Bankere fra start til mål

Foto: hesteguiden.com

Vi lanserer to bankere i lørdagens V75-runde i Bergen. Og tror begge leder fra start til mål.

Klikk her for våre V75-forslag

Vi gratulerer leserne som fulgte Ola Slåtsveen's 96-kroners forslag på Biri fredag. Utbetaling kr 3406,-


Hun viste at hun var tilbake i form med en flott avslutning på Jarlsberg sist. 1. mai holdt hoppa koken strålende til tredje på Biri bak Tinita Love og Megaman Neo. I mellomtiden var hun under pari i Gøteborg. Lørdag tror vi 1 Sweet Case slår eliten i V75-3. Hun er lynrask fra start og skal for første gang på lenge kjøres i tet. Med tanke på at det er sprint og det faktum at de argreste konkurrentene har dårlig spor, tror vi Sweet Case leder fra start til mål. Treningsrapportene er positive. Megaman Neo og Maid For Tag for ha oss unnskyldt. Dette løpet vinner Sweet Case!

Tar sin åttende strake
Minst like sikker er 6 Federer i V75-7. Waaler-traveren går fra seier til seier og imponerer hver gang. Han er veldig kjapp fra start og Vidar Hop prikker enkelt teten. Hingsten står nydelig inne i grunnlaget og er en naturlig banker. Han er beseiret på syv starter denne sesongen og er klart best på strek. Faktisk tror vi han også er et hakk bedre enn tilleggshestene også. Uansett skal det godt gjøres å hente tillegg på seiersgrossisten.

Sannsynligvis er det strekhestene som gjør opp i V75-1. Tipset til 2 Nesvik Eld som har utviklet seg sterkt den siste tiden. Vant lett etter ryggløp sist og det var mer å gå på. Tom Erik Solberg har stor tro på seier. Seiersmaskinen 3 Osingen jager den berømte stolpen i programmet med sine fire strake seire. Han har herjet villt på hjemmebanen på torsdagene, men skal opp til eksamen denne gangen. God sjanse uansett. Slik vi ser det er det en hest med bra sjanse fra tillegg. 11 Mos Eld er i kjempeform. Han er lynrask fra start og skal normalt kunne utnytte springsporet. Kommer han rett i ryggen på favorittene skal de ikke føle seg for trygge. 4 Atom Extra har hatt pause. Var god før oppholdet og står som et stort spørsmålstegn nå.

V5 Biri ettermiddag fredag: Ola tror på Truls

8 Stiv Kuling blir favoritt i Kong Olavs minneløp (V75-2). Gravdal-hesten var mildt sagt god sist der han nedsablet flere av de aller beste i årgangen. Er han like god i dette løpet skal han bare vinne igjen. 9 Lykkje Odin er på vei mot formtoppen. Kunne ikke røre favoritten sist, men gjorde en helhjertet innsats til sølv. 10 Rossi er feltets speedigste. Han har 40 meter tillegg og skal hente tyve av disse metrene på favorittene. Ikke enkelt, men vi ble imponert over hvor enkelt han slo eldre, gode hester på Momarken sist. Vi tar ikke med 11 Voje Spik. Han skal kjøres passivt og får derfor trolig for langt frem.

Oddstips fredag: VM-tips fra Andreas

Vi går imot favoritten
I V75-4 er det fine talenter på farten i unghestserien. Mange holder hjemmebanehesten 3 Just Superb som klar favoritt etter å ha overveist som ubeseiret i sine tre løp i år. Vi må imidlertid sette ned foten her. Med på kupongen skal han, men Ganymede-sønnen har hatt pause og er tung i kroppen. Vi rangerer derfor 4 Callisto foran. Vallaken var god treer bak årgangstoppen Azeem og talentfulle Scott W.L. på Biri nest sist. Sist leverte han en god siste halve runde til fjerde mot tre gode hester. Merk også at treneren Steinar Hammersborg har strålende resultater på stallen om dagen. 1 Mr. X.F Royal avsluttet strålende etter startgalopp på Sørlandet sist. Gode hester som Overlover og Princeton var de eneste foran i mål. Feilfritt er vi ganske sikre på at Frode Hamres fine hest gjør opp om seieren. 9 Roberto Bonanza vant lett i enklere selskap på Bjerke sist. Han er i utvikling og skal ikke heve seg mye for å vinne dette løpet. Øvrige garderingshester er 6 Troubador G.T. og 7 Clove Bud. Begge er i utvikling og vi er ikke fremmed for at de kan være modne for en overraskelse.

Kjøp Sportsspills eksperttips her
Garderingsløpet er V75-5. 5 Bo Jular har vært god hjemme på Leangen. Han skal på en lang reise, men det behøver ikke slå negativt ut. Trønderen har tapt for gode hester i sine siste starter. 6 Lomebrun er høykapabel. Unngår han galopp kjemper han om seieren. 10 Frønes Brage er klart bedre enn raden. Rogalendinen står med høyest grunnlag (innkjørt) og skal være god nok med klaff. 9 Kandidaten vant sist. Kan gjenta, men har en tøffere oppgave denne gangen. 15 Papsen er feltets speedigste hest. Er helt avhengig av å kjøres på vent. Er han på skuddhold i begynnelsen av oppløpet skal konkurrentene kunne få litt å bestille- 1 Tempranella er ikke av det sikre slaget. Trakk et fordelaktig spor og kan muligens by på en liten overraskelse. 3 Rinde Turbo avsluttet bra til seier sist. Har blitt strøket til et løp etterpå. Formen er således noe uviss. 11 Heger Best er tråkk, men kan mye på en god dag. Ikke utenkelig at friskusen Vidar Hop får ekstra fart på "vrakhesten" til Geir Gudmestad.

Annonse: Grøstad/Lerum byr på et sjokk i V75-5

Vi tror på dansk derbykandidat
V75-6 handler om Haukåsløpet for fireårige hopper. Kvaliteten er solid og flere kandidater har sjansen. Størst tro har vi på 8 Opal's Pride selv om hun trakk det ytterste sporet bak bilen. Teigen-hesten holder vi for å være den beste hesten. Ble passivt kjørt sist. Gangen før var hun enorm treer bak Howthehalowareyou og Beat The Tag under påsketravet. Før det radet Opal's Pride opp seire. Treningsrapportene er positive. Hun matches nå for det danske hoppe-derby og trenger en ekstra "oppkvikker". Derfor tror vi ikke det blir spart på kruttet denne gangen. 5 Support Vacation er feltets store outsider. Holtung-traveren er i kjempeslag. Var god treer bak Buvet og Becky's Snowstar nest sist. Sist fullførte hun glimrende til annen, men ble nedkjempet av en smygkjørt Lily West. Fra en fin utgangsposisjon kan hun kanskje ødelegge favorittens seiersfest. 1 Pretty Photo feilet i årsdebuten. SIst prøve hun et angrep uten at det sprutet av henne. Fjorårets stjerneskudd skal regnes på klassen, men later til å mangle en del på formen. 6 Our Dream blir undervurdert. Mange tror hun er en ren sprinter siden hun ruste i vei sist og stoppet oppunder mål. Det blir trolig foretattt noen utstyrsendringer. Hun har vært hisiig i to av sine seiersløp, men har ellers opptrådt rolig. Vi advarer for Little Devil-datteren som det trolig er god odds i lørdag. 4 Michelle De Champs var skuffende på Solvalla etter en ok innsats nest sist. På sitt beste skal hun kjempe i toppen. Baltic Jetstår fint til denne gangen. Kan overraske med sin fine form.

Tast her for V75-forslag. For V5-tips tast her . Ønsker du DD-forslaget klikk her .