Banker med mersmak

Foto: Hesteguiden.com

Solänget byr på en svært spennende lunsjomgang denne torsdagen. Vi har funnet fram til en banker som vinner sitt løp feilfritt.

Nettavisen har ikke hatt marginene med seg i V4-spillet denne uken. Mandag lanserte vi både flate bonger og samlebonger under V4-løpene på Hagmyren. En knallgod 6 Quite A Feeling i V4-4 kunne ikke helt svare smygkjørte 7 Chariots Of Fire og gjorde at vi måtte nøye oss med 1 388 kroner på de flate bongene. Hadde Quite A Feeling vunnet hadde vi dradd med oss over 90 000 kroner på samlebongene. Det er fortsatt små marginer i travsporten.

Tirsdag lanserte vi en herlig banker i form av andrevalget 9 Nadir Kronos i V4-1 på Visby. Dessverre gikk vi tynt i V4-3 istendenfor V4-4, og gikk glipp av kjempegevinster i spillet. Det er veldig gode penger å spille om i V4-spillet og torsdag er ikke noe unntak på Solänget.

Innleveringsfrister Solänget
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Henrik og Fredrik
7 Fredrik Laday er en meget startrask herremann. Sporet er ikke det beste, men vi ser ikke bort i fra at han kan få en fin posisjon direkte. Det viktigste er at Lindy Lane-sønnen kommer ned i banen direkte. Dette er en traver som var blant de bedre fireåringene i Sverige i fjor, og som samtidig er herdet mot veldig hard motstand. Sist på Dannero ble han tatt forsiktig fra start og havnet i femte utvendig underveis. Han ble med i angrep ut på den siste langsiden, og satt klistret i ryggen på O.P’s Flirt via tredjesporet. Når Henrik Svensson skulle vri ut i angrep ut i oppløp, galopperte hesten. Undertegnede er helt sikker på at Fredrik Laday hadde kjempet om seieren feilfritt i det løpet. I dag er motstanden betydelig enklere enn sist, og vi bankerspiller på våre forslag.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Skreller i V4-3?
Vår idè i V4-3 denne torsdagslunsjen blir ikke mye spilt på forhånd. I øyeblikket er 11 Cuba Cohiba kun markert på latterlige 3 % av innsatsene. Det er veldig lite på en hest som har vært herdet i knallharde V75 lag. I dag blir han samtidig kuskeforsterket med Håkan Skoglund. Fra spor 11 er Scarlet Knight-datteren helt avhengig at det blir tempo på løpet, men det ser det ut som det skal bli på forhånd med flere startraske hester i første rekke bak bilen. Nest sist på Bergsåker ledet hun i det aller lengste, men hoppa er best når hun kan få ligge på skuddhold og bruke speeden sin til slutt. Vi ser ikke bort i fra at 5-års hoppa får løpet sydd opp i dag og da kan skrellen være et faktum.