Bankeren banker favoritten

Foto: hesteguiden.com

Vi går imot favoritten i V5-4/DD-1 på Jarlsberg i kveld. Frameable er feltets klart beste hest. At han ikke er favoritt skyldes programraden. Nå er det slutt på uflaksen for USA-importen.

Klikk her for å se våre V5-forslag.

10 Frameable (V5-4/DD-1) blir vårt klare holdepunkt. Fredag formiddag er han bare et tredjevalg. Femåringen har møtt mye skarpere motstand i sine siste starter. I kveld blåser Frameable rundt konkurrentene uten uhell. Varenne-sønnen har hatt uflaks den siste tiden. Treningsrapportene er veldig positive og den hardtsatsende eieren Gisle Amundsen forteller til Nettavisen at han er stor optimist foran løpet:

- Hesten ser veldig fin ut om dagen og jeg tror på seier, sier Amundsen som selv ble mangemillionær da han i fjor tok V75-potten sammen med to andre familiemedlemmer.

Vi tror det blir kjørt aktivt i startfasen. Da skal klassehesten normalt kjøre rundt konkurrentene sammen med dyktige Tom Erik Solberg.

6,5 mill ekstra i potten: Les Håkons V75-tips her!

En annen bankerkandidat er 3 Storm Eld (V5-3). Han var ute i knallhardt lag i den siste starten i V75-mesteren. Vallaken var god i seiersløpene før det. Vi har stor tro på at han er tilbake på vinnersporet i kveld. Konkurransen er adskillig lettere nå og utgangsposisjonen er perfekt. 5 Tekno Elden spurtet voldsomt da åpningen kom på Sørlandet sist. Med løp i rygg avslutter han veldig bra. 2 Høgda Elden er aldri uten sjanser i feilfri utgave. Vi nevner også 7 Lille Molly som røpet storform i den siste starten.

Favoritten i den første avdelingen er ikke til å stole på. 4 Pascal er imidlertid den beste hesten. På en god dag skal han gå klare av sine konkurrenter når pengene skal deles ut. Formen er dog litt usikker. 5 Easy Livin' er kjapp og går trolig offensivt til verks fra første stund. Årsdebuten var mer enn gdokjent, mens han galopperte seg bort sist. Her kan han lede hele veien for Gunnar Austevoll. 9 Zatopek manglet rom i sluttfasen sist og hadde krefter igjen ved målpassering. Ikke utenkelig at han er på vei mot en ny formtopp. 3 Mikado D var dårlig sist. Tilbake i form er han ikke sjanseløs.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her

7 Relax Jet (V5-2) viste seg fra sin beste side da han var sterk toer bak gode M.T.Extra Special på Sørlandet forrige helg. Med samme innstilling skal han ha en prima sjanse til å vinne. Sporet er dog noe sjanseartet. 10 Bakerinnen vant sist uten å være helt på topp. Svingene på Jarlsberg skulle passe henne utmerket. 2 Lucky Story var god toer bak Lonely Story i sitt siste løp. Gjør gode løp på Jarlsberg og skal regnes igjen.

Vi kan ikke nekte for at 5 Sugar W har en perfekt oppgave i V5-finalen. I den nest siste starten ble han sliten etter å ha åpnet hardt fra tet. Sist avsluttet han voldsomt til annen bak gode Løb Cowboyland sist. Han skal kjøres med løp på lang vent. Sitter han på skuddhold i siste sving tror vi han blåser inn til seier. 6 New Legend er mest å finne i montèløp for tiden, en gren han liker veldig godt. Vi er dog med sulky også og formen er på topp. 1 Hertiginnan CD avsluttet fort til seier sist. Verre betingelser denne gangen, men hoppa er i skikkelig bra form. 10 Hor Capital vinner ikke på bestilling, men formen er god og motstanden den rette. Sporet trekker ned den del. 11 Moments Tail kan slå til om det blir knallhardt tempo.

Ønsker du å se våre V5-forslag kan du trykke her . Vil du se våre tips til Dagens Dobbel kan du taste her .

Spillefrister Jarlsberg i kveld:

V5 kl 19.05 (løp 3-7)

DD kl 20.05 (løp 6-7)

Sportspill.no on Facebook