå tror vi rollene fort kan være byttet om.

Høiby Kongen-sønnen var indisponert i V75`en på Leangen, men var en kruttsterk vinner fra ”dødens” forut for den starten på fine 26.7 over en sprint. 8-åringen svarte veldig fint på draskylapper ved den anledningen, og vi lar fjerdevalget i spillet få tilliten på våre to minste spilleforslag.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Jotun og Robert Kruse tror vi blir tunge å stå i mot til slutt i V65-5.
Jotun og Robert Kruse tror vi blir tunge å stå i mot til slutt i V65-5.

Øvrige vurderinger
V65-2: En naturlig utgang på vårt store system må 1 Bully`s Mr. Frazer (avsluttet flott til tredje på fine 14.8 sist) bli fra sitt innerspor, men 7-åringen har alt for ofte vist sviktende stridsmoral oppunder mål når han må taue et felt hele veien.

Dette faktum gjør sitt til at vi tyr til garderinger på våre tre største spilleforslag, og alltid godt avsluttende 3 Dame Superb skal tidlig på bongene. Klart god nok er 6 Thai Black Wonder, og i en feilfri utgave skal Fast Photo-datteren tilmåles solide vinnersjanser, sammen med formsterke 11 Beak`s News.

V65-3: Stallfolket skal i ilden her, og vi mener vinnerkandidatene er mange. Favoritten 12 Ildfaksen kommer tilbake etter pause og litt behandling, og er ikke snakk om noen klink vinner i våre øyne. Vi mener Järvsöfaks-sønnen står overfor sin klart tøffeste oppgave så langt i karrieren, og normalt skal 7-åringen trenge et løp i kroppen før toppformen innfinner seg.

Fryktelig bortglemt med sine skarve 8 % er 2 Bjørnli Ramona, og den sterke Bokli Eld-datteren blir vår frekke utgang på det store systemet. 5-årshoppa rapporteres å trene bra etter litt hvile, og forut for pausen konkurrerte jo Steinseth-traveren i klart tøffere omgivelser enn dette. Nest sist tapte hun kun for gode Huldre Klaff, og nå står hun 20 meter bedre til kontra en hest som 9 Stumne Saga (stod likt 20.januar).

V65-4: Vi syntes tre hester hever seg litt over mengden her, og setter 11 Jet Caltina (fjerdevalg i spillet) først. Den lovende Coktail Jet-sønnen vant sprettlett fra tet i den nest siste starten, mens det var en sterk sisterunde til tredje på fine 17.4 full vei fra en kinkig utgangsposisjon som ble servert sist. 4-åringen står langt bedre til i sitt springspor i kveld, og vi forventer at Holm-traveren sitter i en fremskutt posisjon direkte.

Innledet veldig lovende har 1 King Volo gjort, og selv om 4-åringen ikke har vært helt strøken i aksjonen til slutt i seiersløpene skal det i følge trener Olav Mikkelborg være mye å gå på. Et toppløp etter galopper gikk 6 Lime Halbak i den siste starten, og dersom det løser seg for Braaten-traveren fra et litt sjanseartet innerspor på tillegg skal 7-åringen regnes med solide vinnersjanser i en feilfri utgave.

Ekspertforslag
Til V65-løpene på Bjerke har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 84, 336, 672 og 2040 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 320 kroner ligger ute her .

Det største V65-forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her .

PS!Legg merke til tidligere spillefrister fra i kveld (V65 kl. 18.00 og DD kl. 19.22).

Kjøp en bong og se løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 19.45-20.15 i kveld!