Banker i første avdeling

Foto: Hesteguiden.com

Med strålende treningsrapporter i ryggen, klinker vi til med banker allerede i V65-1 på Klosterskogen torsdag.

Vi nærmer oss en hyperinteressant helg der det altså er formidable 5,5 millioner ekstra jackpotkroner i sjuerpotten under V75-spillet på Sørlandet. Før den tid skal vi gjennom sju travstevner, og det merkes at det våres nå. Kvaliteten blir klart bedre på travløpene nå.

V4 fra Rättvik, lunsjtrav fra Bjerke, V64 fra Ørebro og V65 fra Klosterskogen er dagens innholdsrike meny.

I denne artikkelen skal det handle om Klosterskogen der vi går rett på bankeren allerede i V65-1 og byr på en helsvett V5-banker i V65-4/V5-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Årsdebuterende 7 Love Voice har ihvertfall en flott oppgave i V65-1 og brødrene Øverdal fra Drangedal er fremragende hestefolk. Love Voice gjorde sitt beste løp i karrieren i sitt siste løp. Det var finaleløpet i grunndivisjonen i V75, tre dager før julaften i fjor. Love Voice kunne ikke rå på svært gode Womanizer og F.X. Pips, men slo seg forbi meget talentfulle Viking Va Bene oppunder mål og tok en råsterk tredjeplass. Nå har hesten ikke startet på tre måneder, men den løpspausen var planlagt og hesten kommer ut i full løpsform i kveld. Motstanden er ytterst begrenset og selv om 10 Cranberry en bra hest, hemmes denne av bakspor. Vi tror Thor Borg kjører seg tidlig til tet og da tror vi også løpet er kjørt. Vår v65-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Frekkis i V5
I V65-4/V5-1 blir 7 Avalon storfavoritt ettersom står med to førsteplasser og en tredjeplass på sine tre siste starter. Avalon har sett alt annet en kjørbar ut på slutten og vi er svært skeptiske til om han kommer seg rundt de krappe svingene på Klosterskogen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Dermed heiser vi fram sterkt forbedrede 2 Diana Hill og formsterke Vidar Hop. Diana Hill var kraftig forbedret sist på Bjerke og hadde gått svært mye frem med løp i kroppen. I et felt kjemisk fritt for stjerner og en storfavoritt i ytterste galoppfare, klemmer vi til med bankerspill på 2 Diana Hill og Vidar Hop i V5-spillet.